Čo robiť, keď má priateľ malý penis?
Dobrý deň prosim vás čo by ste robili keď priateľ ktorý vás priťahuje ma maly penis a chcete snim žiť len ten sex je taký keďže ma maly penis
@damian85 No nie, ale mám dobrý odhad 🤣 nevravím, že som skúsená, pýtam sa ako výška muža ovplyvní dĺžku pohlavného údu...proste ak ty si vysoký a máš veľký penis, super pre teba...ale nie vždy to tak je 😉 ale ja som sa aj vyjadrila, že som mala muža s malým penisom a sex bol úžasný...lebo existujú polohy, kedy aj 10 cm budeš cítiť ako 20 🤣 aspoň u mňa no...
@earlgrey keďže som s mužom nikdy nespal , viem hodnotiť len čo vidim v zrkadle a čo mi sami kamaráti povedia resp.čo zazriem v sprche vo fitku 😂 a to nie aby som občumoval. Takže moje poznanie bolo také , že výška je predpoklad , ale keďže je to iba moja domnienka , nechám si poradiť.
@alickapusinka veru nemôže
Keď som mala tých 20 , tak som natrafila na muža , ktorý mal v nestoporenom stave malý penis a aj semeníky len taký malý vačok . Jednoducho skoro nič tam nemal . Aké však bolo moje prekvapenie , keď sa vzrušil , tak penis mu narástol do tých 15 cm. Sex s ním bol skvelý .
Ale kombinácia malý penis a zlý sex nie je dlhodobo udržateľná . Ale ani kombinácia veľký penis a zlý sex, jednoducho sex musí byť dobrý , či už je penis väčší alebo menší .
Ak ti to prekaza teraz, tak ti to bude prekazat aj neskor a stale v buducnosti. Sex je dolezity a je dolezite aj to ako si "velkostne" vyhovujete...co jednej pride male/velke druhej skor opacne a moze jej to vyhovovat. Ja som nezazila takuto situaciu s malym penisom, ale ak by ma sex neuspokojoval a trapila by som sa tym, tak v takomto vztahu by som rozhodne nezostavala, aj ked je to tazke, kedze su tam city.
@alickapusinka Ja to s tým Gašparkom poznám aj s dovetkom: "ale vždy je to len divadlo".
To ako vážne máte zmerané koľko má cm?😲
osobne radšej prijmem muža s priemerným penisom ( 15 cm ) alebo mierne menším ( (12-13 cm) ako s 20 cm hrubou kládou . Ja osobne by som si to asi zrejme neužila , pripadala by som si ako na grile a zrejme by to mňa , nižšiu ženu aj bolelo .

@earlgrey to ich merávaš v posteli 😂. Neviem či to má kauzalnu súvisloť , ale ak si taká skúsená nechám si poradiť...