Čo robiť, keď má priateľ malý penis?
Dobrý deň prosim vás čo by ste robili keď priateľ ktorý vás priťahuje ma maly penis a chcete snim žiť len ten sex je taký keďže ma maly penis
@barborachors malý penis je tragédia , ale veľká pošva je utrpenie 😂.
Raz keď stretneš úzučku , vymeníš rozťahanú rachetľu za úzučku mušličku. Príroda je silnejšia !
@damian85
@barborachors
Obidvaja máte pravdu 🤣🤣🤣
@katkazuz dovolím si nesúhlasiť. Muži by nečakali na úzku. Syndróm matky Terezy sa v tomto prípade nekoná.

@oranzovyvevericnik
Niektoré ženy možno tiež nie 🤣
Ako prilis maly penis....no nic moc uprimne. Ja som to riesila rozchodom. Fakt sa to nedalo
@earlgrey tak ty aj cikule merias? 😲🙂
A videla si ho v kľudnom stave?
@deti95060810 hlupost 😁
@abcabcada Ale fakt môže, z vlastnej skúsenosti vravím.😀 Ja som mala orgazmus najviac s partnerom, ktorý trpel mikropenisom-žiaľ diagnóza. Ale pri zväčšeni to bol stále taky llt jemný podpriemer. Tam urobilo veľa aj šírka ale najmä spôsob. Ťažko to vysvetliť, keďže som to vtedy nechápala ako je to možné 🙂 a to som mala aj partnera s 22cm atď. Takže výnimočne to naozaj môže byť aj síce podpriemerne cm, ale nemusí žena mať problém. Preto treba si "odskúšať".
@princkrason Mám to v oku 😂 ja som matematický génius, pravítko/meter mám v očiach 😀
Keď človek cita tie problémy aké ludia majú vo vzťahoch a ako si navzájom ubližujú, tak penis by som ako problém v dnešnej dobe fakt nebrala, ked existuje tak vela moznosti pomoci. Malý penis je vec za akú ten muž nemôže a tieto komentáre tu sú za mňa hrozne kruté a hlúpe.
velkost nie je az taka dolezita, dolezite je, ako si s nim dokazes uzit sex.
ak ste sex este nemali, tak chapem, ze mozes mat obavy, ale mozno budes prijemne prekvapena.
ak ste sex uz mali a bolo to o nicom, tak uz je len na Tebe, kde na rebricku priorit sa nachadza kvalita sexu.
Mna by to odradilo a skoncila by som to..ale kazda sme ina 😁
Urcite sa najde este iny dovod preco s nim neostat
@alickapusinka nie, naozaj nemôže...
@abcabcada áno tenký šály je maly tam pomôžu tie navleky

maly penis je tragedia a v piatom dejstve aj tak narazis na riadneho kanca a svojmu bf das zbohom... otazka casu. Príroda je silnejsia ako mozog.