icon

Čo robiť, keď má priateľ malý penis?

8. dec 2024

Dobrý deň prosim vás čo by ste robili keď priateľ ktorý vás priťahuje ma maly penis a chcete snim žiť len ten sex je taký keďže ma maly penis

Strana
z3
barborachors
9. dec 2024

maly penis je tragedia a v piatom dejstve aj tak narazis na riadneho kanca a svojmu bf das zbohom... otazka casu. Príroda je silnejsia ako mozog.

damian85
9. dec 2024

@barborachors malý penis je tragédia , ale veľká pošva je utrpenie 😂.
Raz keď stretneš úzučku , vymeníš rozťahanú rachetľu za úzučku mušličku. Príroda je silnejšia !

katkazuz
9. dec 2024

@damian85
@barborachors
Obidvaja máte pravdu 🤣🤣🤣

oranzovyvevericnik
9. dec 2024

@katkazuz dovolím si nesúhlasiť. Muži by nečakali na úzku. Syndróm matky Terezy sa v tomto prípade nekoná.

sticker
katkazuz
10. dec 2024

@oranzovyvevericnik
Niektoré ženy možno tiež nie 🤣

mircalla
10. dec 2024

Ako prilis maly penis....no nic moc uprimne. Ja som to riesila rozchodom. Fakt sa to nedalo

princkrason
10. dec 2024

@earlgrey tak ty aj cikule merias? 😲🙂

kalifka
10. dec 2024

A videla si ho v kľudnom stave?

vikiki29
10. dec 2024

@damian85 ale zas keď máš veľký penis, tak ani tá “roztrhaná rachetľa” by nemala byť problém 😂

destra
10. dec 2024

@deti95060810 hlupost 😁

mimka1402
10. dec 2024

@abcabcada Ale fakt môže, z vlastnej skúsenosti vravím.😀 Ja som mala orgazmus najviac s partnerom, ktorý trpel mikropenisom-žiaľ diagnóza. Ale pri zväčšeni to bol stále taky llt jemný podpriemer. Tam urobilo veľa aj šírka ale najmä spôsob. Ťažko to vysvetliť, keďže som to vtedy nechápala ako je to možné 🙂 a to som mala aj partnera s 22cm atď. Takže výnimočne to naozaj môže byť aj síce podpriemerne cm, ale nemusí žena mať problém. Preto treba si "odskúšať".

damian85
10. dec 2024

@vikiki29 To by si sa čudovala.......nemám vlastnú skúsenosť , pán farár rozprávali...

damian85
10. dec 2024

@mimka1402 Ako oblečenie v kabínke 🙂 Doneste mi prosím XS v tom sa cítim utopená 😂

earlgrey
10. dec 2024

@princkrason Mám to v oku 😂 ja som matematický génius, pravítko/meter mám v očiach 😀

777januska777
11. dec 2024

Keď človek cita tie problémy aké ludia majú vo vzťahoch a ako si navzájom ubližujú, tak penis by som ako problém v dnešnej dobe fakt nebrala, ked existuje tak vela moznosti pomoci. Malý penis je vec za akú ten muž nemôže a tieto komentáre tu sú za mňa hrozne kruté a hlúpe.

soldi
11. dec 2024

velkost nie je az taka dolezita, dolezite je, ako si s nim dokazes uzit sex.

ak ste sex este nemali, tak chapem, ze mozes mat obavy, ale mozno budes prijemne prekvapena.

ak ste sex uz mali a bolo to o nicom, tak uz je len na Tebe, kde na rebricku priorit sa nachadza kvalita sexu.

dolce_principessa
11. dec 2024

Mna by to odradilo a skoncila by som to..ale kazda sme ina 😁

seyla30
12. dec 2024

Urcite sa najde este iny dovod preco s nim neostat

zuzkabeuty
17. máj 2025
@abcabcada

@alickapusinka nie, naozaj nemôže...

@abcabcada áno tenký šály je maly tam pomôžu tie navleky

Strana