Čo robiť, keď manžel prestane milovať?
Ahojte, včera mi manžel povedal,že ma už nemiluje. Ako ďalej? Máme 2 malé deti.
@pralinka25 súhlasím s tebou….
@cdt vy Ste s manželom mali spolu deti,ci nie? Lebo Ty mi prideš ako ten typ láskaveho,jemného človeka čo má mozno rád deti ,zvieratká, pomoc ostatnym. Možno by Ti pomohlo realizovať sa v takejto oblasti. Tam kde budeš vidiet radosť ,usmev a budeš sa citiť prijatá. Skús o sebe porozmýšlať či sama nedávaš priehrstím to čo Ty najviac potrebuješ. Niekedy najviac vysmiati,veselí ludia šaškuju, rozosmievajú ostatných práve preto lebo vedia ake to je mať smutok v duši , byť sam a preto nechcu tak vidiet ludi ktorých maju radi. Ale potom sa stane,že nemá kto rozveseliť a citovo naplniť ich keď to potrebujú.
Autorka tvoj muž chce čas len preto aby videl ako sa to vyvinie s kolegyňou a prepáč ani ja neverím že s ňou nespal....keby s ňou bol len na káve neopustí manželku s deťmi
Dakujem pani koniarova, za povzbudive slova, nemam dost problemov,dakujem za vasu empatiu. Radsej sa do diskusie nezapajajte
A prišiel už? V čom ťa mám povzbudiť? Jedine v tom, že sa máš vzchopiť, zamyslieť a začať sa chovať tak, aby tebe bolo dobre.
Uz mi bude dobre, dakujem, bez neho
Veď to ti celý čas píšem. Tak sa prefackaj, vzchop a choď do toho. Bude ti lepšie. Ver tomu.
@cdt ja nechápem, ako sa dá milovať človeka, ktorý mnou takto zametá. Ja som strašne rada, že nikoho som nikdy nepostavila takto na piedestál a nerobila emocionálne zo seba handru.
Ženy vy sa spamätajte. Presne pre toto máte problém. Lebo tí chlapi vedia aké ste a nevážia si vás. Neboja sa, že o vašu lásku prídu.
Je u teba niečo nové? Vyjadril sa nejako? Ako to zvládaš?
Nic nove.. len chce furt cas.. neviem preco naco.. neexistuje, ze človek si nevie vybrat medzi rodinou a slobodnym životom... Povedal, ze chce cas do vianoc... 2mesiace potrebuje premyslat? A o com? Ja by som mala pytat cas na premyslenie, ci s takym clovekom chcem byt, a nie opacne... Tak nic, povedala som mu, ze nanho nebudem cakat.... Ze ako sa mam? Ani sama neviem odpovedat... Niekedy fajn, niekedy to na mna pride... Je to este cerstve, este to len pride...
Ja si myslím ,že za tým ,čo píšeš je tretia osoba. A skúsila by som sa na to na tvojom mieste trocha pripraviť nech z toho nie si úplne mimo potom.Toto mi príde také sebecké z jeho strany. A nejaké dôvody uviedol? Čo deti s nimi trávi čas? Úplne ťa chápem. Budeš mať teraz obdobie ako na horskej dráhe raz hore a raz dole. A budeš potrebovať veľa času. Skús si dopriať čas pre seba vždy keď sa bude dať. Nájsť nejaké rozptýlenie zo situácie napr.nejaký šport ,čo ti prečistí hlavu. Niekam sa ísť prejsť alebo sa stretnúť s kamarátkami, vyrozprávať sa. Nech to skončí tak alebo tak ,tak ti to pomôže to obdobie prežiť a ísť ďalej.
Ale on sa nerozhoduje medzi rodinou a slobodnym zivotom. On si vybera medzi milenkou a tebou. Respektive, vybral si momentalne milenku a chce tomu dat sancu. Ak to nevyjde, vrati sa k tebe. Otcom zostava v oboch pripadoch, s detmi bude v kontakte tak ci tak. Mozno je aj milenka zadana a rozhoduje sa medzi sucasnym partnerom a tvojim muzom. Aj to moze byt dovod vyckavacej strategie. Kazdopadne je na tebe, ako sa k tomu postavis a kam az ho nechas zajst.
Ja uz som tu nejaky piatok a aj mam zopar ludi v okoli a vzdy ked jeden z paru vyslovil vetu ze potrebuje cas skor ci neskor sa ukazalo to co tu dieccata pisu a to tretia osoba.
Lenze mi povedal, ze kolegyna odchadza z roboty, aj sa ide odstahovat z mesta... Zevraj medzi nimi urcite nebude nic, ani zena nechce, zevraj ma tolko rozumu, aby nerozbijala rodinu.. neviem ci sa mi chce plakat, alebo smiat.. manzel mi poslal screenshot jej spravy, v ktorom mu pisala, aby nezabudol na svoju rodinu, deti, a praje, aby sme sa udobrili 🙄 celkom smiesne nie? Zevraj manzel bol iniciatorom, to mi aj povedal.. on si vypytal jej cislo, on bol ten, ktory ju pozval akoze na prechadzku... Ta zenska odchadza za inou pracou, a manzel tvrdil na 100%, ze aj ked sa rozideme, nebude medzi nimi nic... Tak neviem naco potrebuje cas..
A ano, on bol vzdy sebec, vzdy myslel len na seba.. deti nespomina vobec, ani na moje otazky, ze preco nemyslis na rodinu a deti,mi neodpoveda... Nikdy nebol ten rodinny typ, od toho sa odvijali nase hadky, a potom kriza, lebo mi vobec nepomahal s detmi, ani k nim nema moc vztah.. 🙁
Ak je to pravda a dala vypoved, tak jej plynie do noveho roka vypovedna lehota. Dovtedy ju bude v praci stretavat a mozno tajne dufa, ze si to rozmysli. To by vysvetlovalo ten termin "do vianoc".
Tak ale ked o deti nejavi zaujem ani na teba nie je dobry oslobod sa. Zasluzis si nieco lepsie.
Neviem...neviem, ci budem este moct verit, ked sa pozriem naokolo, nepoznam normalneho chlapa 🙁 Kto by chcel zenu s 2detmi..
Ved tu mas plno zien ktore si nasli dobreho muza aj ked mali deti.
Autorka máj nejakú hrdosť a nedaj to sebou zametať
ak mozes posli mi spravu 🙂

@cdt terapie tato emocionalna zavislost musi z niecoho pramenit. Nieco hlboko v tebe. Pretoze poviem tak, v poriadku to nie je. Nieco za tym je. Treba to najst a popracovat na tom. Potrebovala by si sa oslobodit lebo toto je velke trapenie.