icon

Manžel zatajil milenku a dieťa: čo robiť?

Dnes o 17:37

Ahojte… neviem ani co napisat… mam manzela.. 10 rokov, spolu 2 deti.
Dnes sa mi priznal, ze mal milenku s ktoru maju spolocne 5 rocne dieta.
Absolutne nic som si nevsimla. Dnes ze mali pojednavanie na urcenie otcovstva, matka toho dietatka chce vyzivne lebo neplatil ani to, a chce aj to, aby ten maly mal otca.
Po narodeni sa stretavali dalej este 3 roky. Ano, aj mali pohlavny styk. Je to hajzel. Hnusi sa mi.

Strana
z3
anonym_ea76d2
Dnes o 17:38

Rozvod?

autor
Dnes o 17:40
@anonym_ea76d2

Rozvod?

@anonym_ea76d2 samozrejme ma to hned napadlo, avsak deti ho miluju a zatial nevedia o tejto situacii… ani neviem, kam by som isla. Nezarabam tak dobre, aby som si mohla dovolit prenajom. Hypo ani nahodou. Neviem.. neviem, co mam robit

anonym_cd34c6
Dnes o 17:44

Rozvod a riešiť bývanie.

Na nejaký čas aj k rodičom a skúsiť napr socialny byt.
Neviem si predstaviť žiť s takým kretenom

anonym_7e8949
Dnes o 17:45

Jdu blejt velebnosti. Prečo preboha nemá žiadna žena na svete žiadne úspory ani kam ísť? To sú všetky nezamestnané siroty, alebo ako? Ako to, že muži v ich veku už majú nejakú nehnuteľnosť, alebo úspory a majú kam ísť a ženy nie? Len mi zas nepíšte, ze ženy zarábajú 300 € mesačne a muži 12500 e. To teraz budeš robiť zvyšok života chuderu nejakému chujovi? By som sa pogrcala už len keby som ho rano v kuchyni videla a bolo by mi úplne jedno, či ho majú deti radi.

anonym_791cb0
Dnes o 17:46

Prečo chces odchádzať ty? Veď nech ide on

autor
Dnes o 17:47
@anonym_7e8949

Jdu blejt velebnosti. Prečo preboha nemá žiadna žena na svete žiadne úspory ani kam ísť? To sú všetky nezamestnané siroty, alebo ako? Ako to, že muži v ich veku už majú nejakú nehnuteľnosť, alebo úspory a majú kam ísť a ženy nie? Len mi zas nepíšte, ze ženy zarábajú 300 € mesačne a muži 12500 e. To teraz budeš robiť zvyšok života chuderu nejakému chujovi? By som sa pogrcala už len keby som ho rano v kuchyni videla a bolo by mi úplne jedno, či ho majú deti radi.

@anonym_7e8949 mam 1200 v cistom. Na prenajom v BA mozem zabudnut.

anonym_7e8949
Dnes o 17:48
@anonym_autor

@anonym_autor +alimenty na dve deti a na manželku. A rovno hypo. Aj ked len 2 izbak.
A osklbat manzela. Mate spolu nehnutelnost?

anonym_c921c9
Dnes o 17:48
@anonym_autor

@anonym_ea76d2 samozrejme ma to hned napadlo, avsak deti ho miluju a zatial nevedia o tejto situacii… ani neviem, kam by som isla. Nezarabam tak dobre, aby som si mohla dovolit prenajom. Hypo ani nahodou. Neviem.. neviem, co mam robit

@anonym_autor ale otec svojim detom bude aj nadalej, to, ze sklamal teba este neznamena, ze ho uplne odtrhnes od deti. Nechaj si cas na rozmyslenie, neries veci horucou hlavou, ale ries ich, hoc aj postupne. Vyzivne na deti platit musi, ty mas narok na rodinne pridavky, polovicu majetku, ktory ste pocas manzelstva nadobudli, takze uplne s nicim zacinat nebudes ked sa vyriesi BSM. Teda ak vobec mate nejaky spolocny majetok a nie je vsetko len jeho

anonym_7e8949
Dnes o 17:49
@anonym_791cb0

Prečo chces odchádzať ty? Veď nech ide on

@anonym_791cb0 ak je nehnuteľnost iba jeho, prečo by odchádzal zo svojho? Zase si pozerala nejaký romantický film.

anonym_791cb0
Dnes o 17:50
@anonym_7e8949

@anonym_autor +alimenty na dve deti a na manželku. A rovno hypo. Aj ked len 2 izbak.

@anonym_7e8949 ... Alimenty na manželku v tomto prípade nedostane. Pracuje, vie sa uživiť sama

anonym_cd34c6
Dnes o 17:51
@anonym_7e8949

@anonym_7e8949 na manželku by som veľmi nepočítala. Má príjem, pracuje.

anonym_791cb0
Dnes o 17:51
@anonym_7e8949

@anonym_791cb0 ak je nehnuteľnost iba jeho, prečo by odchádzal zo svojho? Zase si pozerala nejaký romantický film.

@anonym_7e8949 .... A odkiaľ vieš, že je jeho?Pravdepodobne je majetok spoločný.Ako v bežných manzelstvach

anonym_cd34c6
Dnes o 17:52
@anonym_autor

@anonym_autor
@anonym_autor máte byt? Dom? Je spoločný?

anonym_7e8949
Dnes o 17:55
@anonym_cd34c6

@anonym_7e8949 na manželku by som veľmi nepočítala. Má príjem, pracuje.

@anonym_cd34c6 myslím, že ak majú veľmi veľký nepomer v príjmoch, tak by mohla dostať. Ale nie som si istá. Ale to, že ona pracuje, ešte neznamená, že na ne nemá nárok.

anonym_cd34c6
Dnes o 17:58
@anonym_7e8949

@anonym_cd34c6 myslím, že ak majú veľmi veľký nepomer v príjmoch, tak by mohla dostať. Ale nie som si istá. Ale to, že ona pracuje, ešte neznamená, že na ne nemá nárok.

@anonym_7e8949 hneď prvá podmienka je: musí byť neschopná sama sa živiť, ona pracuje a evidentne na plny úväzok

anonym_01d5d9
Dnes o 18:00

A to kedy za ňou chodil? ,toto nepichopim

janinah
Dnes o 18:07

Rozum do hrsti,spisať majetok ,isť za pravnikom a vytrieskať z milostpána čo sa bude dať. Požiadat o pomoc rodicov,surodencov a začať nový zivot bez neho.
Alebo odpustit,tvarit sa,ze sa nic nestalo,občas ho pustit za tamtym dieťatkom,ci si aj s jeho mamičkou užije sa nikdy nedozvieš a naďalej sa hrať na šťastnú rodinku.
Kde sa vidíš o 5, 10 rokov?

natalka13
Dnes o 18:09

A co navrhuje manzel? Ake riesenie?

anonym_d5affc
Dnes o 18:10
@anonym_autor

@anonym_autor Deti do toho neplet. Mohla si hned napisat, ze nemas kam ist. Tak budes suchat nohami, ako xy inych SK zien.

anonym_cd34c6
Dnes o 18:14

Ty musíš vlastne odísť a rozviesť sa, lebo TO tretie dieťa bude raz po tvojom mužovi dediť
A bude dediť z toho čo ty nahonobis za života s tvojim muzom pre TVOJE dve deti

anonym_1ff08b
Dnes o 18:19

@anonym_autor co robiť? Rozviesť sa, nič iné.

crazy_cat_lady
Dnes o 18:20

Rozviest sa, poziadat o alimenty a byt silna pre seba a svoje deti..

anonym_2d6114
Dnes o 18:21
@anonym_7e8949

@anonym_7e8949 Vies preco nema ziadna zena uspory a ani kam ist?? Lebo tu je vseobecne rozsireny nazor, ze muz ma zivit zenu, tak naco by sa ona snazila? 😀

anonym_7e8949
Dnes o 18:22
@anonym_2d6114

@anonym_7e8949 Vies preco nema ziadna zena uspory a ani kam ist?? Lebo tu je vseobecne rozsireny nazor, ze muz ma zivit zenu, tak naco by sa ona snazila? 😀

@anonym_2d6114 zabudla som😀
Len keď ju živi manžel , kde sú potom jej peniaze? Veď ich môže krásne odkladať. (Netyka sa autorky, to je len nasa vsuvka).

anonym_2d6114
Dnes o 18:23
@anonym_7e8949

@anonym_7e8949 “Len dvojizbak”?? Vies kolko stoji “len 2-izbak” v Bratislave? S tym platom nema sancu ani na garsonku

anonym_7e8949
Dnes o 18:25

@anonym_2d6114 ja viem. Je to pre samozivitelku neutiahnutelne. Tak aspon 1 izbak. Nieco treba podniknut. Mozno zostane s manzelom. Ja by som to nedavala. Radšej by som splácala 35 rokov hypo.

anonym_bd41fd
Dnes o 18:27

@anonym_autor Prečo to teraz priznal? Mal sa s tým zožierať sám! Či máte spoločný účet a alimenty a doplatenie alimentov by už neututlal?

maca1984

A ty si tá čo tu rada prudí debaty o milenkách,že ?

pralinka25

rozvod a rozdelit majetok. cim skor tym lepsie. lebo ano dieta bude dedit. nic proti tomu nevinnemu dietatu ale ked tak nech dedi po otcovi a nie aj tvoje-
chce aby malo dieta otca. takze co?bude k vam chodit na vikendy a budes sa starat?
ja by som sa rozviedla a dala deti do striedavky ked ho tak velmi miluju. budes mat cas sa nadychnut, na svoj zivot aj viac zarobit

naniki
Dnes o 18:28
@anonym_7e8949

@anonym_7e8949 a daňovy bonus a rodinne prídavky ešte

Strana
z3