Čo robiť, keď vás priateľka podviedla?
Ahojte som velmi zničeny a každu noc neviem spat mam uzkosti a som velmi sklamany z toho ze som sa asi pred 2 az 3 mesiacmi dozvedel ze oriatelka ma podvadzala osoravednujem sa za pravopisne chybi. Povedla mintomuz byvaly kamarat ktoremu tiez posielala nahe fotky. A vsetkym mojim kamaratom okolo mna posielala nahe fotky o nicom som nevedel. S mojim kamaratom ma podviedla prv tie dlhe roky som to normalne citil a nevedel o nicom ale citil slm to ze ma s nim podvazala vsetko zacalo vlastne takto boly sme partia priatelku poznam od zakladnej skoly
Ja som bol 8 ona 9 od velu 14 rokov vlastne sme sa uz pusinkivaly a somariny ved ako kazdy pubertak ale este sme spolu nechodily ani sme to nebraly tak ze sme spolu aspon ja ja som s nou byt nechcel.
A ona velmi chcela.Nakoniec som sa do nej zamiloval a chcel som byt s nou aj ja tak uz proste sme sa daly normalne dokopy a pokracujem mal som kamaratov od detstva ktory s nou flirtovaly ale ja som to nevidel s tym jednym ma podviedla a kazdemu posielala nahe fotky ja som sa to ludia dozvedel po 10 rokoch vlastne preboha.
Viem ze aj ked sme boly mladsi a sme chodily von s tym mojim kamaratom stale zmizla a sa vratila po nieakom case ja som to proste vedel ojebaval ma hej cely cas.
A stale hovlrila ze nie nepodvieďa by som ta v zivote. Teraz po tych 10 rokoch mi zavolal kamarat zr mi musi nieco povedat prisiel kumne a vsetko mi povedal ze im posielala fotky podvadzala ma atd no ja v tom momente som odisiel z domu. Vratil sa o 15 hodin bol sim s tym kamaratom ale mne to doslo ze on moj kamarat vlastne nieje ked mintolko rokov klamal aj on tak slm ho poslal do kelu lovedal som mu ze som s nim skoncil s tak dalej sinzijem s priatelkou so vsetkymi som prerusil kontakt uz dsvno kebi su falosny a klamu proste.
Ma to vnutri velmi boly s som velmi zniceny z toho preco mi toto vsetci spravily prosim dajte mi radu. Ja proste mna to boly ze ma klamala velmi s je tazke od nej odist lebo som taky clovek ze ked niekoho milujem tak proste mu dan aj posledne ale ja uz fakt nevladzem a potrebujem pomoc. Stale uz ked spi v noci ja neviem zasoat aninterat je 6:26 rano a ja nespim proste nevladzem mam od nej odist ludia alebo co by ste robily vy ?
Odíď od nej, ona si ťa nezaslúži.
Jemine...jasne,ze ju kopni do prdele!
Vsak je to obycajna pobehlica.
Nie ste zobrati ,nemate deti....nic ta pri nej nedrzi.
Neviem,ako to mate s bytom,na koho je..alebo ste v najme?
Jednoznacne,ukonci to..
A uplne ju vymaz zo svojho zivota.
Aj ked to bude chvilu boliet,
Zivot nekonci.
Potrva,kymsi zvyknes,kym to preboli...
ale tam vonku niekde na teba caka prava laska.
zena,ktora si ta bude vazit .a nie nejaka radodajka.
Ako by si s nou mohol byt,po tom vsetkom?
Ved ona ta uplne znemoznila.
dala najavo,ze si pre nu len taky pajac..
trulo,co vsetko trpi a cusi....
Nedaj uz zo seba robit blbca.
A ten kamarat-rovnako...
posli ho do kelu ,urob ciaru a zi novy zivot.
Uvidis,po par tyzdnoch,mesiacoch...ked sa na to budes schopny pozret uz objektivne,
budes sa citit slobodne a stastne.
Budes rad,ze nie si okoliu na smiech
Budes rad,ze si clovek.
Nie nejaka handra,ktorou si kazdy vytre.....prdel
Drzim ti palce!
Hlavu hore!
Tam hore svieti slnko!!!💪
Bude ta to dlho bolieť a zožierať..ale ty si mal tušaka, prečo si to neriešil
určite ju kopni do prdele, ver mi ze najdes niekoho kto si ta bude vážiť a nie ta podvadzat na kazdom kroku
Musela som ti 2xprecitat,kým som vôbec pochopila,nejde len o chyby. Čo iné ako rozchod tu chces riešiť?
Spoznali ste sa ako deti, teraz ste úplne už inde,ona očividne "chce skúsiť"iných chlapov, normálne choďte od seba. Detská láska málokomu vydrží.
@lombou jaj tak ty miluješ kurvu? Teda prepáč kurva si za to aspoň nechá platiť. Pošli ju do bordelu keď je taká šikovná a ty hľadaj normálnu slečnu a kamarátov. Škoda, že si zbytočne stratil roky mladosti kvôli klapkam na očiach.
Kopnúť do zadnice a viac neriešiť.
ak som dobre pochopila, chodili ste spolu od 14 rokov ,s te spolu 10 rokov, tak máte asi 24 rokov. V minulosti posielala nahé fotky tvojim kamošom, aj teraz to robí ? Aj teraz spáva s niekým a posiela im fotky alebo je iba s tebou ? Vieš v puberte sa robia fakt všelijaké veci . A teda kamarátov máš tiež "skvelých " . Porozprávaj sa s ňou a pootm sa rozhodni , boli ste deti keď to robila .
@lombou možno Ti medzi kamošmi hladala niekoho na doučovanie pravopisu. Douč sa pravopis ,nauč sa lepšie vyjadrovať (čitanie knih je na to dobry recept) a možno stretneš aj lepšiu a mudrejšiu ženu ako tuto "lopatu" čo tu opisuješ. Prestala som to čitať v polke kvoli obsahu aj forme textu už.

Ale ved ty si o tom vedel,len zatváral oči celý čas. Bolo toľko red flaggs, ze dovidenia. Takže áno,odchod z toxického vzťahu... sú ľudia,čo nás ťahajú dole a ľudia, s ktorými má zmysel tráviť život q založiť si časom rodinu. Ze ona nie je ten materiál (a nikdy nebude), vieš aj sam... ano desať rokov dlho,, ale ďalších XY presne vami a veriť jej nikdy nebudeš.. keď sa do toho zamota svadba,majetky a deti, ťažko sa ti bude odchádzať, teraz sa zbaliť a odísť,kým sa dá...
A nie, nemáš dat posledne tomu, koho miluješ. Stále musíš mat zapnutý rozum. Ci si to ten druhy vlastne zaslúži a ci si tým neublizujes.