icon

Čo si myslíte?

26. apr 2023

Ahojte , stalo sa Vám niekedy ,že ste v noci zobudili svojho mužíčka, lebo ste mali chuť na sex?
Dnes v noci ma akosi premohla chuť a s malou dušou som sa snažila prebrať svojho muža aj keď som čakala, že ma odbije lebo bola hlboká noc a ráno vstaval o 5h do roboty . No hneď zareagoval a teda to stálo zato . Následne potom prišli výčitky, že bude unavený a mohla som ho nechať vyspať a držať na uzde svoje chute .
Co myslite neprehnala som to ,pýtam sa lebo nikdy sme sa takto v noci nenudili. Väčšinou sme mali sex predtým ako sme išli spať

Strana
z2
ankare
27. apr 2023

Je to super a rob to častejšie, manžel bude nadšený. 🙂

valeria_h
27. apr 2023

Práveže super, netreba upadnúť do stereotypu a teda nepoznám muža, ktorý by sa na toto sťažoval 😃

majlo1234
27. apr 2023

Urcite bol rad. Moj by si myslel, ze mi asi preskocilo😃 u nas sa to stalo raz v opacnom garde a skoro som ho zabila

pralinka25
27. apr 2023

@majlo1234 poda mna zeny a chlapi su v tomto uplne odlisni. ja by som tiez vrazdila a ale moj bol cely happy aj ked bol unaveny a skoro rano vstaval. skus mozno bude tiez happy 😉 zaroven mu pripomen ze opacne nech to pre zachovanie svojho zivota neskusa

duunlo
27. apr 2023

Zaujimave citanie. Ked zena chce a chlap spi, tak proste sa musi zobudit a podat vykon. Ked ale chlap chce a nahodou by kvoli tomu zobudil zenu, tak uz je ohen na streche 😂 Ach zeny zeny … 😝🧘🏻‍♂️

pralinka25
27. apr 2023

@duunlo vsak mozno nie kazdy chlap chce. a nemusi podat nic. neprezivaj to tak. ako vidis u chlapov to ma prevazne uspech. 😉

bessie12
27. apr 2023

@pralinka25 nie u mojho. Pytala som sa ho na to a pozrel na mna takym tym pohladom ci som zosalela 😂

duunlo
27. apr 2023

@pralinka25 ja to neprezivam, skor som sa na tom dobre pobavil 😂.. uspech to ma mozno u viac dominantnej zeny. Teraz nech napisu aj tie, ktore su submisivne ako budia manzelov, ze chcu sex 😅 Kolko z nich tu potom napise, ako im nakladli, pripadne sa im uslo aj poza ucho 🙃

pralinka25
27. apr 2023

@bessie12 sak jasne. ja som sa tak pozerala na toho mojho pred rokmi ked mi tak medzi recou spomenul ze by sa mu to pacilo. 😀 hned som si to predstavila na sebe a oblial ma studeny pot. vyskusala som teda ale po case a - pacilo sa mu to. tak mu to sem tam vyvediem ked mam energiu a on ide nahodou skorej spat. este sa nikdy nestazoval a ani neodmietol.
@duunlo tak ale to si snad kazda svojho pozna nie? ci by chcel alebo ju rovno hodi z okna. ja nie som dominantna ani nejaka nymfomanka vlastne ani to nebolo preto ze by som mala v tej chvili nejaku obrovitansku chut. ale spomenula som si na to a chcela som teda trochu "vzruso" zmenu.

bessie12
27. apr 2023

@pralinka25 vsak chlap a stazovat sa na nieco take ?? To by bolo divne 😂 ale my radsej pojdeme skor do postele a vtedy sa ten cas vyuzije aj na tie hratky 😀 hoci moja naj cinnost pred spanim je lustit krizovky. Presnejsie tie osemsmerovky 😂

kvetinka75
27. apr 2023

Toto fakt riesis na fore?

viestta
27. apr 2023

@duunlo nie ze by som poznala kazdeho chlapa na planete a uz vobec som kazdeho v noci nebudila na sex. Ale chlap nikdy nie je taky unaveny aby hned nevyuzil prilezitost. Chlap radsej bude hladny, smadny, nevyspaty ale hlavne, ze je vytrtkany. Chlap je ochotny sulozit hocikde a hocikedy, a (na rozdiel od zeny) je pripraveny behom chvilocky. Priroda to tak zariadila.
A priznaj sa, ak by ta zena v noci zobudila, ze je pripravena, tak si povies Fajn, aspon som usetreny tych zbytocnosti co sa vola predohra, vsak aj tak to len zdrzuje.

duunlo
27. apr 2023

@viestta ci je chlap pripraveny behom chvilocky, lebo to tak priroda zariadila, tu skor by som oponoval, ale mozno len si to inak myslela🙂 Ved nie nadarmo je viac kuriev ako gigolov, aspon teda dufam. Lebo zene sa nic postavit nemusi, ta je pripravena stale, za kazdych okolnosti a s kazdym. Nemyslim teraz Vas zienky z modreho konika, ale tie “lahke” zeny. Tak ja s priznanim problem nemam, mna skor takto zobudi rano 😅 a to sa uz ani postavit nic nemusi, davno je hore skor ako ja. Ale tak ja som skor vynimka, podla toho co tu citam, ake maju zeny skusenosti 😂😅

viestta
27. apr 2023

@duunlo profesionalne sexualne pracvnicky maju chachanu pripravenu vzdy, vsak je to ich pracovny nastroj.
Ale hadam nebudeme porovnavat byt pripravena na sex so vsetkym co k tomu patri a byt pripravena len podrzat chachanu, len nech ten uz konecne zlezie a medzitym v hlave spisovat zoznam na zajtrajsi nakup.

Strana
z2