Nechá vás rodina cez víkend pospať si?
Ahojte, nemám problém s deťmi, tie vedia, že vyspatá mama je lepšia mama. Ale mám problém s mužom :-/ Aj dnes, víkend, mohla by som si pospať dlhšie, nie, prišiel sa čosi o 6tej pýtať, potom bol pozerať PH v bazéne a mal potrebu mi ukazovať výsledok, že čo ja na to ... Mne sa normálne zdá, že mi závidí, že si môžem dlhšie pospať. Popritom by mohol aj on.
Nechá vás rodina/manžel cez víkend pospať si?
@anonym_autor moj muz dychci, chrape, nemozem spat cely zivot. Bud rada 🤣
@anonym_autor moj muz dychci, chrape, nemozem spat cely zivot. Bud rada 🤣
@anonym_442684 Tak, tieto fajnotky som nespomenula. Len nechápem, prečo mu vadí, že on nespí, tak by som nemala ani ja :-/
U nas je to opacne, muz cez tyzden spi do 8-8.20, cez vikend kludne do 10. Ja spat neviem, aj dnes som hore od 7, citam si koňa, nikoho nezobudzam
Závidí? Čo to závidí? Skôr to robí naschval
U nas je to opacne, muz cez tyzden spi do 8-8.20, cez vikend kludne do 10. Ja spat neviem, aj dnes som hore od 7, citam si koňa, nikoho nezobudzam
@katkaseiner to si na Tom dobre. Ja poznám baby čo sa budia o piatej ráno 😃
Robí to naschvál. Keď ja nespím, tak nebudeš ani ty. Strašný chlap.
@bielasovicka Presne.
@anonym_autor toto je citlivá téma 😂😂😂
Normálne mu tieto veci povedz
@zmrzlinka2021 Veď ho pošlem niekam ... a on sa vráti zas.
Chlap by ma aj nechal, ale kocúrovi nevysvetlim. Ten robí randal ráno od šiestej a nedá pokoj, kým nevstaneme. Potom sa spokojne stoci do klbka a drichne.
Nas o siestej rano budi dieta 😄. Ini cez vikend spia a my o pol siedmej uz aj naranajkovani sme.
Ja nevyspavam, mm este teraz spi, dobicyklujem a idem ho zobudit, aj tak bude frflat ze som ho nechala dlho spat.
Spíme každý koľko chceme. Ja som vstala o 7mej lebo vstalo dieťa ale máme ešte oddych pri telke. Chlap ešte spí, on ale chodí spať neskôr. Ja si zvyknem ísť ľahnúť na obed a on stráži.
No u nás to máme opačne, keby muža nezobudnim tak reálne vstáva každý víkend o 12:00 čiže totálne chrápe, nieje ten typ čo ráno vstáva absolútne, čiže tak, ja spím, kým dcéra nezačne behať po dome to je tak medzi 7-8 ako kedy
@anonym_autor mňa by zobudil s pi***nou len raz !
Veľmi by to olutoval
@anonym_autor nie posli niekam, normalne ho popros milacik prosim ta nechas ma zajtra pospat dlhsie? Som unavena. Ak aj potom bude rusit a kktinami, je to debil.
Egoista, asi nielen v tomto.Robi to naschval.
@anonym_autor rodina ano, suseda nie. Ta o 6 bucha v kuchyni kazdu nedelu vari smradlavy vyvar uz 13 rokov
@anonym_autor vstanem zavriem dvere na spálni a idem robiť čo ja chcem a muz spi aj do jednej, ak je mrzke počasie ,ak je pekne idem ho o jedenástej zobudiť aby sme do jednej vypadli z domu
@anonym_autor a to je problém mu povedať aby sa tebou nechodil a nerusil ta???!
Máme malého syna, nespí teda nikto 😏 Ale v Tvojej situácii by som mu tak vypindala, že by to druhýkrát jednoducho neurobil. Treba sa ozvať.
nám nedá naša autistka. Zobudí sa a s ňou musíme vstať aj my.
Manž. po nočnej a spať mu nedala ani minútu, lebo ona to nechce aby spal. Išli na turistiku menšiu.
Vstali sme obaja uz o 6tej,aj telo sa uz budi aj samo.Potom sme sa ale este prevalovali do 7mej,urobili sme ranajky,kavy.Az potom sme deti budili a teraz sme vsetcia na dvore a ide sa betonovat.Aj deti robia,no dnes to neni do 12tej ako inokedy.Dnes musia makat.My mame konecne aspon jeden den spolocne volno,zajtra muz ide opät na nadcas.
Ak nemame program kvoli ktoremu treba vstavat tak sa navzajom nebudime. Dokonca aj deti sa ticho vedia hrat v izbe ak vstanu prve.
@anonym_autor vidíš, keby ste nemali bazén, tak ako väčšina bežných ľudí, tak si pospíš dlhšie.
Ja neviem dlho spať. Som takmer vzdy 1.va hore. A robievam aj cez vikendy takže u mna dlhe spanie nehrozi
@anonym_autor
Nachystaj si na posteľ tvrdé predmety a traf ho. On si to rozmyslia. A nehovor mi, že si nevedela, čo za blba si berieš. Mňa nechal späť pred deťmi, teraz je to bieda, lebo deti sú od šiestej hore najneskôr. Keď som chorá, spím, vybavené. Máme malé deti 3 do 6 rokov. Neviem koľko rokov majú tvoje ale ak už sú väčšie, je to čistý debil. A ty si príliš milá. Ja bych ho zhucala a ten deň by zažil vo mne takú mrchu, že by si 3x rozmyslel, či má zobudi alebo nie. Pokiaľ by pokračoval, zvážila by som rozvod. Kôli bezohľadnosti.
Rodičia môjho prvého priateľa boli obaja ranostaji. Jeho ocino bol o 6tej už doma s plnými košmi hrybov, mamina už varila. Ale boli rovnako nastavení obaja.
Ja spánok potrebujem a mať staršie deti a muž má budí ako ten tvoj, skutočne by som zvážila odchod. Znie to možno ako blbosť ale nie je. Nežijeme v Sekte, kde má žena držať hubu a jej telo patrí mužovi.
@anonym_autor ked ma budil syn, kym bol malicky a nevedel sa o seba postarat tak som vstala. Ale teraz sa uz o seba postarat vedia sami, tak spim. Obidvaja vedia, ze ma maju nechat spat. Dieta na to doslo casom, chlapovi som to par krat dorazne vysvetlila a pochopil. Sice nie hned, ale pochopil, ze ked ja ho nebudim, ked vecer skor zaspi, on nebude budit mna ked spim dlhsie.

áno, nechá.