icon

Čo si všimnete ako prvé na chalanovi?

18. aug 2022

Ahojte, viem že je toto najmä fórum pre mamičky ale tak zasa toto sa prakticky týka každého , je to najmä otázka na ženy , dievčatá. V podstate je to zložená otázka , jedna sa týka váš názor : čo si na chalanovi všimnete ako prvé? Telo či tvár? ( Teraz to berme v zmysle čisto fyzickej príťažlivosti) , druhá mávate niekedy obdobia že ste viac otvorené čomukoľvek, myslím tak že keby vás niekto osloví tak že začnete komunikovať a tak , proste že ho neodbijete .

Strana
z2
autor
18. aug 2022

@petricka22 Ako vieš ja mám celkovo podsunutú tú spodnú čeľusť, preto aj keď sa usmievam vyzerám absolútne neprirodzene ako tak je to keď sa na mňa niekto pozerá s predu ale ten profil tá brada je hrozne predĺžená a podľa mňa to je veľmi nesympatické na pohľad pre babu. Lebo to si narovinu poviem, telo nemám vymakané na topku ale určite je na tom super , vysoký , zatiaľ ľahko atletická postava s takými chudšími svalmi, skôr vypracovanejšie nohy ale inak podľa mňa toto nieje zlé, len tá tvár neustále trčí , odmalička sa kvôli tej hlúpej čeľusti trápim.

autor
18. aug 2022

@petricka22 Ja viem 😅, preto som myslel a aj som začal cvičiť že keď to telo bude aspoň lepšie vyzerať že tá baba nebude taká kritická🙂 . Na to koľko krásnych báb po vonku behá dokážete jednotlivo byť dosť kruté a veľa má nos hore 😄

petricka22
18. aug 2022

Neviem si ta uplne predstavit, najdkor som si myslela, ze mas praveze malinku zasunutu bradu, ale ty ju mas velku. To prve sa mi zda ako horsi pripad…
Kazdy pracujeme s tym, co mame 🤷‍♀️ Nikto nie je dokonaly a kazdy ma z niecoho komplexy. Ides na to dobre, popracuje na svojom tele, to ti urcite doda sebavedomie, budes sa citit pritazlivejsi.
Akoze fakt neviem si tu bradu predstavit, ale mne velka brada nepride az taka hrozna… ved zalezi, ako to hra s celou tvarou…

ivangeline
18. aug 2022

Celkovu charizmu,tvar,postavu ako celok...

petricka22
18. aug 2022

@petricka22 inak na tomto hercovi je vidiet, ako fuzy a brada vedia zmenit tvar a teda on fakt s bradou opeknel… pozri si viac jeho fotiek, lebo tu bradu ma naozaj dost velku…

autor
18. aug 2022

@petricka22 neviem mne to príde dosť také , proste vyčnieva to . Inak hlavná vec nekomfortne sa s tým smeje a myslím že proste dobrá nálada, úsmev a podobné veci robia charizmu a to tiež pôsobí na baby . Je to proste spodná posunutá dopredu tak že keď zahryznem tak spodné zuby trčia vpred , opak zajačieho predkusu vlastne. Tam ti trčí vrch.

autor
18. aug 2022

@petricka22 fúha , akože nikdy som nenechal bradu až tak moc narásť , vlastne si ani neviem predstaviť že akp by to vyzeralo 🤔. Vieš som doteraz robil v pekárni donedávna a tam veľká brada, dosť veľký problém.

petricka22
18. aug 2022

Tak skus, ved oholit mozes vzdy 😉 ale nie kazdy chlap ma take huste fuzy… ale ze su na to uz aj pripravky, ktore ti pomozu k hustej brade…

autor
18. aug 2022

@petricka22 ejha keby si ešte vedela že ja sa to pýtam skôr aby som našiel nezáväzné vzťahy s babami 😄. No a myslím že patrím do skupiny v ktorej to nieje tak husté tá brada.

hlubik
18. aug 2022

či ma čiste uši a zadok oči

markus1
Odpoveď bola odstránená
petricka22
18. aug 2022

Ja ta nesudim, ocividne si mlady muz, mozes si so svojim zivotom robit, co chces 😉
No uz ako sa rozhodnes… dolezite je, mat rad sam seba. A potom ta budu mat radi aj ostatni…

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
petricka22
18. aug 2022

@matogato16661 rozmyslam, ci ta hrubka v slove nohavice, bola zamerne 😀😉

filipka250
18. aug 2022

Ja som zatazena na zuby. Nemusia byt uplne rovne, ale nech je vidiet, ze sa o ne clovek stara.

autor
18. aug 2022

@petricka22 Však s tvrdým 🙈🤣

autor
18. aug 2022

@petricka22 Vieš mám svoje dôvody prečo už nechcem počúvať a pripúštať si baby k sebe , proste len žiť a užívať si život ajkeď v súčasnosti sa vôbec nedarí.

autor
18. aug 2022

@matogato16661 Akože ja nenosím rifle 😜

autor
18. aug 2022

@markus1 hnedé ako oriešok môžu byť?😂

grace55
18. aug 2022

Zrejme máš kvôli tomu problémy aj s zhryzom. Skus si vybaviť konzultáciu u stomatochirurga, aké sú možnosti, určite je ich viac, ako to skorigovať. Inak to bude nielen estetický, ale hlavne zdravotný problém.

autor
18. aug 2022

@grace55 Ako neviem hrýzť lepiacu pásku, vieš čo myslím nie? Tak ale to mi bolo ajtak vždy nehygienické robiť, na oddelovanie pásky sú nožnice či nôž, ako určite mám slabší skus ale čo sa týka jedenia nič závažné, dokonca aj celkom silné zuby mám, doktorka mi napriek tomu že som prakticky do 17tky nechodil k zubárovi a o zuby sa mi aktívne začala starať až táto zubárka v 20tke , povedala že pekné zuby a ani plomby nieje treba , len jeden zlomený tam bol ale to je také, bolo by treba ho zaplombovať ale kvôli rodine a atď si človek nenájde čas tam zabehnúť a už sa bojím že očernieva a nakoniec ho bude musieť vytrhnúť. No to som písal hore, jej osobný názor že bude treba vyrezať menšie stoličky čo tam sú a posunúť tie zuby prednymi dozadu , no okrem toho že z toho že mi majú rezať nieže svaly, mäso ale kosti mi behá mráz po chrbte a celkovo s podobnými vymýšľaním naša rodina nemá dobré skúsenosti, bratovi takto majster zo Srbska či z kade vymýšľal so stiahnutým svalom na maličku a ešte mu to viac dokafral . Asi taký zrejme mám byť

grace55
18. aug 2022

Skôr som myslela to, že chybny zhryz môže za veľa vecí, napríklad bolesť hlavy, tráviace problémy, opotrebovanie zubov, a mnoho inych. Mame v rodine prípad, kedy takáto operácia veľmi pomohla a napríklad odstránila strasnu unavu u toho človeka. Ved sa informuj, kto sa na toto špecializuje a uvidíš. Ja by som to aspoň skúsila.

konikmodry111
18. aug 2022

Ty máš vlastne asymetrickú tvar, škoda že nemáš foto. Ale nič si z toho nerob, ja som na tom podobne ale veľa ľudí si to ani nevšimne ☺️ Mám tiež mierne posunutú sánku do ľavej strany. Môj manžel si to nevšimol až kým som mu to nepovedala 😂 ale keď ta to moc trápi , da sa to riešiť s op. Ja to neriešim lebo manželovi to nevadí a ja som si už za tie roky zvykla 😅 a inak k tvojej otázke, ja si ako prvé všímam na mužovi prsty a nechty 😂

zuzanita_zuzana
19. aug 2022

Pekny usmev, taky uprimny, aby bol vyssi vzrastovo a pekne ostrihany.Samozrejme ciste nechty,to je ako samozrejmost a muzne ruky.

autor
19. aug 2022

@grace55 Ja som mával bolesti hlavy ale evidentne to bolo od chrbtice (zrejme krčnej) , lebo ako náhle som začal cvičiť prestali . Fúha únavu ani nie , práveže ja som človek ktorý keď je v dobrej nálade tak môže fungovať dosť dobre , u mňa je dobrá nálada už aj to keď nie som smutný 😅. Problémy so žalúdkom som mal cca pol roka dozadu ale to boli iné problémy a sám doktor hovoril že to zažil u mladých chalanov na vojne , poslal ma na niejaké vyšetrenia ale vravel že to prejde , no nakoniec to prešlo .

autor
19. aug 2022

@konikmodry111 Jj prsty a nechty už boli spomenuté, ajkeď skôr tie nechty 😄, keď zuby môžu ukázať ako kedy sociálny pôvod tak nechty určite ukazujú osobnosť daného človeka lebo ruky si všimne človek hneď ako druhé keďže pri predstavení ti človek podá ruku . Mám foto ale založil som túto tému anonymne aby nebol hate , pokiaľ chceš môžem ti keď tak napísať do správy .

autor
19. aug 2022

@zuzanita_zuzana Mužné ruky? 🙂 To je tu vlastne po prvý krát a zasa mi to niejako nepasuje , chlapské ruky bývajú často špinavé, nechty polámané a tak

Strana
z2