Čo tí muži chcú?
Za sebou mám 1 vážny dlhoročný nepodarený vzťah a dve veľmi krátke. Takmer 2 roky som sama. Bolo zopár rande, ale vždy to išlo do stratena. Väčšinou sa tí muži nadchnú a ani ma poriadne nespoznajú a potom skutek-utek. Naozaj už neviem, kde robím chybu, moje city nedávam ľahko najavo a trvá mi aj 4-5 mesiacov, kým sa uvoľním a prejavím. Venujem sa aj sebe, aktívne plávam a snažím sa aj v živote, bývam sama, mám prácu, ktorá ma baví, kamarátky, nejaké záľuby, ale samozrejme akoby to mužov nenadchlo. Často sa stretnem s tým, že sa dozviem, že konkrétny záujemca mal ex o ktorých mi sám povie, že mala dlhy, podviedla ho alebo bola výbušná, alebo mala rada alkohol. Alebo musel dievčinu ťahať smerom hore aby niečo dosiahla v živote, že jej vybavil to, to a to. A potom im prídem do života ja, myslím si, že celkom fajn baba, aj keď s chybami ako sú napríklad, že som občas tvrdohlavá, alebo niekedy vzťahovačná, niekedy sa aj vzdám ak cítim, že to nie je ono, no skrátka každý máme nejakú povahovú črtu, ktorá je aj negatívna. No dlhy, alkohol, nevera a iné veci, to u mňa nie je. Aj napriek tomu tí muži postupne odídu v momente, kedy ja sa odhodlám a prejavím, že sa cítim pri ňom fajn. Rozmýšľam, čo potom chcú a prečo chcú ženy, ktoré mali vyššie uvedené veci, či je chyba vo mne alebo som natrafila na zlé typy, alebo to nie je dosť dobré pre dlhodobý vzťah.
Toto som sa pytala vzdy aj ja sama seba - nikdy mi ziaden vztah nevydrzal, vzdy som bola uprimna a oni taky same ano ano ano ty si uzasna,skvela atd...az im po par dnoch, tyzdnoch docvaklo ze netaram, ze to myslim vazne a ze oni to vlastne nechcu a uz ich nebolo...prisla som nato,ze nevyzrety muzi niesu pripraveny na vazny vztah, ze nechcu aby ich zrela Žena spoznala a nechcu ju spoznat... rada pre teba, prekonaj svoj "zauzivany zvyk" - bud uprimna od zaciatku, povedz Kto si, Cim si, Co od zivota chces co nechces, co uz mas za sebou, nehovorim aby si to vyblafla hned ako detailne spracovane cvčko, len bud proama a konkretna, ziadnd hranie si ma zranenu , zahadnu atd. To smeruje k sklamaniu..ak totiz muz este nieje zrely utecie hned a nebudes mat tak zlomene srdce...ak nezduchne dokonca ani potom co pozna ze aj ty si "len" clovek a mas svoje chyby, je sancz,ze ta bude chciet viac poznat a da sancu tebd ho spoznat..skvely zaciatok..
Presne si to popísala, sama sebe si učiteľkou: "Naozaj už neviem, kde robím chybu, moje city nedávam ľahko najavo a trvá mi aj 4-5 mesiacov, kým sa uvoľním a prejavím."
Nepis, že nevieš.. ty to vieš.
@sszuzu8 ale chlapom žena so sebeúctu a hrdosťou celkom vadí. Oni bud chcú zachraňovať "divku v nesnazich" alebo potrebujú submisivnu náhradu mamičky, ktorá ich bude opatrovať a ktorú budú oni ovladat. Malo chlapov ocení ženu samostatnú, ktorá dáva na javo, že by vedela žiť aj samostatne a chlapa považuje za rovnocenného partnera a tu rovnocennost očakáva aj z druhej strany.
@zmrzlinka2021 ti jej muzi s ktorymi randila asi tak boli😆ze potrebovali submisivnejsiu.Panovacna a tvrdohlava no tak sa ohodnotila, ktora nie je?aj ty si raz napisala, ze pri tomto novom muzovi tak nevyskakujes a, ze Ta vie ukocirovat, alebo nieco v takom zmysle....
Mozno mu nevyhovala jej povaha, uzavretost, sex to je jedno naco sa nad tym zamyslat.
Akože 4_5 mesiacov nič. Iba ja športujem, som, nezávislá mám svoj byt, peniaze atď. Veď tak sa láska nedá získať, na peniaze. To nie je o peniazoch a o osobnom úspechu.
No u mňa zas problém výzor. Ani nedajú šancu ma spoznať. A keď už mám šťastie na také typy chlapov ktorí sú dlho sami a potrebujú silou mocou vzťah, a na také čudné indivíduá, alebo keď zistia že ma nedostanú do postele a podobne prípady. Mám pocit, že dobrí chlapi sú niekde mimo.
Zaujimave komenty. Ked zena da na zaciatku, tak je pobehlica a mala byt zdrzanlivejsia, ked caka par mesiacov, kym sa dokaze uvolnit, uz je to zase zle.
Chlapi chcu byt na jednej strane dobyvatelia, na druhej nemaju trpezlivost.
Napisem to takto, neviem kolko mas rokov a kolko mali ti chlapi, ale co som si preskakala za posledne 3 roky, su na trhu volne uz len chybne kusy. Neber si osobne, co sa ti stalo. Tiez som tvrdohlava, vztahovacna, panovacna, vcera tu bola diskusia, kde sa pytala pani na muza pannu, vsetky negativne vlastnosti sadli na mna. Tiez som zazila co ty. Obdivovali ma aka som uzasna samostatna, sebestacna, nezavisla, uspesna, staram sa o dve deti. Ale skutek utek. Jednoducho by nezvladli taku zenu. Ale ako pisala @panelacikova ked pride ten spravny chlap, uvolnis sa po par stretnutiach, otvoris sa a aj tieto negativne vlastnosti sa trosku zbrusia pri nom. Kazdy mame svoje chyby a aj ti chlapi a hlavne, ked ti zacne rozpravat o svojom samaritanstve, tak uz budes vediet, ze tudy cesta nevede. Jednoducho my nie sme typy na zachranu, jemne kvetinky, o ktore sa treba starat. My potrebujeme seberovneho inteligentneho chlapa.
Nevesaj hlavu, ten pravy este len pride, drzim palce
Autorke:
Ty mi pripominas moju sestru, 33 r sama slobodna a bezdetna. Uz roky bez vztahu. Vsetky kamosky sa povydavali a ona nema okrem psa nikoho. Sebestacna aj super zaraba. Vcera akurat, ked som ju cesala na svadbu poslednej slobodnej kamosky, som jej s humorom povedala, ze uz nech si konecne niekoho na tej svadbe najde. Len sa smiala. Potom som jej povedala,ze si myslim, ze je chyba aj v nej pretoze ma taku povahu ako ma. Ona mi to ale vyvratila, pretoze je presvedcena, ze ma super povahu...vidi to tak:vsak nepije, zaraba, ma byt (na hypo ale v zahranici a v pohode to zvlada, usetri este aj) auto, dovolenky atd...ze coby taky chlap mal chciet viac. No lenze to nie je vsetko 🙏😃 minimalne za jej najvacsie minus povazujem tu jej tvrdohlavost, odmeranost a chladnost. Je taká nepristupna. My sme vzdy boli opacne povahy. Ja som velmi emocna, taky živel ale velmi rodinna, koho milujem ten to ppcituje. Ona taka, ze k bytiu si vystaci aj sama. Netvrdim,ze to v malej miere nie je fajn taka sebestacnost...ale chlap potrebuje vedla seba hlavne partnerku, pri ktorej citi, ze ho potrebuje (nie na platenie uctov ale pre ten pocit, ze aha potrebuje ma mat v zivote, som jej oporou, som pre nu dolezity...) Ak ma pocit, ze ho berie v style:ok si tu si, nie si tak nie si no Boze, ide sa dalej ...tak citi taky chlad a prestava ho to bavit a zdekuje sa... Ja neviem, som vydata 15,5 r takze vnimam to inak ale mne by vadilo byt po boku niekoho s kym je to take no, no...take o nicom, vlazne, mozno az nudne.. Do vztahu sa treba vediet vlozit, dat don kus seba. 5 mesiacov cakat na niekoho ci sa prejavi ked mas po 30/35ke no dakujem pekne. Zbytocna strata casu. Idu dalej..cas je vzacny. Skus na sebe popracovat. Nikto ti nevravi, ze mas chlapovi po druhom rande skocit do postele, sama nie som taky typ...ale popracuj na sebe. Odstran ten chlad,odmeranost alebo co to ma za bariery.. Viac sa do toho vloz.. prosto zacni od seba. Jasne,ze to nie vzdy vyjde ale bud taka, aby si si povedala, ze fakt si urobila maximum a chyba nie je v Tebe...
@canany Prepáč , ale nepovažujem sa za vadný kus . To , že som single vo svojom veku neznamená , že som vadný kus som skôr hanblivý introvert ,ktorý veľa príležitosti na zoznámenie nemal vzhľadom na typ povahy nevyhľadávam veľmi spoločnosť ľudí pokiaľ nemusím a nebehám po baroch a spoločenských podujatiach (lebo nie je s kým )preto príležitosť u mňa na zoznámenie je veľmi nízka a škatuľkovať všetkých single mužov nie je OK.A áno v Ba je veľký problém nájsť nevadný kus , ale to je iná téma .Ja som znamenie panna a áno mám svoje pravidlá ( muchy) a chyby , ako každé znamenie , ale mňa práve priťahujú samostatné , šikovné ženy , ktoré vedia , čo v živote chcú a vedia nielen prijímať , ale aj dávať a byť seberovné v partnerstve.Čo znamená vadný kus z pohľadu ženy ?
@emo84 pises o mne? Som tiez panna a vacsina co si aplikoval na seba, sedi aj na mna. Ale ja nemam problem si priznat, ze som vadny kus vzhladom na znamenie panny a ako to nazivas muchy, ja by som povedala zasady, pravidla. A do toho som aj divna, mam rada auta motorky marvelovky transformerov, neznasam.lodicky suknicky makeup... Aj na chlapa mam uz ine naroky, ako ked som mala 20 a ruzove okuliare. Tazko definovat co znamena vadny kus. Ale staci si precitat diskusie. Drzgros, ziarlivec, majetnicky, sebecky, nepomahajuci v domacnosti, bordelar atd. z mojich skusenosti sa chlap po 17 rokoch nemienil zapojit do fungovania rodiny, nevedel ani pracku zapnut, ze ja mam prsia, ja sa mam starat, tak som sa rozviedla, radsej sama ako dalsie decko na krku.
A povedzme si otvorene, ak je chlap dlho single a vie sa o seba postarat, nie je uz ochotny ustupit zo svojich zabehanych kolaji a existovat so zenou. Ak ja skonvim ako single, tiez uz chlapa nechcem ani vidiet, je to len trapenie
@emo84 ved daj nejake svoje muchy, ktore si myslis, ze by boli neznesitelne pre zeny a mozeme podebatit, co je este unosne a co nie.
Pre niekoho bordelar pre niekoho puntickar. Pre niekoho sebec pre niekoho moc rozdavacny pre druhych. Kazda minca ma dve stranky a ideal je zlaty stred
@canany Ako píšeš mám svoje zásady a pravidlá (muchy),ako asi každá panna ,ale či by prekážali ženám ťažko povedať a posúdiť . Je pravda ,že mám rád poriadok vo veciach a v živote ,ale nie som monk nepotrpím si ,aby bolo všetko tip top na 100 % to ani nejde .Len nech je to na svojom mieste(bordel ) .Keď nie som s niečím spokojný radšej si to spravím (vyriešim sám k mojej spokojnosti ).Rád upratujem a plánujem si program a budúcnosť .Som úprimný a mám rád pravdu a rád viem ,čo sa deje okolo mňa ,ale neznamená to ,že som žiarlivý a partnerke dýcham na krk .Som za komunikáciu vo vzťahu a riešenia problémov hneď a mám rád ,aj svoj osobný priestor ( chvíľku pre seba ).Rodinná pohoda je u mňa na prvom mieste. Spoločnosť moc nemusím ,ale ,pre milujúcu osobu sa občas obetujem a dám to .Ako píšeš viem robiť a robím ,aj domáce práce ( nie všetky viem ) ,ale snažím sa zlepšovať a pracovať na sebe .
Ty neskoro prejavuješ city k nádejnému partnerovi a tým ich všetkých odrádzaš . Pôsobíš chladne a muži strácajú záujem ,keď ťa nedostanú do určitej doby (do vzťahu- postele ) .Tiež by som to ukončil ,keď by som nedostal odozvu na moje sympatie do 5 stretnutia .Mňa skôr priťahuje samostatná, sebestačná ,zabezpečená žena ,ktorá vie ,čo chce a muža berie ,ako svoju polovičku .

4-5 mesiacov kym sa prejavis mi pride velmi dlha doba. Co tym presne myslis? Z toho co som precitala, moze byt problem, ze dlho si uzavreta sama do seba. Skusas co to da, davas hranice kde zistujes ci je muz vhodny partner. Az sa muz zoberie a odide pretoze ho to prestane bavit. Co viem ze muzov skutocne pritahuje je spontannost a uprimnost. Studene cumaky moc nelakaju.