icon

Čo vás hneď na prvý pohľad odradí od muža?

23. mar 2023

Nemyslím teraz charakter, ktorý môže byť dobrý aj keď na prvý pohľad to nie je bohviečo.
Ale také tie "no go" veci, kvôli ktorým ste sa ani nedostali ku skúmaniu charakteru?
Nepíšte o povrchnosti - nikto nemá životopis napísaný na čele.
Za seba napíšem - nekompletný chrup, pečatný prsteň, ráčkovanie, zlatý prívesok na krku so začiatočným písmenom mena, viditeľné logá značiek, rozčaptané topánky, priveľa tetovaní, rifľové legíny a holé členky alebo holé nohy v mokasínach, rachitický hrudník, absencia vodičáku ( keď o tom samozrejme viem), malé chodidlá nepomerné k výške, extrémne silný smrad/prehnaná vôňa a keď neustále rozpráva vtipy alebo siahodlhé obsahy filmov 🤦

Čo mi naopak nevadí, je absencia vlasov pokiaľ to má ostrihané a nemá prehadzovačku 😃 a veľký nos.

Ako to máte vy?

Strana
z4
strecho
30. jún 2024

Aké ste náročné.Tak ako neexistuje dokonalá žena neexistuje ani dokonalý muž.Sú výnimky, ale každý má doma to čo mu patrí.Jeden má doma motorovú myš, druhý fiflenu a tretí žienku domácu. Dôležité je či netrpia vzájomnou alergiou na seba. To je problém.Ale treba sa pozrieť aj do zrkadla, či ja sám nepodnecujem k reakcii.Pán božský dokonalý existuje len v blbých seriáloch. A keď si to pragmaticky každý rozanalyzuje zistí že ten sošný/á sused/a je ešte väčšie trdlo ako ten môj, tá moja. Ak to tak nie je,treba to riešiť. Celoživotné trápenie je sprostá obeta.

judar
30. jún 2024

Pff toto je taka diskusia ze rozmyslam kolke z tejto diskusie maju vobec chlapa alebo rovno kolko je tu rozidenych a rozvedenych...mam taky pocit ze vacsina kedze podla tohoto pre skoro ziadnu sa zjavne nenajde chlap po chuti

marcellka32
30. jún 2024

Ja si ani tak nevsimam mužov v uliciach (prebehnem očami, ale nejaké detaily nevsimam, mám doma manžela), ale...všímam si ženy, hlavne tvár, pleť a vlasy, som na to zaťažená (baví ma kozmetika, nehovorím líčenie ale starostlivosť o pleť)...takže na Slovensku sú kraasne ženy, ale vedia sa tak dogabat : zacinajme nadpojene vlasy, kde vidno spoje a nedajbože aj rozdiel v dĺžke
Tvár: to čo dokážu slovenky s obočím až nechápem, zle tetovane (modré, fialové), hrubé, breznev....nemám nič proti úprave obočia, ale musí daný tvár pasovať k tvári.
Pery napichane ako kačice, ale budú prirodzene spulit ešte pery, dlhé špicaté nechty každý inej farby so vzorom
Mihalnice 4D, že oči jej zaviera
Líčenie je samostatna kapitola: menej je viac, ale nejako niektoré ženy nechcú chápať...
Každá tvár je prírodou vytvorená tak, aby všetko so všetkým ladilo, starostlivosť má znamenať: čisté upravené vlasy, ošetrená zdravá pleť, jemne líčenie kľudne, na večer zvýrazniť buď oči alebo pery...
Nemam nič proti plastickým úpravám pŕs v prirodzenej veľkosti, opravy razstepov pier, odstavajucich uši, plastiky po nehodách....veľký nos kľudne nechať

babatkoo
30. jún 2024

Zub a pach od potu

Strana
z4