icon

Čo vás rýchlo vzruší na mužoch?

9. nov 2024

Som muž a zaujímalo by ma, čo dokáže ženy na mužoch vzrušovať? Môže to byť čokoľvek - fyzické - výzorové veci, správanie, vôňa, prístup.
Nemám teraz na mysli niečo, čo vás dlhodobo k človeku priťahuje, ale niečo, čo spôsobí rýchle vzplanutie, búšenie srdca, proste túžbu po danom človeku (aj sexuálnu).
Ďakujem za pomoc.

autor
9. nov 2024

@minenkak takze preferujes obrezanych?

autor
9. nov 2024

@marca12 co to znamena "pekne oci"? Ako take pekne oci vyzerajú?

henka123123
9. nov 2024

Siroke ramena a velky ..... : D

margotka17
9. nov 2024

Taký nečakaný pohľad do oci a je to tam 😍. A presne to doma mám 🥰.

torysheer
9. nov 2024

Charizma, chémia....môj chlap vôbec nie je postavou môj typ, ale nikto ma nepritahuje viac fyzicky ako on....možno humor spoločný, a keď milujete....nie je čo riešiť 😁

minenkak
9. nov 2024

Nie ,len nech není predložka dole

autor
9. nov 2024

@minenkak To je predsa vždy... či ako to myslíš? Nerozumiem. Pokiaľ chlap nemá fimózu, vždy má počas súlože predkožku stiahnutú

minenkak
9. nov 2024

Nemyslím keď mu stojí,normálne v kľude

autor
9. nov 2024

@minenkak Rozumiem, ďakujem za info

alexis617
9. nov 2024

Inteligencia,slušnosť,pozornosť,

iceberg
10. nov 2024

Len aby ona nemala veľký klitak alebo obrovské pysky, lajdajuce , keď už jej vadí že chlap nemá predložku celú 🤣

iceberg
10. nov 2024

Dobre takže každá druhá píše výšku takže chlapi , my čo nemáme nad 180 takže môžeme si ísť dať asi povraz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

jana_eyre_2
10. nov 2024

@iceberg keby sme boli v mužskej diskusii "čo vás vzrušuje na ženách" tak by si polovica žien mohla povedať to isté, keďže tam by odznievali podobne skatulkujuce poznámky, ak nie horšie teda 😉 netreba to brať vztahovacne..

iceberg
10. nov 2024

@jana_eyre_2 načo konkrétne narazas ?😁 Aké skatulkujuce veci ? Máš na myslí váhu ? Lenže váha sa dá ovplyvniť kedykoľvek , výška je bohužiaľ geneticky Daná a nedá sa to ovplyvniť , iba operačne.

jana_eyre_2
10. nov 2024

@iceberg jaaj, lebo muži neposudzuju veľkosť pŕs, ktoré tiež ovplyvnis len operačne že... Tak isto - koľko mužov rieši ak je žena vysoká a vyberajú si menšie.. (alebo napr.prisiroke ramená, primaly zadok, široké litka či kotniky, ženy si za svoj život vypočujú mnohé posudzovacne slová)

ibrunova
10. nov 2024

Minule som niekde videla: Ak hľadáš chlapca, ktorý je pekný, čistý, voňavý, upravený, príjemný... Tak takýto chlapec už pravdepodobne svojho chlapca má 😃

jana_eyre_2
10. nov 2024

@jana_eyre_2 bože lýtka!!

autor
10. nov 2024

Mne osobne je tiež divné, keď je nejaká žena odo mňa vyššia a musím na ňu pozerať dohora. Vysoká žena je sexy, ale nie pre mňa. Moja je nižšia o cca 17cm, takže vôbec nevadí, že mám rovných 180 cm. :D

Áno, túto tému som založil, aby som sa dozvedel, ako mám viac vybudiť svoju ženu, čo ju asi tak môže vzrušovať. Samozrejme, že som sa jej na to pýtal a odpoveď bola... žiadna... :D Preto sa pýtam tu.

Mňa skôr zaráža, že všetky chcú štíhlych, ale nie posilkových. To sa vám fakt páčia kostlivci? Lebo posilkové telo s obsahom telesného tuku okolo 10-13% je podľa mňa na chlapovi najkrajšie...

No, ale je možné, že pod pojmom "posilkový" typ ste mysleli skôr tie monštrá - profesionálnych napichaných kulturistov, s obsahom tuku tak 6%, na to sa už pozerať nedá.
Pridávam obrázok. Nech mi žiadna žena nehovorí, že by bola nešťastná, keby jej muž mal 10% telesného tuku a postavu ako na foto... 🙂

iceberg
10. nov 2024

@jana_eyre_2 lenže väčšina chlapov si ženu podľa ciciek nevyberajú, zamna sú menšie prsia atraktívnejšie než väčšie ktoré ovysaju(berme to tak že keď ovysaju tak je to extrém ,nie iba že trošku sú spadnutejsie) keď už riešim estetiku ale koniec koncov je mi to jedno .aké má,len nech to není extrém. Lebo vyššie ženy sa nechcú uspokojiť s rovnako vysokými chlapmi a tiež chcú mať vysokého ako tie nižšie tak doplácajú nato samé ,že si majú problém nájsť chlapa, priemer u muža je 180, nad 185(už tých chlapov veľa není,). Ale tieto veci čo opisujes lýtka,zadok a podobne veci to je zas záležitosť cvičenia ,váhy a percenta tuku na tele.to sa dá spraviť .

ibrunova
10. nov 2024

Mne by nevadil posilkový 🤭 ale pri takýchto som opatrná, lebo väčšinou sú to takí narcisovia, do seba zameraní.

minenkak
10. nov 2024

Takže tvoja žena je ten typ, čo nedokáže povedať,čo sa jej v sexe páči a ty len tapeš

jana_eyre_2
10. nov 2024

@iceberg čiže vždy chyba žien je všetko 😏 ťažko sa pohybovať potom po svete keď si všetko vysvetľujes takto, to vôbec nie je výškou.. 😉

katka700
10. nov 2024

@iceberg Chlape nehadz flintu do žita 😂
Aby si pochopil kontext čo sa týka výšky som liliputka. Pamätám si jedného chalana - ešte nižší odo mňa, svalnatý vymakany, polo profi sermiar a ťažký intelektuál. Baby po ňom išli ako osy po pive.

minenkak
10. nov 2024

@iceberg nestresuj môj muž je o dvanásť cm nižší ako ja a nikdy nemal núdzu o ženy

iceberg
10. nov 2024

@katka700 pred koľkými rokmi ?🤣🤣

iceberg
10. nov 2024

@minenkak no v Tom prípade musí mať iné kvality a byť dobre zabezpečený 😜

dadis
10. nov 2024

Svoju zenu urcite nizsim percentom tuku v tele nevybudis. My zeny az tak vizualne zamerane vo vztahu nie sme. Ano, pre prvotnu iskru je pritazlivost dolezita, ale potom tu vasen vo vztahu treba udrziavat inak ako v posilke. Prave naopak, pre zenu je dolezite pre kvalitny intimny zivot, aka sa ona citi krasna..ci ju muz s laskou hladka, dava komplimenty, kde-tu potlapkava po zadku, ci sa citi sama pre seba pekna a cista, ze ma rada svoje telo, ze jej partnerovi zalezi na jej uspokojeni..takze ides na to pri svojej zene zo zlej strany - preto muzi platia zenam kadernikov, kozmetiku, dopraju jej luxusnu kabelku 😅 a chodia cvicit, na masaze a do wellnesu - vsetko, co im zlepsi vnimanie seba samych . Lebo zenske prezivanie sexu je trosku ine..potrebuju sa citit chranene, milovane a ziadane muzom..

katka700
10. nov 2024

Píšeš že už ženu máš, takže si ťa vybrala na základe niečoho čo jej pripadalo príťažlivé.
Nesnaž sa o veľké zmeny, udržuj sa vrámci možnosti vo forme, nezanedbavaj osobnú hygienu a maj kontrolu nad svojimi zlozvykmi - nerob pred ňou nič čo by si nerobil pred širším príbuzenstvom či kolegami v práci. Ak ti žena povie že jej dačo vadí ber ju vážne, nezosmiesnuj a nezlahcuj. Z dlhodobého hľadiska vie pekný vzťah pokaziť a príťažlivosť znížiť na 0 aj taká pitchovina ako omrvinky na stole - nejde o blbé omrvinky ale o nedostatok rešpektu k partnerovi a neochotu urobiť malý ústupok.

minenkak
10. nov 2024

@iceberg myslíš zabezpečený,že má prachy, normálny roboš,ak myslíš vybavený 🍆 áno to je

laurita285
10. nov 2024

Musí mať mužskú tvár a mužskú postavu a tým nemyslím cvičiaka. To mi nešmakuje. Z fotiek mi najviac holduje postava cca 20-25% prípadne potom štíhly.
Potrebujem aby mal chrup v 100% stave a ešte aby mal vysoké IQ a EQ.