Čo vás rýchlo vzruší na mužoch?
Som muž a zaujímalo by ma, čo dokáže ženy na mužoch vzrušovať? Môže to byť čokoľvek - fyzické - výzorové veci, správanie, vôňa, prístup.
Nemám teraz na mysli niečo, čo vás dlhodobo k človeku priťahuje, ale niečo, čo spôsobí rýchle vzplanutie, búšenie srdca, proste túžbu po danom človeku (aj sexuálnu).
Ďakujem za pomoc.
@anonym Ty už nevieš, čo od dobroty. Co by iní muži dali za to, keby mali popri malých deťoch pravidelný sex a manželka neprotestovala.
@monro O tých stehnách už písalo viac žien. To je super, lebo ja rozhodne žiadne paličky nemám 🙂
@grof_monte_christo Keby som nevedel, čo od dobroty, tak sa navlečiem do latexu, prištipcujem si bradavky, dám si na nos náhubok a idem do Bratislavy na námestie ukazovať, že som normálny :D
Nemyslím si, že okorenenie sexuálneho života, aby to nebolo vždy o tom istom, je "nevieš čo od dobroty".
Postava nie je všetko. Je len dočasná, lebo pochybujem, že tebou popisovanu postavu bude mať chlap aj po sedemdesiatke. Gentleman, starostlivý a pracovitý bude doživotne ak mu zdravie dovolí. To sú veci,ktoré ma "vzrusuju " na tom mojom
@breznica Ďakujem za info 🙂
@anonym Začni tým, že si budeš vážit to, co doma máš, snaž sa být jej dobrým partnerom a všetko sa ti 100 násobne vráti. Na ohnivé vzplanutia a vodopády vo vagine sa vykašli.
@grof_monte_christo Prečo? Nie je podľa mňa na tom fakt nič zlé, že chcem dať manželke všetko aj v tejto oblasti.
Dobrým partnerom sa snažím byť, je pravda, že nie vždy sa to darí 🙂
@ibrunova no konečne niekto. Muzsnejsim muža robia možno rysy tváre, výška alebo postava ako taká (teraz nemám na mysli nejaky svalnac z fitka). Je mi celkovo príjemnejšie bozkávať muža bez brady, nepicha ma to a muža to zas nesvrbi a nemusí si bradu nestále upravovať. Naozaj nerozumiem co ich k tomu vedie 🙂
Mily anonym, hladas okorenenie vztahu, tak to ti nepomoze to, co vzrusuje ine zeny. My to vacsinou mame ine. Mozes sa navonat, odvoskovat si vsetky chlpy na tele, mat najsexi trenky/slipy a na zenu to zaposobit nemusi. Stale si ten isty chlap. Ak mate sex primerane casto, nespekuluj, netlac, aby sa vam neznizila frekvencia. Neviem, preco si presvedceny, ze tvoja zena je nespokojna, mozno jej to takto staci. Keby snad daco bolo, tak za tych 11 rokov by si to z nej vytiahol, nie?
Keby moj muz ma zvalil na postel, vycapal mi 10 na holu a vrazil mi ho tam, drzal ma za vlasy... tak patram, co sa mu stalo, lebo on taky nie je. Rovnako, ako by mi bolo divne, keby prisiel s nejakymi BDSM pomockami. 🤣 A ani to neziadam. Lebo veci som mu hovorila velakrat a tiez sa v podstate nic nezmenilo. Ja to akceptujem a nehladam si ani milenca. Ja man pocit, ze ludia si neuzivaju, co maju, aj ked rutina, stale len viac vzrusenia, najlepsie sexovat o par rokov zaveseni 100 m na roklinou. 🙄
PS brada sa mi vseobecne nepaci, muz je nahladko alebo nardnove strnisko. Su ale muzi, ktorym to pristane, uznavam.
Mne sa páči keď muž dobre a bezpečne šoféruje. Podľa mňa to aj veľa ukazuje o jeho prístupe k životu. Žiadny arogantný mačo, ktorému patrí celá cesta (aj svet) a všetci ostatní su blbci.
@romiada Jej, tak to ma potešilo. Ja šoférujem podľa predpisov 🙂 a manželka si to váži, lebo o jej bratovi sa to nedá povedať (čudo, že ešte žije). Takže aspoň niečo 🙂
Priority sa vekom menia asi neviem ale hlavne abybto bol CHLAP žiadna citlivka co sa niekde rosype🙈 prvé čo všímam sú ruky nemusí byť gorila ale zas musi ich mat väčšie ako ja 👌a vie ich použiť na to aby ma chránil a nie ubližoval...
Samozrejme to se sa vie obliect a stara sa o seba jebuz asi samozrejmosť...niake romantické romány nečakám v tomto niesom náročná teda teraz už po 30tke 🙈
@ada510 Hej, tiež nemám rád nagelovaných "chlapov", ktorých slová zraňujú. 🙂

Mne sa vždy páčili tmaví muži, tmavé vlasy, tmavé oči. A nohy, poriadne stehná, nie tenké paličky. To od prvého pohľadu. Výška nebola nikdy nejak podstatná. Ale všetci moji muži mali okolo 185cm. Teraz mám skoro 2metrového a veru, nižšieho by som už asi nechcela...