icon

Čo znamenajú sny o manželovej nevere?

16. apr 2024

Ahojte ..
Veríte snom? Som vydatá 2 roky. Veľmi často sa mi sníva, že má manžel podvádza. Že je úplne iný ako si myslím. Arogantný. Smeje sa mi do očí. Sám sa chváli s tým. Nájdem mu v mobile mu nájdem erotické foto. Komunikácie v ktorých na mňa nadáva. Ako som škaredá. Mám pocit ako keby ten sen trval celú noc. Keď sa zobudím je mi do plaču. Poviete, že však to môže byť naozaj. Ale ťažko. Sme stále spolu. Ide do roboty. A keď príde z roboty všade chodíme spolu z deťmi. Sám nikde nechodí. Jedine do roboty. Som z toho hotová. Viac krát som mu povedala čo sa mi sníva. Ale on stále tvrdí, že nikdy by ma neodviedol. No veľa chlapov to povedalo a urobilo to.

Strana
z2
andrea78
16. apr 2024

Keby mu fakt bolo zle, tak zle, ze kvoli tomu nebol v praci, tak to netaji a rovno povie. Preco by isiel k mame? Ved mohol ist domov. Alebo povedat, bolo mi tak zle, ze som ani domov nevladal prist a bol som u mamy. Podla mojho nazoru klame. A je aj dost mozne, ze pani matka ho kryje. Dalsia moznost je, ze nejaku ,,kamosku,, ma a potreboval zabit cas do stretnutia s nou, tak isiel k mame. Mozno mama k nej nevie, no kedze si volala a zistovala podrobnosti, tak sa zacne aktivne zaujimat, ako to bolo a o co ide.
Keby to bolo cele ciste a nesmrdelo podvodom voci Tebe, tak by neklamal o praci a chorobe. Sen nerozoberam a neriesim, bol to proste sen. Ine by ma za tychto okolnosti trapilo.

autor
16. apr 2024

@really8 asi máte pravdu.

autor
16. apr 2024

@andrea78 presne tak ako hovoríte. Toho sa bojím.

jj_anka
Autor odpoveď zmazal
bibuskaiba
17. apr 2024

@jj_anka A prosim Vas scim ma ist k psycholovi?

jj_anka
17. apr 2024

@bibuskaiba autorka sama píše, že hľadá psychológa.

hope87
17. apr 2024

@autorka snu by som AZ taku vahu nedavala. Ano, je to neprijeme, aj mne sa uz parkrat snivalo, ze ma moj podvadza a po zobudeni som sa citila hrozne. Velakrat to mam aj z toho, ak nieco pozeram a je tam nieco s podvadzanim a aferkami, atd...alebo ked sa pohadame, tak proste tie strachy sa projektuju do sna. Tebe sa to sniva skor kvoli tomu, ze ta klamal, ze bol v praci a nebol a ty, niekde v podvedomi, to vnimas tak, ze robil nieco, co sa nemas dozvedieť a prve, co zenu napadne, tak je nevera. Takže skor by som venovala pozornost tomu, preco ta oklamal, ze bol v praci ale nebol. Absolutne neverim tomu, ze preto, lebo mu bolo zle...

Strana
z2