icon

Dá sa obnoviť príťažlivosť po pôrode?

12. jan 2024

S partnerom sme spolu 8 rokov. Sex bol v poriadku kym sa nenarodilo druhe dieta.
Nepritahuje ma. Nemam nanho vobec chut. Ked sa o nieco snazi, nic to so mnou nerobi(vzrusenie) , dokonca mi je to uz neprijemne.
Po inych strankach je vztah v poriadku.
Je mozne nejako obnovit pritazlivost? Ostavat takto spolu iba kvoli detom nechcem.

Strana
z4
autor
16. jan 2024

@pralinka25 dakujem. Ano, snazila som sa ist hlbsie do seba, zistit v com to prameni. Myslienky mi uleteli do drtstva. Mozno by ozaj pomohol psycholog a pracovat spolu s nim na niecom u mna v podvedomi. Dakujem za nazor.

pralinka25
16. jan 2024

no asi uplny zaklad este pred tym vsetkym je otazka ci vobec chces. lebo ja som prisla k poznaniu (nie hned) ze chcem a to bolo klucove pretoze uprimne ta cesta nebola lahka. teda cesta ako taka nebola tazka. tazke boli tie prve kroky.

labkosuch
13. okt 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať či Ste niekam pokročili? Kľudne mi odpíšte do správy. Riešim podobné. Ďakujem

vera55555
21. okt 2024

Ale veď ja hovorím že sa to dá. My sme s manželom len 8 rokov ale máme tri deti. A pravdu povediac som mala také mesiace skoro až rok keď nie viac, že som si myslela že s mužom už to nedáme. Nemala som vôbec na neho chuť. Nepritahoval má. Niekedy som mala aj pocit že mi vadí a prekáža už niektoré jeho správanie. Brala som ho skôr ako kamaráta alebo spolubyvajuceho. Potom sme sa aj veľa hádali a nevedel má pochopiť. A to iba zhoršovalo môj pocit a nechuť. Až som mala pocit ze už z toho mám depky lebo ma to trápilo že čo s deťmi a tak lebo ho majú naozaj radi. No premohla som sa. Jeden večer som mu vysvetlila čo cítim a že neviem či sa to zmení. Nevedela som mu povedať prečo. Ale povedala som si z skúsim ešte to zmeniť. Ale hlavne som musela začať od seba. Ja som si viac našla čas pre seba a viac som sa o seba starala aby som sa cítila lepšie a príťažlivejšie ( robila som to aj dovtedy ale teraz som naozaj aj myslela na to že chcem byť príťažlivá a užívala som si pozornost inych) čo mi dodalo viac na nalade a manžel tiež bol viac pritulny a viac sa zaujímal o mňa ako ženu milenku než ako o manželku a matku a to sa mi páčili viac také vzrušenie. A postupne sa to nakoplo. Ja nehovorím možno to neide u každého ale treba to skúsiť. A tiež nemôžem reálne podľa dvoch skúsenosti od žien napísať že majú pravdu. Musíš ty vedieť či ti rodina za to stojí ...mne stala už len kvôli tomu krásnemu vzťahu medzi nami. Ak nie tak skús to rozdúchať niekde inde ale nezaručuje ti to to, že sa to nestratí ťa chuť aj pri inom mužovi....

Strana
z4