icon

Dá sa odpustiť nevera?

4. feb 2023

pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...

autor
4. feb 2023

@fineta tak toto nepovedal, prečo sa mi priznal, to je asi tá jeho ako som písala ,diagnóza komár"

dianka555
4. feb 2023

@kubkovamama dôvod na to má že sa priznal, môže byť aj tá druhá žena tehotná alebo aj iná možnosť. Možno to chce on s manželkou ukončiť a žiť s tou druhou ženou. Prosenie o návrat a veci okolo toho môžu byť len na oko aby nebol najhorší. To všetko sa sa @autorka dozvie časom.

fineta
4. feb 2023

Nečítala som diskusiu.

katkazocele
4. feb 2023

@kubkovamama 15 rokov dokázal tajiť neveru? a tá povoľná stavím sa že tiež bola vydatá a toto brala ako spestrenie manželstva, bola to riadna žumpa, keď to dokázala ťahať 15 rokov s tvojím mužom😢

jaskolka
4. feb 2023

@queen_mary ale ja sa normálne pýtam, v čom a ako teda konkretne môže vzťahu nevera pomôcť? Ako ho upevní? Alebo zlepší?

katkazocele
4. feb 2023

@jaskolka na toto neextistuje racionálna odpoveď...

mirco50
Odpoveď bola odstránená
kacenocka2
4. feb 2023

Odpustila by som si kvôli sebe pre pokoj v duši a rozviedla sa.. už by som pri každom pohľade na neho myslela že ma podvádza

autor
4. feb 2023
sheila121
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
4. feb 2023

@sheila121 Vitaj v klube, je nás skromne tu na MK, ale sme tu 👏

zana1234
4. feb 2023

Ahoj, ak by to bolo 1x mozno by som zvazovala, ale ak je to 2x, takyto človek sa nezmeni a prosim ta, nedavaj mu sancu, neminaj cas a energiu do niekoho, kto nema moralne hodnoty. Ste bez deti, nemas co riešiť, ver mi..s detmi by to bolo ťažšie. Ak by si sa ku nemu vrátila, urobil to znovu,ale uz by ti to nepovedal...kasli na nevernika..

autor
4. feb 2023
gertrudaosem
4. feb 2023

Nie

zorkahorka
4. feb 2023

Dvakrat neverny??? Bude aj tretikrat... chces to?

kamatopo
4. feb 2023

V tvojom veku by si mala začať riešiť rodinu a nie neveru. Ak si v 30 niečo dokazuje tak nech, ale ty si hľadaj človeka na ktorého sa môžeš spoľahnúť a dôverovať mu. Nevera je u mňa konecna. A keď sa ti takto priznal tak hladaj niečo iné ako úľavu svedomia

autor
4. feb 2023

@kamatopo prebrala som to s rodičmi, viac sme sa porozprávali a zhodli sme sa, že ukončiť to bude najlepšie

kamatopo
4. feb 2023

Ten chce sám koniec. Veď priznať sa takto z ničoho nič je dosť na zamyslenie. Evidentne sa mu to zaľúbilo. Ja som sa skrz takúto situáciu rozvádzala presne v tvojom veku. Preplo mu a zrazu zistil že veľa toho zmeškal a chce vyskúšať aj iné.

autor
4. feb 2023

@kamatopo no to som ešte nepísala, ale ja som bola jeho prvá

kamatopo
4. feb 2023

Nápodobne

autor
4. feb 2023

@kamatopo tak čo už, nezmením to, jeho debilstvo

kamatopo
4. feb 2023

Ty sa pekne ukľudni. Všetko zle je na niečo dobré. Nie je všetkým dňom koniec len preto že si niekomu verila a milovala.😉

autor
4. feb 2023

@kamatopo snažím sa, skúsim porozmýšľať a nájsť tam niečo čo ma posilní

katkami123
4. feb 2023

Ja tiež poznám takého “blbca”, ktorý sa priznal. Je to priateľ mojej kamarátky. Jednoducho, svedomie mu nedalo, doľahlo to na neho, priznal sa. Stalo sa to raz, odpustila mu. Boli tam aj iné okolnosti, lebo vtedy odišla žiť do zahraničia, mali chvíľu vzťah na diaľku, ale vyzeralo to, ze to vyšumí. Ale ona sa vrátila, boli spolu a po pár mesiacoch svedomie nedalo.

Druhy prípad, stretla som sa s mojim ex, viac sme pokecali, on aj dosť popil, ja nie, rôzne priznania z neho povypadavali ako podvádzal svoje priateľky (mna VRAJ nie 🤣🤦🏻‍♀️), ale my sme vtedy boli ešte pubertiaci, keď sme spolu chodili. Nakoniec mi povedal, ze bol veľmi rad, ze to zo seba dsl von a povedal niekomu, lebo ho to už veľmi dusilo cely čas drzat v sebe. Takze aj tí nevernici majú väčšinou nejaké to svedomie, vedia, ze robia zle a potom ich to dusí. Niektorí to nepovedia a nejak to ustoja, niektorím svedomie nedá.

aurora33
5. feb 2023

Ja som veľmi zásadový človek. Nie neodpustila by som mu to. Dovidenia. Ináč ako to krasne vedia ti nevernici hodiť na niečo iné, však? Že sa opil a nevedel čo robí? Tak nech nepije. Plus tie rečičky ako dokáže nevera posilniť vzťah 😀😀😀 urcite 😏

karolinakr
5. feb 2023

stale nechapem, k čomu bolo dobre to priznanie a ked vedel, aka si zasadova..vykopal si jamu a teraz chce z nej von

autor
5. feb 2023

@karolinakr tak jeho debilstvo

biaa
5. feb 2023

Ja by som ju neodpustila nikdy 🙂

katkami123
5. feb 2023

Za mna je to neviditeľný bodík k dobru, ze sa priznal, lož ma vždy kratke nohy, horšie by bolo, keby ti to povedal niekto iný. Co aj najčastejšie podvadzane zeny hnevá, ze po nevere sa dozvedia, ze to v podstate vedelo celé okolie, ale nikto to nepovedal a boli za hlúpe. Tou neverou to posral, ale určite by som sa nevyjadrovala v style, ze je hlúpy, lebo ti to povedal. Takto co? Bola by si rada, naivná a nič netušiaca? Určite rátal aj s touto možnosťou, ze odídeš. Len ho už svedomie žralo. Pokaslal to hlavne tým, ze to bola opakovaná nevera. Ale zaslúžiš si to vedieť a aspoň ti to povedal. Pri opakovanej nevere by som viac nemala čo riešiť. Len nechápem tie vyjadrenia tu, ze ako je možné prečo ti to povedal, začo, načo, prečo a nezmyselne úvahy okolo toho, pritom je očividne, prečo to povedal. Svedomie ho dobehlo, vtedy to bola sranda, teraz už nie je.

katkazocele
5. feb 2023

@katkami123 Pozri si reakcie ostatných žien, x žien by to nechcelo vedieť ani od neho ani od kamarátky, je to smutné ale je to tak. radi sú v sladkej nevedomosti, ako by mali riešiť problém☹