icon

Dá sa odpustiť nevera?

4. feb 2023

pekný deň, nedávno som zistila, že ma manžel podviedol
boli sme spolu dokopy 5 rokov z toho 2 roky manželia a pred asi 3 týždňami sa mi priznal, že ma 2x podviedol, prvýkrát ešte tri roky dozadu a druhýkrát pred 3 mesiacmi.
neviem čo robiť, on ma prosí o odpustenie ale ja mu už neverím, nedokážem to, nie že by som ochladla uplne v citoch ale zhnusil sa mi, zničená dôvera aj tie ,,hygienické,, dôvody...no fuj
neviem, stále mi píše, kupuje kvety a všeličo a prosí aby sme ostali nadalej manželia...

autor
7. feb 2023
karolinakr
7. feb 2023

no, že nedostane šancu, tak bude plakať.On je v tom, že sa to spraví .

autor
7. feb 2023

@karolinakr ale nechápem načo ma vkuse otravuje, už som mu povedala, ze ide rozvod a on ze odpusť mi, zmením sa.... A takéto reči 🤦🏻‍♀️

monuska112
7. feb 2023

ahoj a ty si sa ho pytala preco ho teraz po troch mesiacoch od druhej nevery koplo svedomie a priznal sa? mne by to nedalo, ze preco teraz? mozno tam je aj kluc ci mu mozes odpustit alebo nie. lebo tym ze sa priznal svedomie asi ma ho to asi skrelo poriadne. ale stale nerozumiem preco az teraz. mozno ak sa stalo nieco vyrazne, ze naozaj sa zmenit chce....

katkazocele
7. feb 2023

@autorka tak dúfa, že zmeníš názor, že ti zahrá na city, ktoré tam niekde vo vnútri stále k nemu prechovávaš...Veľmi veľa žien už odpustilo mužovi takýto čin. Možno verí že bude mať rovnaké šťastie on s tebou.

autor
7. feb 2023

@katkazocele ja už s ním byť nechcem

autor
7. feb 2023

@monuska112 nie a ani ma to už nezaujíma, napadla mi otázka ale nepýtala som sa

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
autor
7. feb 2023

a aj ked stále vo mne sú nejaké city voči nemu tak to nedokážem prekonať, lebo aj ked mi ublížil tak to, že sme mali aj pekné chvíle nezmažem☹ ale musím to urobiť, nebudem s niekým kto si ma neváži

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
aalla
7. feb 2023

Strašne rýchlo to celé ukonči ,keď nemáte deti ... keď sa ti priznal k dvom neverám , tak ich bolo viac, ved toto ty v živote nezistíš kde ten všade už bol a s kým , ste spolu len 5 rokov a už "špekuluje", takýto chceš mať svoj život ? nič iné ťa s ním nečaká ,len presne toto čo ti ukázal teraz , to je proste v povahe ...može sa ti teraz dušovať a plakať že už nikdy ! možno si to myslí aj on že to dokáže vydržať ,ale nedokáže , lebo už teraz to nedokázal 🙂 proste mu aj sexualne nevyhovuješ - toto sa ti samozrejme nikdy neprizná ,ale proste načo by potom trtkal inde však ? nemiluje ťa , jasné že ti teraz hovorí že ano ,ale nieje to tak , inak by nerobil tam tie veci , si pre nho nejaká ta istota , zázemie na ktoré je zvyknutý a nevie sa toho vzdať - preto ťa potrebuje .....ale jeho "zálubu" nikdy z neho nevymažeš ,, keď mu odpustíš - čaká ťa repete

autor
7. feb 2023

@aalla ja mu neodpustím a dala som mu to najavo 🙂 a nájdem niekoho iného kto si ma bude vážiť

aalla
Autor odpoveď zmazal
aalla
7. feb 2023

Presne Tak ! ❤

autor
7. feb 2023

@aalla ❤ ale tá jeho výhovorka na alkohol ma trochu pobavila :D

banderaska29
7. feb 2023

ak by niekto z nás narušil našu intimitu, ktorá patrí iba nám dvom a zneúctil budovaný vzťah neverou, už by som mu nikdy v živote neodpustila. nikdy. neprestane totiž s tym, podviedol raz, urobí to znova

katkazocele
7. feb 2023

@autorka ale x ľudí ju rado používa 😅

@banderaska29 presne taký ľudia sa nemenia... najhoršie je to poníženie partnerky týmto činom,lebo mu úprimne verila...

aalla
7. feb 2023

To je taká všeobecná výhovorka vieš , ktorá sa najčastejšie používa pri takýchto situaciách 😅😀

autor
7. feb 2023

@aalla šak nemusel piť ani nič, alebo piť tak, že ešte vie čo robí a uvedomuje si realitu lebo aj ja som mala príležitosti ked ma niekto balil alebo dačo ale nepodviedla som ho 🙂

autor
7. feb 2023

@aalla ale zase sú ľudia čo hovoria, že by to odpustili lebo že nevedel predsa čo robil

koniarova
7. feb 2023

Ale prosím ťa. To sú také kecy,že nevedel. 😁

autor
7. feb 2023

@koniarova ale vždy mi to prišlo divné ved ked je schopný s niekym ehm tak akoto, že to nevie, ved keby je na mól tak to leží na zemi alebo sa plazí po 4 :D

aalla
7. feb 2023

aaaaale vedel čo robil ! až taký mimo nebol , keby bol ožraty pod obraz boží tak by mal "okno" ani by si nepamatal ,že ťa podviedol ,alebo by ležal pod stolom nadrbaný ! keby bol taký ožratý že je total mimo , tak by ani sex nezvládol ! 😇

koniarova
7. feb 2023

Vyzeráš byť súdna osoba, tak predpokladám,že rožkom ťa neopije. 😁

kiwi3
7. feb 2023

zaujalo ma, ze kupoval dary uz predtym. to je uplne typicke pre chlapov, co podvadzaju. ja neviem, ako na to prisli, ale takto sa snazia zalepit oci, aby si zena myslela, aky je uzasny a popritom... videla som to velakrat. tento "dokonaly" typ je najhorsi. dokonca poznam aj taky pripad, co lezal u milenky a svoje oficialnej rozpraval do telefonu, ako ju miluje.
a este poznamky: 1. priznal len dve, ale ktovie, kolko ich bolo naozaj.
2. nechapem, co tym vlastne chcel docielit, ze sa priznal. bud z teba chcel urobit uplnu chuderu, u ktorej mu budu odteraz prechadzat vsetky nevery alebo sa chcel vlastne rozist, lebo nejaka dobre zaposobila a vysvihla sa na prve miesto.
v kazdom pripade si dobre spravila.

autor
7. feb 2023

@aalla to hej

@koniarova keby je to môj barák tak mu zbalím jeho igelitky a dam pred dvere naj si po nich príde :D

@kiwi3 ved toto ale zase mne to až ako taká dokonalosť neprišla, zase tie dovolenky boli len 3 a neboli to 6 hviezdičkové hotely v Dubaji a zlatý hajzle a kúpeľnu nam nepostavil :D ale to je už mne jedno prečo mi to povedal, a som rada že mam super rodinu aj kamarátky čo pri mne stoja a držia ma ale hovorili mi, že by to na neho nepovedali, že sa im videl tak v pohode

koniarova
7. feb 2023

Chápem. To bývanie je základ. Keď nie je kam,ťažko sa to rieši.

autor
7. feb 2023

@koniarova ale našťastie mám rodičov 🙂 ale neviem zase na mňa ide stav, že to bolí lebo nechápem prečo to urobil 😔

koniarova
7. feb 2023

Myslím,že to ani nikdy nepochopíš. Ani sa nesnaž. Prebolí ...

dankanka
7. feb 2023

No..ak sa opil a podviedol tak teraz co? Vzdy ked sa opije tak budes premyslat ci ta nepodviedol? Asi by to k nicomu dobreho uz neviedlo. Tak si ulavil a teraz moze uz spat s kym len chce..