Dá sa odpustiť nevera manžela?
Ahojte prosím tie čo zažili. Neveru manžela ale veľmi veľmi to ľutuje a dokázali ste odpustiť. Naozaj sa to dá že odpustiť. Snažím sa ale je to krátky čas teda.
Väčšina prípadov, čo boli okolo mňa, boli také, že tvrdil, že to skončilo, keď mu na to žena prišla, okamžite to vraj ukončil, ale len rečami a všetko pokračovalo ďalej, len si dávali väčší pozor.
Podľa mna nie je až tak problem odpustiť, ale skôr obnovit doveru.
riad sa podla seba... co je v hre, o co prides... ci si to vobec vies predstavit ze to prekusnes... atd... velku ulohu pre mna by zohraval fakt, ci sa priznal sam a dobrovolne, ze mrzi ma to ale toto sa stalo, alebo si na to dosla... lebo to znamena ze on bez lutosti by v tom pokracoval dalej a z teba by robil debilku... druha vec, ci sa jednalo o sex alebo o vztah ktory budoval mimo teba... pre co by som mozno mala v zmysle vsetkych +- pochopenie / ale asi len teoreticky/ je jednorazovy sex... ale s tym by sa doma asi urcite nikto nepriznal.. cize za mna nie... nevera do vztahu nepatri, vztah vo vztahu takisto nie... uz by som nikdy neverila takemu cloveku ...
ja by som to nedokazala, pri kazdej malej výmene nazorov by to mal pripomenute a stale by som to mala v hlave. Zhnusil by sa mi po kazdej stranke
Podľa mna sa to odpustiť nedá …je to zrada
V mojom okoli mam pár kde bola nevera, ona sa tvári, že to prekonala a odpustila. V skutočnosti nie. Ostala kvôli majetku, spoločenskému statusu, …
On sa tvári ako ti ľutuje, ale kdeže, len dáva väčší pozor
Čo veľmi ľutuje? Úbožiak, nezabudni sa hneď zlutovat nad ním, v tom momente by sa mi zhnusil, ak aj odpustis budeš si to pripomínať zakaždým, a čo poznám prípady každý čo raz náhodou podviedol a ľutoval, podvádzal dalej
@srnkaknm1 úprimne povedané. Aj môjmu manželovi som to povedala, raz ma podvedies a končíme... Tam končí veškera dôvera, vždy keď niekam pôjde sám už mu nikdy nebudeš veriť. Budeš pri každej príležitosti žiarlivá hysterka a to mi môžeš veriť.. 👌 Nikdy v živote by som si vedľa neho neľahla, ak toto dokázal urobiť tak ťa nemiluje.. Aj keď sú chlapi viac náchylný na neveru lebo sú tí proste chlapi, ak by ťa miloval nikdy by to neurobil. Toť všetko. Odchod od neho. Podviedol raz, podvedie zas,💔
Pýtala som sa tých čo si niečím takým prešli a podarilo sa im niečo také. A to manželstvo zostalo. Prepáčte ale to že je naburana dôvera a ..... to si myslím že je samozrejme a áno priznal sa sám lebo ho to trápilo
@tilonka hodnotu má nulovú dňom keď vyliezol do postele s inou.
@srnkaknm1 moja kamoška odpustila. Vydržalo im to cca 2 roky a potom sa rozviedli. Každú hádku mu to vykricala. Skúsila a nevydržalo to už
Ja som odpustila najmä kôli deťom vtedy mali 5 a 4 roky. Ale už nikdy mu nebudem dôverovať, najmä keď je to jeho kolegyňa vždy mám pochybnosti ako sa k sebe správajú v práci a podobne.. u každého je to inak niekto odpustí niekto nie.. ak chcete napíšte mi SS
Odpustiť je jedna vec, zabudnúť druhá ..rovnako takto narušená dôvera sa veľmi ťažko obnovuje. Rovnako záleží jednorazové smyknutie či paralelný vzťah. Ono v prvom rade sa musí snažiť muž.
V jednom vzťahu som neveru neodpustila, v jednom áno.
Mojho muza by po nevere cakalo take peklo z mojej strany, ze by o odpustenie ani neprosil a odisiel by sam..
@srnkaknm1 neveru som neodpustila, ale bol to vztah pocas VS, nezili sme spolu, nemali spolocne majetky, deti, nic. ci by som ju odpustila teraz, v 17r.manzelstve, s 2 detmi? neviem. nemam rada take to bitie sa do prs, ze nikdy nikdy nikdy, pretoze cim som starsia, tym viac zistujem, ze v zivote plati nikdy nehovor nikdy. a v realite, ked je clovek vystaveny tej ktorej situacii sa rozhoduje uplne inak, ako ked to bola len hypoteticka otazka. za mna je chlap charakter, ze sa priznal. drviva vacsina chlapov zatlka a zo zeny robia hysterku. na druhej strane si to mal nechat pre seba a nech ho svedomie zoziera do konca zivota. potreboval si ulavit, tak rozhodnutie hodil na teba.
@zonjushe presne 👌👌👌
Ahoj, nestalo sa mne, ale blizkej rodine. Mala to o to tazsie, ze mali doma male dieťa a nebola to "jednorazovka", ale on sa vazne do tej druhej zalubil. Nakoniec to kvoli dietatu skusili zachranit (zakrocili jeho rodicia, jej rodicia boli velmi proti, boli ochotni ju podporovat, ak od neho odide), trvalo to mesiace az roky, kym sa dovera obnovila, mesiace sa jej nemohol dotknut, pri kazdej hadke (meškaní z práce) mu to vycitala (aj ked sa velmi snazila to nevytahovat)...Trpeli obaja, ale ustali to. Teraz maju dom a druhe dieta, vela spolocnych aktivit a spokojny zivot. Naozaj velmi zalezi od teba, ci sa ty s tym dokazes vyrovnat, zvazit si za a proti. Ci mate deti, ci je dobry otec, ci ho stale lubis...
@srnkaknm1 tak je len velmi mala sanca, ze by sa to zasa nezopakovalo, lebo vo vacsine pripadov to nevernik zopakuje a z toho mala zvysku, co to nezopakuje sa uz mozno na to ani neprislo, cize je to take male minimum, ze sa da ocakavat, ze neveru zopakuje a ked aj odpustis ako to bude vyzerat, niekde pojde a uz budes musiet robit policajneho psa, ci nie je s inou.
Pfuu, ťažko povedať či dá.
Záleží od situácie, ale ak.by som ostala s nim naďalej, tak jedine kvôli deťom...nič iné by ma pri nom po tej zrade už nedržalo.
Ja som neveru zažila. A či sa dá odpustiť? No časom možno áno, necítim k tomu človeku zlosť či nenávisť. Ale už nikdy nezabudnem. Ale tým odpustením nemyslím, že by som s takým človekom zostávala. Nie, nevera je koniec. Ten človek ťa neľúbi, neváži si ťa...prečo by som mala zvyšok života trpieť pri takom chlapovi? Kvôli majetku či deťom? No nie. Existujú aj verní ľudia. Mňa by sa už taký chlap nemohol ani dotknúť, zhnusil by sa mi. Takže pre mňa nemožné zostať s neverníkom, i keď vnútorne odpustiť sa dá.
@matkahelka ono ešte je otázne, či sa priznal naozaj dobrovolne a sam, alebo sa bal, ze jej to povie jednoducho milenka. Za mna takí ľudia nemajú svedomie, cize na toto sa odvolávať je uplne smiesne, až trápne. Kde bolo jeho svedomie, keď ju podvádzal? Jaj, v gatoch....
@srnkaknm1 čo znamená odpustiť?
Že sa budeš tváriť ako je všetko krásne, v pohode? Keď som na neveru prišla tak som sa povracala, ja som ho nemohla ani vidieť a tá neopísateľna bolesť v srdci
Vydrzala som viac ako 2 roky pokým som dala žiadosť o rozvod, to už nikdy prežiť nechcem.
Držím ti palce, mne sa po rokoch veľmi uľavilo, aj keď byť s deťmi sama, bolo veľmi ťažké

@srnkaknm1 3,5 roka som odpustala..a už je dávno ex chvalabohu...