icon

Dá sa žiť z lásky?

maria123a
23. dec 2022

Ahojte, našla som si o 5 rokov mladšieho partnera , jeho povaha je skvelá, rozumieme si.. sme spolu zatiaľ 4 mesiace cítim sa pri ňom skvelo, ďalšia vec ale je že nemáme úplne všetko materiálne.. pri predošlých partneroch som mala všetko .. takmer na čo som si ukázala ( tým nechcem povedať že som zlatokopka ale mala som proste o všetko postarané , boli to chlapi s veľkým Ch proste) nemusela som dá starať či je zaplatený najom a vždy som sa na nich vedela spoľahnúť, tento partner nieje až tak materiálne zabezpečený, nemá auto … musíme si trikrát rozmyslieť čo kúpime aby nám to na celý mesiac vyšlo, proste som mala doteraz vždy šťastie na mužov , s ktorými som toto nemusela riešiť.. prosim, nesúďte ma, ja sa len zamýšľam , ako to máte vy? Čo by ste uprednostnili ?

miadi
23. dec 2022

@simona20201309 Neni to ta co jej frajer chodil v noci niekde prec ?no nechcel povedat kam? A vlastne zil u rodicov ale v noci sa choval divne? Po sexe bol daky zurivy a ona ho strasneee milovala?

simona20201309
23. dec 2022

maria123a

23. jún 2022

Ahojte zienky.. s priateľom by sme chceli bábätko.. ale priateľ odchádza do prace ráno prvý (Asi od 6 rana) a prichádza večer posledný zväčša okolo 19 až 21 maxy cez víkendy je so mnou cele .. ako pracujú vaši muži a ako to zvládate?

... to bolo v júni tohto roku... viac lustrovat nejdem.... proste si ju pamätám... ta sa ide vydávať 3x do roka

simona20201309
23. dec 2022

@miadi toto už neregistrujem. Mne sa len nechce veriť ze naozaj sú niektoré takéto ženy medzi nami, ...chudák deti!!!

mircalla
23. dec 2022

@simona20201309 Ano, neviem ci si robi strandu

Jedna tema, z juna, ze jej partner stale pracuje (to bol asi niekto iny, nie tento)

Potom toto (to bude asi jeden z chlapov z velkym CH)

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/isli-by-ste-do-vztahu-s-muzom-ktory-chodil-po-erotickych-kluboch/

@ivik4 Az do okamihu, ked pride rozvod ci rozchod, strata zamestnania, krach podnikania, dohodoba PN a pod. Nikdy by som nechcela byt nechopna uzivit rodinu sama. Neviem a nechcem si to ani predstavit.

ivik4
23. dec 2022

@mircalla ale ja vobec nepisem ze Tie zeny nepracuju , mozu. Pisem len ze je to vo vela stastnych klasickych rodinach uplne bezne ze plati vsetko dolezite muz, zena nemusi.

jan510
23. dec 2022

@mircalla hlavne ze vsetko platia😄😄 to ze chodi do erotickych kluboch je vedlajsie🤦. To budu muzi typu miniem celu vyplatu na somariny🙄 taki jednoduchsi podla mna

simona20201309
23. dec 2022

Obrovská škoda, že sa otec dieťaťa tak skoro vzdal. Mal vydrzat a bojovať aby mu bolo dieta zverené.

mircalla
23. dec 2022

@jan510 Ale chlapi s velkym CH

mircalla
23. dec 2022

@maria123a Prestan frustrovat svojho syna s x kvazi oteckami, to je zaklad. Chuda dieta. Precitala som si par tem, ktore si otvorila. Cely svoj zivot myslis len na seba, robis, co vyhovuje tebe. Mysli na svoje dieta a preber sa. Co myslis, ze to nevnima?

miadi
23. dec 2022

@simona20201309 Mozno je to cele vymyslene.single matka ktora nema pomali na najom bude zivit dakeho .. pred pol rokom chcela babo s inym . Divne.

simona20201309
23. dec 2022

@miadi ona sa so mnou raz hľadala, že ako si dovoľujem súdiť ju, že netuším čím si prešla... a pod. Bludy. Neviem... skôr bude fakt taka jednoduchá, keďže ani nevie tému založiť anonymne, aby sme ju takto neriešili.
Zvyknutá, že o dieťa sa starajú rodicia a ona si žije svoj život....

belllinka
23. dec 2022

@ivik4 a zena potom čo robí so svojou výplatou, keď neprispieva na chod domácnosti? Či bežne je to nejaká neschopáčka, čo zarobí ledva minimálku a má ju ako vreckové?

maminka1001
23. dec 2022

@belllinka mna by manzel nenechal platit hypoteku energie atd. Peniaze odlozim na co bude neskor treba, sem tam spravim nakup ked chcem a doprajem si

mircalla
23. dec 2022

@ivik4 Este taky maly detail. Tu nejde o rodinu. Podla toho, co som si precitala aj inde, islo o kratkodobe vztahy muzmi, ktori po nociach travili cas inde (eroticke salony atd). Cize realita je, ze si ju vydrziavali ako kurvicku, az kym ich to prestalo bavit (ale inak chlapi s velkym CH). To len jej to nedoslo. Teraz hlada "lasku" s clovekom, ktory pre zmenu vyuziva ju, tak ako ona vyuzivala tych muzov

panelacikova
23. dec 2022

@maria123a ak by som mala s ním žiť v jednej domácnosti, vadilo by mi, že "čakáme" na jeho výplatu. ak je taký úžasný a ty si si doteraz poradila bez neho, nič vám nebráni fungovať nejaký čas oddelene. nech si nájde nejaké bývanie, podnájom, nejakú izbu v niečom dome apod. a uvidíš, či vyjde s peniazmi sám. akože áno, vadilo by mi, keby som doslove 23.12. čakala na jeho výplatu, ktorá má prísť 10.1. chlap, ktorý sa vie postarať, musí mať nejakú finančnú zásobu. tým nepíšem, žeby som očakávala od neho platiť, ale vlastne asi ani ty nie si na to odkázaná. ale aby mi snoril pod mojou strechou a mal prázdne vrecká? tak to nie. nech by bol akýkoľvek dobrý. naozaj iba z lásky neprežiješ. tobôž v dnešnej dobe.

panelacikova
23. dec 2022

no ok. môj predchádzajúci príspevok nemením, pretože jednoducho je to môj názor. ale po prečítaní diskusie a príspevku od
@simona20201309 mením názor na autorku 😀

zmrzlinka2021
23. dec 2022

@ivik4 dnes už sú zivitelia v rodine dvaja, tým že ženy sú vzdelané, šikovné, chcú mať aj kariéru. Mne sa zdá divné v roku 2022 uvažovať ako ty. Partneri sú si rovnocenní.

h2
23. dec 2022

@ivik4 Hm, čo mám ja okolo seba rodiny, tak v každej, ktorú poznám, chodí žena do práce. A nie preto, že sa jej chce a výplatu má, ako vreckové, ale preto, že jej výplata je proste potrebná na chod domácnosti.

liljana
23. dec 2022

Nezijem z lasky, ale z platu, lebo chodim do prace. 😀
Kym si mladsia, pekna, muzi nemaju problem zene platit. Ale uz ked su tu diskusie, mam 40, rozvadzame sa, nemam s detmi kam ist,... tak to uz s "plati mi vsetko" take ruzove asi nebude. Co spravis, ked budes stara a cas ti krasu odfukne a nebude mat o teba zaujem ziaden chap s velkym (a ani s tym malym) ch? Chlap ma byt vzdelany, pracovity, zodpovedny a starostlivy, vtedy automaticky pride aj zabezpecenie. A idealne, ak si k sebe najde zenu s podobnymi vlastnostami a nie taku, co caka, ze sa on o vsetko postara.
Ak si najdes o 5 rokov mladsieho, pravdepodobne tolko penazi mat nebude ako o 5 rokov starsi.

miadi
23. dec 2022

@h2 Ja poznam vela rodin v mexiku aj v amerike. Kde vyzsia stredna vrstva funguje tak ze muz podnika alebo mà karieru a plati vsetko a zena robi trebars ucitelku a co zarobi je jej vreckove. ( jedna konkretna ani moc nechcela robit - job v sukromnej strednej ktoru vlastnili jeho rodicia .. ju ukecal on nech tam robi ze sak naco teda studovala vysku a ze je to dobre pre jej socialny zivot) to bol par v mexiku ked sa zobrali rodicia im kupili byt. Uz som zabudla co za job mal ex priatela brat .. ten ked sa ozenil jeho zena hnet dala vypoved v Coca Cola tovarni ( kde nemala nic moc plat Aj ked robila v office ) ze ide sa snazit o dieta a jej mama mi povedala ze ona uz svoju karieru dosiahla a ze teraz uz bude len manzelka a matka . ( kariera joke) a v kanade muzi ked podnikaju a zena je zubna technicka co mà fajn plat no jej muz zaraba x viac tak Jasne ze on plati vsetko. A Keby sa rozviedli tak ona by na tom stale bola ok ale pre jej muza je uplna bohyna tam rozvod nehrozi. ( 20r spolu) To su ludia co si taky zivotny styl mozu dovolit. A ano su aj menej ekonomicky uspesni ludia kde makaju muz nocne zena denne a striedaju sa v starostlivosti o male deti ledva sa vidia plat maju obaja nizky Takze minu oba spolu s tym ze raz ich deti Snad budu mat lepsi zivot ked ich nasmeruju za lepsim vzdelanim,

simona20201309
23. dec 2022

Ženy, ja rozmýšľam, že celá tá Maria bude asi vymyslená. Ma okolo 24r. Frajer ma 18-19?
Neverím.

mircalla
23. dec 2022

@zmrzlinka2021 Presne tak, toto je uvazovanie mozno niekde na dedine. Ja teda nepoznam zenu v Bratislave, co neprispieva do rozpoctu a necha sa komplet zivit. A presne ako pises, baby su vzdelane, sikovne, vedia si zarobit velmi slusnw

nnnuuunnn
23. dec 2022

5 rokov má dieťa a spomínaš viacerých chlapov, ktorí vám všetko aj so synom platili. Omg. Koľko oteckov (pardon sponzorov) si už tomu decku ukázala???? 😳

jan510
23. dec 2022

ale co si vsimam tak dost vela jednoduchych zien zaklada diskusie na koniku, ja neviem ci Slovensko uplne ide do kelu co sa vzdelanosti tyka alebo tu utocisko nasla len ista skupina ludi. Ked autorka ma 24 ktovie ci ma dokoncenu skolu prip ake vzdelanie vobec ma . Nabali nejakeho mladeho, co za mladi asi kazdy minal na kraviny celu vyplatu a rodicia ich potom stravovali. Po 25 tke uz by to zmyslanie malo byt vyzretejsie. Ale tuto mi to pride ze cisto sa zavesit na nejakeho chlapa a vyriesene vsetko 🙂

zmrzlinka2021
23. dec 2022

@miadi
Lenze to co opisujes sa tyka vacsinou asi tych vyssich kast - cize ak by sa nieco stalo muzovi, alebo by si nasiel milenku, opustil rodinu tak "tatko" pani manzelky vlastni korporat a dievča nemusí nič riešiť. No tak nebude mat 2 sluzky, ale iba jednu 😉

zmrzlinka2021
23. dec 2022

@jan510
No zijes vo svojej bubline, aj ja - stretavame sa s podobnymi ludmi ako sme my, a teda vacsinou vzdelani, pokrokovi ludia.
Tu na koniku mas "zmesku" vsetkeho. Napr. kym som nebola na koniku, ja som vobec sa netusila, ze je relativne aj bezne mat 2 deti do 25 rokov. Vsak v 25 som chodila este do skoly. Alebo som sa vobec nestretavala s tym, ze zeny zili s roznymi chlapmi, striedali ich, max pred manzelstvom mali 1-2 priatela s ktorymi pravdaze nezdielali spolocnu domacnost, a tiez tu vidim, ze su zeny, ktore len sa "stahuju" k svojim "druhom"...

jan510
23. dec 2022

@zmrzlinka2021 ano, ale aj tak mi mozog neberie niektore temy typu aky vlak je Ex....a tie vztahove ani nevravim🤦

belllinka
23. dec 2022

@maminka1001 by som sa citila ako neschopna chudera, keby som sa nechavala od niekoho zivit

soldi
23. dec 2022

ja mam prijem 3 krat vyssi ako partner a som s nim omnoho stastnejsia nez s muzom, ktory mal vyplatu 3 krat vyssiu ako ja

ivik4
23. dec 2022

@zmrzlinka2021 ja som sa nepytala ci je to pre Teba divne. Ja pisem ze dnes je mnozstvo rodin ktore tak funguju a su to bezne rodiny , ziadny spominany extrem