Dá sa žiť z lásky?
Ahojte, našla som si o 5 rokov mladšieho partnera , jeho povaha je skvelá, rozumieme si.. sme spolu zatiaľ 4 mesiace cítim sa pri ňom skvelo, ďalšia vec ale je že nemáme úplne všetko materiálne.. pri predošlých partneroch som mala všetko .. takmer na čo som si ukázala ( tým nechcem povedať že som zlatokopka ale mala som proste o všetko postarané , boli to chlapi s veľkým Ch proste) nemusela som dá starať či je zaplatený najom a vždy som sa na nich vedela spoľahnúť, tento partner nieje až tak materiálne zabezpečený, nemá auto … musíme si trikrát rozmyslieť čo kúpime aby nám to na celý mesiac vyšlo, proste som mala doteraz vždy šťastie na mužov , s ktorými som toto nemusela riešiť.. prosim, nesúďte ma, ja sa len zamýšľam , ako to máte vy? Čo by ste uprednostnili ?
@belllinka
Je predsa normalne zistit, aky ma clovek ( muz ci zena) postoj k financiam. Tu nejde o vychcanost ale prave o to, aby sa clovek vyhol partnerovi, ktory je nezodpovedny. Taky, ktory si nezaplati poistku ale nakupi si blbosti ( sukromnik) A vobec nie je nutne pytat sa ho priamo. Nepriame otazky a citanie medzi riadkami ti velmi pomoze. Tu bie je rec o muzovi, ktoremu dlhsie trva najst si pracu po strate zamestania, alebo dlhsej chorobe. Skor treba cielenymi otazkami vyselektovat lenivych prizivnikov, ktori sa spoliehaju na partnera ako teraz u autorky.
Nedalo mi pozerala som aj ja iné diskusie založené vami .... Nie v zlom len taká rada ...skúste napísať adminom nech vám vymažú témy alebo aspon niektoré.
Čo diskusia to riešite pomaly iného chlapa .ja len že to je mienka o vás a nevyzerá to dobre 🙂 pekný deň🙂

@maria123a, v akom byte bývate?