icon

Dá sa žiť z lásky?

maria123a
23. dec 2022

Ahojte, našla som si o 5 rokov mladšieho partnera , jeho povaha je skvelá, rozumieme si.. sme spolu zatiaľ 4 mesiace cítim sa pri ňom skvelo, ďalšia vec ale je že nemáme úplne všetko materiálne.. pri predošlých partneroch som mala všetko .. takmer na čo som si ukázala ( tým nechcem povedať že som zlatokopka ale mala som proste o všetko postarané , boli to chlapi s veľkým Ch proste) nemusela som dá starať či je zaplatený najom a vždy som sa na nich vedela spoľahnúť, tento partner nieje až tak materiálne zabezpečený, nemá auto … musíme si trikrát rozmyslieť čo kúpime aby nám to na celý mesiac vyšlo, proste som mala doteraz vždy šťastie na mužov , s ktorými som toto nemusela riešiť.. prosim, nesúďte ma, ja sa len zamýšľam , ako to máte vy? Čo by ste uprednostnili ?

Strana
z4
madla60
23. dec 2022

@maria123a, v akom byte bývate?

lasoli
23. dec 2022

@mircalla aj moj vsetko povatsine plati a ja odkladam ale detom napriklad.

svetlonos
24. dec 2022

@belllinka
Je predsa normalne zistit, aky ma clovek ( muz ci zena) postoj k financiam. Tu nejde o vychcanost ale prave o to, aby sa clovek vyhol partnerovi, ktory je nezodpovedny. Taky, ktory si nezaplati poistku ale nakupi si blbosti ( sukromnik) A vobec nie je nutne pytat sa ho priamo. Nepriame otazky a citanie medzi riadkami ti velmi pomoze. Tu bie je rec o muzovi, ktoremu dlhsie trva najst si pracu po strate zamestania, alebo dlhsej chorobe. Skor treba cielenymi otazkami vyselektovat lenivych prizivnikov, ktori sa spoliehaju na partnera ako teraz u autorky.

athom
Odpoveď bola odstránená
madeline1
24. dec 2022

@maria123a mala by si sa vediet postarat sama o seba a neziadat to od muzov

dobkovci
24. dec 2022

Nedalo mi pozerala som aj ja iné diskusie založené vami .... Nie v zlom len taká rada ...skúste napísať adminom nech vám vymažú témy alebo aspon niektoré.
Čo diskusia to riešite pomaly iného chlapa .ja len že to je mienka o vás a nevyzerá to dobre 🙂 pekný deň🙂

madeline1
25. dec 2022

@dobkovci tak to je jedno ako co vyzera, ona nie je vydata, randit moze....dobkovci treba sa vyjadrovat k teme a nie okolo toho riesit, co autorka pise v inych temach

dobkovci
25. dec 2022

@madeline1 ešte niečo ?vyjadrila som rovnako názor ako ty .pekný vecer

Strana
z4