Diskusia o intímnom živote s manželom: Názory a skúsenosti
Ahojte. Zaujíma ma názor, kto nechce neodpovie. S mužom sme mali tému o našom intímnom živote a bla bla. Pri otazke, čo by sa mi páčilo som odpovedala vibrator, no on ostal, že jaj určite ti nestačím a bla bla .. aky mate na to nazor ?
Sme čudný, on kúpil hračku mne ja jemu a používame ich spolu. Keď nemáme hračku použije prsty. Vie čo a ako aby som si to užila a vie ze nemusí na žiadnu hračku žiarliť ani nemá pocit ze mi nestačí.
S vibratorom, dildom sa da zazit vela srandy vo dvojici… otvara to nove moznosti. Bezne som pouzival aj oba naraz, resp plus analny kolik (partnerka bola velmi otvorena roznym hram). A. A klasicky coitus to nikdy nemalo vplyv. Vacsina sexu aj pri pouziti hraciek aj tak koncila klasickym coitom.
Mlady muz by sa mal nad sebou minimalne zamysliet...🙄
@gribka1 🙂
Nechápem ako sa môže niekto urážať. Veď je to super spestrenie sexu.
Asi by som sa smial 😂😂😂 , pokiaľ žena chce len vibrátor a nie druhý penis , tak môže byť vklude 😂
Normálny chlap s tým nemá problém. Ú nás som prvý vybrator kúpil ja ako chlap napriek tomu, že intímne fungujeme úplne normálne. Skrátka v posteli musí byť aj zábava a k tej hračky patria.

@hylary 😂😂😂😂😂dobra odpoveď 👍😂😂😂