icon

Diskusia o intímnom živote s manželom: Názory a skúsenosti

31. okt 2024

Ahojte. Zaujíma ma názor, kto nechce neodpovie. S mužom sme mali tému o našom intímnom živote a bla bla. Pri otazke, čo by sa mi páčilo som odpovedala vibrator, no on ostal, že jaj určite ti nestačím a bla bla .. aky mate na to nazor ?

Strana
z2
mufka1
1. nov 2024

@hylary 😂😂😂😂😂dobra odpoveď 👍😂😂😂

ronie338
1. nov 2024

Sme čudný, on kúpil hračku mne ja jemu a používame ich spolu. Keď nemáme hračku použije prsty. Vie čo a ako aby som si to užila a vie ze nemusí na žiadnu hračku žiarliť ani nemá pocit ze mi nestačí.

tiezjedna
1. nov 2024

@luccija zrejme dúfal v trojku so ženskou😂

hankm
4. nov 2024

S vibratorom, dildom sa da zazit vela srandy vo dvojici… otvara to nove moznosti. Bezne som pouzival aj oba naraz, resp plus analny kolik (partnerka bola velmi otvorena roznym hram). A. A klasicky coitus to nikdy nemalo vplyv. Vacsina sexu aj pri pouziti hraciek aj tak koncila klasickym coitom.

gribka1
4. nov 2024

@hankm Hračku si použil aj ty?

stanulienkat
4. nov 2024

Mlady muz by sa mal nad sebou minimalne zamysliet...🙄

karolinakr
4. nov 2024

@gribka1 🙂

hankm
4. nov 2024

@gribka1 nie. cisto partnerka s mojou asistenciou.

gribka1
4. nov 2024

@hankm prečo nie? Tie análne hračky sú vlastne pre obe pohlavia.

hankm
4. nov 2024

@gribka1 ano, nie su obmedzene na iba na jedno pohlavie. Ani ja, ani partnerka neiniciovala takuto ideu.

gribka1
4. nov 2024

@hankm Ja sa len pýtam, úplne rozumiem rôznym chúťkam, každý nech si robí potešeníčko ako má len chuť. Len tie análne hračky, neviem, či to chcú viac ženy či muži v sebe.

hankm
5. nov 2024

@gribka1 je pekne, ze nesudis. Takouto statistikou nedisponujem. Subjektivne mozem povedat, ze anal je pre mna erotogenna zona. (V zasade je to fyziologicky dane mnozstvom nervovych zakonceni).

foterlotor
8. nov 2024

Nechápem ako sa môže niekto urážať. Veď je to super spestrenie sexu.

iceberg
10. nov 2024

Asi by som sa smial 😂😂😂 , pokiaľ žena chce len vibrátor a nie druhý penis , tak môže byť vklude 😂

rak59
20. nov 2024

Normálny chlap s tým nemá problém. Ú nás som prvý vybrator kúpil ja ako chlap napriek tomu, že intímne fungujeme úplne normálne. Skrátka v posteli musí byť aj zábava a k tej hračky patria.

Strana
z2