Divadlo pred sexom
Ahojte neidem si pre radu len sa chcem opytat cosi o tom myslite.Mam kamosku ktora ma 3 deti a manzela.Je to mlady par do 30rokov.Minule sme sa s manzelom rozpravali s nimi o sexe a oni nam povedali ze sa hraju take divadielka pred sexom napr. Ona je lekarka on paciet a rozne role.My sme sa s manzelom zacali smiat pretoze sme si to nevedeli predstavit.Ako sa pozname ziadna predohra by z divadielka nebola ale naopak cista komedia.Ja si osobne myslim ze ak sa dvaja miluju tak nepotrebuju tak sprostosti na to aby sa fizycky uspokojili.
@lara45 Hm, takže vaši známi sa vám zdôverili, čo robia pri sexe a vy ste ich najprv obaja vysmiali rovno do očí a teraz ešte o nich píšeš na verejnom diskusnom fóre. Vy ste fakt priatelia na pohľadanie.
A teraz k téme, čo si o tom myslíme: ja osobne si myslím, že je to super a je to vzrušujúce. Tiež to občas robíme. A teraz sa môžeš začať smiať.
Tiež by mi to prišlo smiešne ale tak ak ich to baví a nejako cítia, že to potrebujú tak čo už 🙂
@lara45 Smejete sa na tom, lebo máte o tom nesprávnu predstavu. Ono to nie je divadelné predstavenie s kostýmami, scénou a scenárom, ktorého sa držíme a hráme trápnu scénku, ako z programu na stužkovú. Je to úplne iné. Ale nechce sa mi to vysvetľovať, kto chce, pochopí, kto nie, bude sa vysmievať.
@jana_eyre_2 na tomto fóre sú trápnejšie diskusie ako práve táto.Mrzí ma ,že ste to niektoré zle pochopili a také reakcie som nečakala.Dotyčná sa určite neurazi ako tak čítam nie su jediní pár, ktorý to robí.A nemyslim si že som sa vás všetkých pýtala na váš intimný život lebo ,tak sa mi zdá, že niektoré ste to tak pochopili. Nič zle som nenapisala a ak sa to niekomu nepáči tak láskavo nekomentujte.
@lara45 kde som poznamenala v mojom prispevku niečo o mojom sexuálnom živote, alebo že sa na neho pýtas? 🤔
Čo robia alebo nerobia druhí v posteli ma v ani najmenšom nezaujíma, pokiaľ to nikomu neubližuje nebudem to riešiť, ani sa smiať, pretože už svoje deti učím že každý žije tak ako mu je milé a nebudem sa z toho vysmievať.. či si si istá že sa dotyčná neurazi je síce fajn, ale myslím že keď ste rozoberali svoje posteľné scény, nerátala s tým že sa jej príbeh ocitne na sociálnej sieti...
Teda ja neviem možno som len ja taká divná, že keď niekomu niečo poviem z môjho intímneho života (aj keď neviem či som niekomu také čosi povedala) nebude mať potrebu ho rozoberať pred publikom aby ma mohol odsúdiť či to, čo robím je normálne alebo nie...
@0silvia0 cez víkend sme u nas popijali a naši chlapi su chlapi naschval si nas doberaju a utahuju si jeden z druheho kolko zien mali mi si z toho nic nerobime lebo vieme ze to nie je pravda kamoska povedala ze oni sa minule hrali na lekarku a pacienta tak sme sa spolocne zacali smiat a som sa pytala ze ako lebo si to neviem predstavit nic nam k tomu nepovedali len kamoska povedala ze normalne pride k nemu a zacnu dialog a este moj manzel zo srandy povedal akoze ten pacient povie nie teta ja nechcem ja sa bojim urcite sa neurazili a ni nic podobne naozaj islo len o srandu nerozpravame sa o sexe bezne co robime a ideme do detailov len prisla taka tema a mna zaujimalo len vas nazor na taku praktiku nikoho som nechcela uraziť
@lara45 Najskôr som si myslela, že chodia do divadla a niekde na parkovisku si to rozdávajú pred predstavením. Ale takéto roleplay to nie je nič zvláštne. Niekedy to príjemne osvieži vzťah. A nie je to nič na smiech.
aj my s mojim mužom máme rôzne hry, ale to tu samozrejme písať nejdem, lebo by som bola upálená ma pomyselnej modrokoníkovskej hranici 😀 o sexe sa ale s inými ľudmi nebavíme priamo (ahoj Anička, vieščo dnes sme mali 3x misionára a 1x doggy style 😀 toto určite nie) , ale také tie podpichovačky v partii to sa deje, veď sme ľudia, preboha. moje kamošky vedia, že mám doma chlapa čo v posteli robí divy, nevidím nič sprosté na tom keď to poviem osobe ktorú poznám.
čo mi úprimne prekáža je, keď sme v partií, kde je niekto koho nepoznáme a začne mať prvoplánové sprosté reči na tému sex, ktoré nikoho nezaujímajú a robí zo seba alfasamca alebo alfasamicu. toto mi je vyslovene nepríjemné.
@banderaska29 Toto neznášam ani ja. Hlavne v spoločnosti, kde sa veľmi dobre nepoznáme. Neviem ako sa mám na to tváriť, či rozpačito, či súhlasne prikyvovať. Ale s kamošmi...to sa vždy otočí na tému "sračka alebo sex".😂 A inak ja by som ťa na hranici nepálila. 😂 Ja som za experimenty, hlavne keď je obe strany súhlasia.
@acrobaleno presne ako píšeš 😀 Sračka alebo sex 😀 my máme tak dôverných priateľov že ak sa aj niečo popije tak témou sex to končí 😀 najlepšie keď tam bola aj tehotná kamoška a jej partner tak sa doťahovali že "pozor po dnešku, aby ste nedopadli ako my naposledy keď sme boli u vás ( oni po návšteve u nás otehotneli 😀 )
@acrobaleno inak aby to neznelo to otehotneli po návšteve u nás, ako keby to bolo u nás doma 😀 splodili bábo samozrejme v ich spálni doma, len u nás bola taká žúrka vtedy že mali divokú noc doma 😀
@banderaska29 jááj, tak žiadna swingers party to nebola. 😂 Ale čo som si všimla, tak ženy sú v týchto témach také úprimnejšie ako muži. Aspoň ja čo poznám, tak chlapi sú takí skôr hanblivejší. Ale kamoška tá ide ako píla. 😂
@lara45 niekomu stačí misionár, niektorí si sex oživujú aby sa im nezunoval. Je to každého osobná vec. Za mňa je misionár nudná klasika
@acrobaleno suhlasim.s kamoskami bezne take veci rozoberame ale co viem tak muz so svojimi malo..
@lara45 😂😅🤭
kup si nejaky kostymok a divadlo si zahrajte aj vy. Ked vas to vzruši, tak to bdue len a len dobre 🙂

@lara45 že musia byť riadne zúfalí a znudeni