icon

Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?

7. apr 2023

Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?

autor
7. apr 2023

Takže chlapi sú vlastne hoväda co im ide len o sex a inak strávený čas so ženou pre nich nemá zmysel? O to ide ze mame vzťah sme spolu malo a aj to málo čo sme spolu musí byť len sex inak je ten čas o 💩? Preboha ved nie sme zvieratá. Čo iné spoločne záujmy? Fakt je väčšina vašich mužov založená len na sexe a ostatné veci ich na vás nezaujímajú?

jana_eyre_2
7. apr 2023

@denisah6 ja som závislá na citrusoch, až tak že som si uhnala niekoľko krát alergické reakcie z pomarančov a mandariniek.. milujem všetky druhy citrusov a jem ich fakt že dosť, ale cyklus mám pravidelný.. porušil sa mi jediné keď som prekonala koronu 🙂

katkine_terapie
7. apr 2023

Autorka: žiadny citrón ti menzes neoddiali, nezastaví, nerozhadze cyklus... Jedine, co citron spraví je, že moze trosku znizit krvacanie, ale ani to nie hned a ani nie u kazdeho. A muselo by toho byt naozaj väcsie mnozstvo. Takze nie, nijako to neohrozi tvoje zdravie. Druha vec je, ze na teba nalieha. A tretia, ze nevies asertivne reagovat na to naliehanie. Staci povedat dakujem za radu, ale mne to nevyhovuje/mam na to iny nazor/chcem to inak....

karolinakr
7. apr 2023

ja mam rada sex ale toto vynucovanie jednostranneho oralu od ženy nonstop mi pride ponižujúce

autor
7. apr 2023

@katkine_terapie najprv som mu na to neodpísala nič pretože to bolo medzi mnohými ďalšími správami tak som sa tvárila že som si to neprečítala a že možno si uvedomí akú hovadinu napísal tak sa v tom nebudem pitvať. Druhýkrát keď to spomenul tak som mu povedala že citróny nepijem /nejedávam a že si nechcem pokaziť menštruáciu kvôli takýmto experimentom. Jednou vetou a dosť. Lenže neskôr sa k tomu znova vrátil a už sa to vo mne burilo či mu je snáď jedno ze sa mi naruší pravidelnosť alebo budem mat bolesti? Že fakt mu záleží len na sexe a nie na mne ako na žene? A keď to zopakoval ešte párkrát po nejakom čase už úplne ma prešla chuť a rozmýšľam ze víkend aj zruším. Ako som mala inak reagovať?

doriiis
7. apr 2023

Na to,že máš 30 rokov si dosť naivná milá autorka.Nie,muži nie sú hovada,čo chcú iba sex a nie,vzťah nie je iba o sexe.Ale sex je základom vzťahu.Ak nefunguje sex tak nebude fungovať nič iné.
Ako si sama uviedla,ten sex u vás je nanič aj keď ho máte.A preto ti možno nechýba.Keby bol sex dobrý,chýbal by ti rovnako ako jemu.Hlavne po dlhom čase.
Takže to,že on po dlhom čase,čo ste od seba má chuť na sex je úplne normálne a prirodzené.

autor
7. apr 2023

@karolinakr presne bolo tu spomenuté že menzes sa rovná fajčiarskemu týždňu. Ach bože 🤦‍♀️ nebola som na toto zvyknutá pretože predosli dvaja exovia s ktorými som bola vo vzťahoch mimochodom nikto iný okrem nich nebol odo mňa oral nechceli ze je to ponižujúce pre ženu. Mne to vyhovovalo oni to nechceli vyslovene nechceli! A víkend s menštruáciou bol o tulkani mazleni áno stalo sa ze sme sa hrali rukou a došlo na oboch stranách k orgazmu. Používam kalisok čiže vulvu mam čistú keďže je krv len vnútri tak nemali problém aspoň rukou. Myslela som ze to tak ma väčšina chlapov lebo takto som bola naucena u nich. Žiaľ stroskotalo nám to v iných oblastiach nevedeli sme fungovať ako pár..

autor
7. apr 2023

@doriiis precitaj si môj komentár nižšie a pochopíš možno prečo to tak mam

maxalla
7. apr 2023

Asi by som mu povedala (ked by som sa dosmiala), nech si tie citrony je sam a na veceru mu dala na tanier sietku citronov. :D

nikaeli
7. apr 2023

@anita6666 ja som to veľmi dobre pochopila (podobne ako ty), preto som napísala to, čo som napísala. Vzťah nie je iba o sexe (o súloži) a žena nie je iba nástroj uspokojenia muža. Ja to mám rovnako ako autorka a manžel sa kvôli tomu na mňa nikdy neodul. Ak za ňou chodí iba kvôli tomu, je to dosť smutné.

anita6666
7. apr 2023

@nikaeli 40 r. Magor nič iné ani nepotrebuje,keby to bolo inak,nie je dnes sám. Takto iba skúša autorku,mimochodom okrem nej,má dosť iných zdrojov.akurat pre neho je to hra,kam až zájde druhá osoba.zvacsa jemná emapticka bytosť.

eeffka
7. apr 2023

No vidim ze si cela hin do toho chlapa 🤣 akoze sa nevidite tyzdne a potom sa chces tulkat, kkso co mas 13? Normalna zdrava zena skoci na chlapa ktoreho chce po tyzdnoch abstinencie.
Zaver citron ti neuskodi, su virozy 😁 ale hladala by som niekoho ineho lebo toto je taky vztah/nevztah

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ankare
7. apr 2023

Nejedz žiadne citrony a uspokoj ho inak.

katkine_terapie
7. apr 2023

Autorka: Prvý krát si sa tvárila ako pštros, nevidím - nepočujem. Chyba. Už vtedy si sa mala ozvať. "Druhýkrát keď to spomenul tak som mu povedala že citróny nepijem /nejedávam a že si nechcem pokaziť menštruáciu kvôli takýmto experimentom. Jednou vetou a dosť. Lenže neskôr sa k tomu znova vrátil..." Keď sa k tomu vrátil opäť, tak si vysvetľovala, obhajovala si sa. Načo? Stačilo povedať, nebudem jesť citróny na oddialenie menštruácie. Bodka. Ak by sa spýtal prečo. Nevidím v tom význam. alebo Neverím tomu. alebo Nechcem to tak. a podobne. Inteligentný pochopí a nebude tému viac otvárať.

katkine_terapie
7. apr 2023

Autorka: Inak je úplne normálne, že sex cez ms nechceš, že nechceš oral a podobne. Každá to máme inak, ale mali by sme rešpektovať svoje pocity. Je úplne jedno, že tu XY žien napíše, že oni by ho uspokojili inak. Ty s tým stotožnená nie si a je to ok. Partner by mal rešpektovať veci s ktorými nie sme stotožnení. A ak mu to tak veľmi nevyhovuje, je možnosť nájsť si partnerku, ktorá mu bude vyhovovať v tomto smere viac. Platí to samozrejme aj opačne pre teba.

karolinakr
7. apr 2023

Viete čo? Počkajte 3 dni a môžte si dat sexualny maraton, svet sa nezrúti.Neverim, ze chlap, kt.čaka na sex 2 dni utrpi mentálnu ujmu..Muži tiež nereaguju na zapisknutie, povie že nema čas a vybavenè...A čo sa smien tyka, tak ja som už zažila sex ráno o 3.30 ..

mikadooo
7. apr 2023

chce mať s tebou sex. To je všetko. Nejde o to, či rešpektuje tvoj "cyklus", ale že s tebou nemal sex 2 týždne a povedzme že ďalšie dva zas nebude mať. Či má radšej rešpektovať tvoj cyklus a spraviť sa pri Pčku? Veď je to u chlapov úplne normálne, že keď sú dlho bez sexu a potom sa stretnú s osobou, s ktorou ich ten sex baví, tak to je prvá vec na ktorú myslia 😄. Ja by som s ním skočila pod sprchu a môžeš mať aj menzes, a zároveň si to môžete v pohode užiť.

januska12323
7. apr 2023

Robíš z toho drámu akoby ťa tlačil do neviem akej sexuálnej praktiky. Keby som vedela, že v čase víkendu mi to nevyhovuje povedala by som to hneď.
Môžme byť spolu ale nič nebude nevadí?
A nevieš si to posunúť?
Nie.
Tak posuňme víkend.
OK
Tada Problém vyriešený. Ale teda ja by som ten sex chcela a snažila sa to zariadiť sama. Vyzerá, že ty ho nepotrebuješ.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
danica2711
7. apr 2023

@katarinka89 no veď preto mám pocit, že to je jej prvý chlap...alebo nesedí údaj o veku

sheila121
Odpoveď bola odstránená
taty
7. apr 2023

Koľko tém tu je že muž odmieta intímny život so ženou? Extrémne veľa, vtedy všetky radia , kúp si prádlo , pozri si mobil určite má milenku, chlap je gay..... Takto sa žiť nedá nájdi si milenca. No a teraz tu máme opačný prípad, chlap príde po dlhšej dobe za ženou a ona má svoje dni , takže on dlhšie nemohol a teraz túži , no tu všetky hovoria ake to je hovado, manipulátor a pod. Hm trošku zvláštne že muž je manipulátor keď je sklamaný že po dlhšej dobe príde za ženou,lebo obidvom vyšiel konečne čas sa stretnúť,ale keď žena vyžaduje sex tak to už neplatí a muž nech robí to čo žena chce , lebo inak rozvod.

katarinka89
7. apr 2023

Reagujem na tu tvoju vetu, že chlapy sú hovädo, ktorým ide iba o sex: hmmm....je prirodzené, že keď niekoho ľúbiš a ste od seba dlhšie, resp.po dlhšej dobe sa máte stretnúť, je tam ta prvotná chuť mať sex- tým sexo sa dá povedať a precítiť viac ako 1000slovami. Za mňa radšej prečítaný sex ako keci okolo ničoho. To,že si mala až 2och partnerov, ktorí neriešili sex cez ms, alebo neriešili tie citrony- nič neznamená. Možno si to riešili s ľavou q pravou kamoškou, alebo nejakou milenkou.

bylinka25
7. apr 2023

Takže on sa vlastne chce stretnúť za účelom sexu a ešte k tomu vyvíja na teba nátlak?
Absolútne nevyzretý chlap.
Prečo neurobí niečo on? Prečo očakáva, že niečo urobíš ty?
Ste spolu málo, otravuje ťa s nejakými citrónmi, prepáč, ale myslím si, že si chce užívať len on.
Prečo sa nedohodol s tebou, keď nebudeš mať menštruáciu?
Ak mu na tebe záleží, ale na tebe, nie len kam by, prepýtujem zasunul, tak aj keby si mal zobrať dovolenku, tak to urobí.

marcellka32
7. apr 2023

A ja by som pri takom naliehani s jeho citrónmi možno aj zrušila celý víkend...a možno aj jeho...nikdy sa nebudem podriaďovať chlapovi, kedy on chce, musia chcieť dvaja a ty to teraz nechceš bodka

taty
7. apr 2023

@marcellka32 takže muzom ktorým už dlhšie odmieta intímny život, radis rovnako? Nech sa rozvedie , nech kašle na ženu čo má doma , však nevadí že žena túži po mužovi dlhšiu dobu ...

leskovael
7. apr 2023

Nie chlapi niesu len hovädá čo potrebujú sex. Hlavne si to nemyslím potom, ako je tu xy diskusii jak sa chlapom nechce, to mi nesedí 🤔😂 a áno, sú aj takí, ktorým to občas udiera na mozog, hlavne keď ho nemajú dlhšie ... Ale teraz ti poviem novinku, že aj ženy chcú sex, majú ho radi, nestačia im objatia a nie každá sexuje len pod perinou a ideálne v tme a všetko ostatné je fuj.. A nejde ani tak o sex ako o to že keď som s niekým, niesom s ním dlhšie, je prirodzené že je chuť.. Kym s nim niesom, riešim si potreby sama/sám... Nejde mi do hlavy ako fungujete, keď je menštruácia problém a hned to znamená že nič nebude. Lebo aby dospelí ľudia nenašli varianty počas ženských dní, keď majú chuť, nato ani neviem čo povedať..🤷🏽‍♀️ A hlavne nechápem načo oznamuješ dopredu že nič nebude, ako to že už teraz vieš že nebudeš mať chuť?? Mňa by veľmi zaujímalo ako dlho ste spolu a ako často sa stretávate.

adka176
7. apr 2023

Ja nerozumiem prečo ženy tieto veci riešia na modrom koníkovi....a potom si tu dokazujú ako to mali, nemali, chceli, nechceli....kokso to je divná doba.... veď si to vyriešim po svojom a nebudem tú čítať múdre/ hlúpe názory iných...odpovedať celému svetu koľko krát a s kým, s fajkou, bez fajky, v sprche, bez sprchy, pravou, ľavou., ako dlho, prečo nie citróny ani pomaranče....akože fakt sa tu dobre bavím na všetkých ......to je naozaj tak strašne dôležité riešiť s celým svetom ako vyriešiť víkend s menštruáciou.... mňa z dnešnej doby asi jeb....ale bavím sa dobre 👍👍👍

retatka
7. apr 2023

Starý mládenec ,ktovie prečo bol doteraz sám …Ide mu v prvom rade len o sex a nie o Teba ako človeka .Netlačil by na Teba ,tešil by sa len z tvojej prítomnosti .Dá sa vymyslieť x-aktivít kino,prechádzka ,večera..Nikdy by som sa mužovi nepodriadovala,to je pod úroveň .Buď to muž chápe alebo nech ide o dům dál..