icon

Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?

7. apr 2023

Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?

leskovael
7. apr 2023

@taty muž je na MK vždy manipulátor! pamätaj 😂 a to nemám ružové okuliare a podľa tém je mužské pohlavie taká zmeska, že ja fakt nechápem kde na to tie ženy narazili a duplom že s takými vôbec žijú.. Ale to ako sa tu ženy idú posťažovať, nedajbože pri hádke chlap zvýšil hlas to už je jasný manipulátor, je to na rozvod, odchod, už by mal zbalené..
40tnik slobodný/rozvedený to je hneď podozrivé, žena 40tnička slobodná je ok, ten pravý príde a keď je rozvedená tak určite dobre urobila, lebo 100% žila s chlapom debilom a konečne sa rozviedla 🤷🏽‍♀️😂

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@sheila121 dva roky

mimka1402
7. apr 2023

@isadoraisa
@autorka Ja som to písala, naozaj mi neprišli mesiac, ale u mňa to bol želaný efekt.😀 lebo som i naďalej jedla citron na milión spôsobov. Keby som vedela, že to vnímaš ako niečo zlé, tak to vynecham. Pre mňa to bolo lepšie ako pchať do seba lieky od lekárky na oddialenie. Ale áno, ak človek to nejde s takou kombináciou ako ja, že citrónady na prázdny žalúdok + vitamín C. Tak určite z jedného takéto pitia mu nebudú meškať, skôr iba zoslabia sa. To je celé. 🙂
Úprimne autorka? Extrémne reaguješ podráždene na neho.😀 Proste chce ťa so všetkým, no aj so sexom a keďže asi vie, že ty s nim spať nebudeš počas svojich dní tak hľadá cestu. Tiež by mňa aj z pohľadu ženy mrzelo, keby mám s niekym tráviť víkend po dlhšej dobe, lebo sa nevidíme a "nedá sa". Sex je predsa vec na udržovanie intimity... 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
7. apr 2023

@sheila121 poznám veľa takých párov, už sú všetci roky v manželstve ale aj teraz mám mladšiu kamošku a má úplne brutál frajera a povedali si, že aj prvý bozk bude až na zásnubách. Majú fakt veľmi dobrý vzťah, keďže už aj on je naším priateľom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sheila121
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
rikarika
7. apr 2023

Citrony jem takmer denne, vobec to nema vplyv na moj menzes.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tamtamka26
7. apr 2023

@adka176 pobavilo 😁 dnes ludia potrebujú povolenie a názory iných, aby sa rozhodli ďalej...
@autorka daj si alchemilkovy čaj (do budúcna), ten ti oslabí krvácanie... A pokiaľ ti sex nechýba alebo sa hnusí počas MS, vybavte to inak 🤷

lolitka25
7. apr 2023

Ste spolu malo a tebe milovanie nechyba? Naozaj? A hormony atd mas v poriadku.
Niekedy treba vidiet aj potreby a pocity toho druheho nielen odvrknut ze nie sme zvierata. Vies to ako zdravs zena potrebuje tulenie zdravy muz potrebuje sex. Nic viac nic menej.

zmrzlinka2021
7. apr 2023

@sheila121
@elizabet173
Som veriaca, a hodnotím svoje rozhodnutie veľmi dobre. Mám skvelého muža, som spokojná, spoznala som ho už pred svadbou, inak by som sa nevydávala. Je to muž s veľkým M, láskavý, citlivý, šikovný. Ak je vo vzťahu láska, úcta, každý problém je možné riešiť.
Je veľmi dôležité mať pred svadbou oči otvorené, rozmýšľať racionálne a poznať svoju hodnotu.

matkahelka
7. apr 2023

ja si neviem predstavit, ze normalni zdravi mladi ludia, ktori sa vidia minimalne, po sebe fyzicky netuzia, obzvlast na zaciatku vztahu. a je jedno, ci chlap ci zena. my sme sa s mojim muzom videli 2-3x tyzdenne a vzdy sme na seba skocili ako zajace. ano, potom sme pozerali tv, alebo kecali, alebo hrali clovece, alebo cokolvek. ale mne samej by ta "fyzicnost" chybala. ak teraz po nom fyzicky netuzis a staci ti hrat s nim piskorky, co budete preboha robit po 10 -20 rokoch vztahu? a potom sa tu zeny cuduju, ze chlapi si najdu vo vztahoch milenky, ked fajka nie, sex nie...uz i na zaciatku vztahu je s tym problem.

vroni
7. apr 2023

Pre mňa by bola Red flag autorka a to nie som muž. Vidia sa spolu malo a ona sa chce držať za ručičky a vystraja ako čerstvo zdrhnuta z kláštora, lebo chlap strelil, aby si dala citrón? Sex cez menštruáciu nie (ok, dobre, to ešte beriem), všetko jej narúša cyklus, spôsobuje bolesti a problémy a mužovi ma staciť, ze ju vidí a môže ju objímať. A oral nie, lebo je pre ženu ponižujúce??? Akože wft??? Mňa by so svojimi názormi vydesila na smrť.

ckocka
7. apr 2023

No tak si urazená, a čo my s tým? Máme sa ti zatiaľ postarať o frajera?

taty
7. apr 2023

@ckocka 🤣🤣🤣🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
7. apr 2023

@katkine_terapie súhlasím, ale myslím, ze síce 10x spomenul citróny, to ešte neznamená že by jej nechuť pri stretnutí ozaj nerešpektoval..

iwesska
7. apr 2023

@sheila121 Presne. A potom tu temy,ako chlapom robia zeny rohoze,splnia vsetko,co chlapovi na ociach vidia v kazdej situacii,aj ked sa im nechce a chlap si aj tak najde milenku🤷‍♀️ Fakt mnohe ziju v presvedceni,ze ked sa nepodriadis chlapovi,tak hned utecie za
inou a potom to radia aj ostatnym. Normalny chlap sa pritom ukaze prave v takychto situaciach.

karolinakr
7. apr 2023

@iwesska ja toto považujem za vydieranie ...ako si ho naučia, tak maju

betulinka1
7. apr 2023

Nebude tu aj prispevok chlapa, ze konecne budem s priateľkou po dlhšom case a nechce si oddialiť menzes?! Neviem s pohladu zeny, ak by som bola po dlhšom case na vikend s priatelom normalne si nasadim noretisteron (neviem ako sa to presne pise) a užijem si vikend. Akoze neviem aky mate vek ale uprimne do casu kym prisli deti, sme cele vikendy dokázali stráviť presne tak, ze urcite by som vtedy nechcela mat svoje dni 😉.

sense
7. apr 2023

Inak mňa by zaujímalo ako dlho ste spolu a koľkokrát ste sa videli. Pretože mám z teba pocit ze bez ohľadu na to ci budeš alebo nebudeš mať ms, nie ste na rovnakej vlne... Keďže ho už dopredu upozorňujes ze nič nebude. Aby nemal ocakavania

katkine_terapie
7. apr 2023

@jana_eyre_2 to nespochybnujem, pravdepodobne by to respektoval. Ale ona to musi jasne komunikovat s tym, ze tadialto u "nejde vlak" a nechce sa o tom viac bavit a opakovanie tejto temy z jeho strany citi ako natlak.

taga
7. apr 2023

Riesi sa tu len sex, ale mne to skor cele vyznieva, ze vy nemate skutocny vztah, zalozeny na laske, nemate spolocne aktivity, atd atd...
Pride mi, akoby ste sa sporadicky stretavali, vacsinou teda len v posteli a zatial co on tento "vztah" nijako nepomenoval, ani nevyvratil, ty si myslis, ze ste v skutocnom vztahu...

karolinakr
7. apr 2023

Tak si zasexujte v pondelok a problem vyriešený

kiki68
7. apr 2023

Skus citrony a ked tak co, ved mozete aj ma cervenu ist. Je tam toho 😂 doteraz pamatam tu kupelku ako po vrazde 😂