Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?
Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?
Myslela som ze nie je mozne zastavit uz rozbehnutu mensturaciu.
Lenže to nebolo menzesom svrbenie.To ťa nenapadlo, ze ťa mohol priatel nakaziť? ked ma tých zažitkov požehnane asi aj inde, alebo chod gynekologovi, či si niečo nechytila..
Ak ťa svrbila šuška, to nemá nič so sexom počas menštruácie, panko ta niečim nakazil. Zajdi ku gynekológovi. Naozaj dáš ruku do ohňa, ze ty si jediná s ktorou spava? Ze ma cely mesiac celibát a čaká na jeden vikend s tebou? Bola si niekedy u neho, videla si ako on býva?
Ked sa stretavate minimalne, možno travi aj čas inde

@autorka myslím si, že je to tvoj život, to čo sa jednej zdá normálne, nemusí sa tebe a podobne. Na tvojom mieste sa neprisposobím jemu. Mám už dosť skúseností, aby som mohla povedať, že nikdy dievčatá neprestane byť samé sebou kvôli chlapovi a už vôbec nevystupujte zo svojej komfortnej zóny.