icon

Divný počin môjho chlapa

30. jún 2023

Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.

majlo1234
30. jún 2023

Autorka, uplne bez ironie, ja by som si to ani nevsimla. A ak, nepozastavila by som sa nad tym, presne ako bolo spomenute, chlapovi je to ozaj jedno. Ja, ked som hadam po svoch rokoch spolocneho byvania nacapala svojho muza, ako si do mojho uteraka na tvar utiera vajcia, stratila som vsetky iluzie. On bol dovtedy v tom, ze je jedno, aky uterak pouzije. A ja v tom, ze si tvar utieram do fresh uteracika, ktory je ken moj😀

autor
30. jún 2023

@viestta tu šlo skôr o to že sa na to pýtal. Keby to nevedel a zobral by si ju vôbec by som neriešila

dzulli1980
30. jún 2023

No úprimne ... myslím, že Tvoj vzťah happyendom neskončí ... nie preto, že chlap sa utrel do uteráka, ktorý mal po ruke, ale preto, že si stíhačka a hľadáš problémy tam, kde nie sú.

samimami777
30. jún 2023

@jj298 osušky áno a v lete aj obliečky . Nebudeme spať v spotených. Každý nech si robí podľa seba

autor
30. jún 2023

@viestta tak asi to taká chujovina nie je keď ste sa nad tým pozastavila a venovala čas odpovedi hoci ste mohla robiť niečo užitočnejšie😃ja riešim a vy riešite tiež keď si tu študujete tuto diskusiu a prispievate do nej

viestta
30. jún 2023

Autorka, naozaj nechapem tvoje konstrukcie. Ale to nevadi, nemusim chapat vsetko.

simsalabim
30. jún 2023

Autorka, my mame doma zauzivane, ze kazdy ma osusku a uterak jednej farby. Moj manzel si po viac ako 20 rokoch nielenze nepamata, kto ma aku farbu, on si nepamata ani tu svoju 😂 A nechci vediet, aky je zmateny, ked vymenim kefky 😂

athena27
30. jún 2023

skusila si sa ho na to opýtať? Niekedy je dobré veci riešiť na rovinu. Neviem aký vzťah máte, ale mňa keby to trápilo tak to aj poviem rovno jemu a opýtam sa na dôvod prečo siahol po tej osuške a tiež by som mu povedala, že sa mi to zdá čudné. Človek si v hlave domýšľa často aj viac a trápi sa a nemusí pritom.

autor
30. jún 2023

@dzulli1980 Zase pomaLy psychoanalýza vzťahu a vyvodeny záver niečoho čo ani nie je predmetom diskusie 😃od osusky až ku vzťahu nikde som sa nezmenila že zvažujem rozchod alebo že je môj chlap typ ktorého by to urazilo a nechcel by viac so mnou byt, bože môj

autor
30. jún 2023

@simsalabim jasne to tiež a áno aj uterák používa na veci než je určený hocikedy vidím ako do neho hocičo čistí a ide má poraziť ale prebohaaaa keď poviem že tento uterák použila kamarátka a potom vidím že je uplne mokrý lebo bol použitý čerstvo tak ja neviem 😊😊😊

mandzula
30. jún 2023

@autor ale ved nam uz konecne napis, aky zaver si z tohto "divokeho" pocinu vyvodila ty.

jj298
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
30. jún 2023

@majlo1234 tak toto ma tiež pobavilo 🙂.. no proste chlapi 🙂

autor
30. jún 2023

@athena27 veď sa ho aj spýtam normálne ja neviem prečo tu vzniklo že ja teraz vyvolam hystériu, kto povedal že bude za to hádka ?😃 keď príde sa normálne spýtam ale zaujímal ma predtým žensky názor to je celé

ckocka
30. jún 2023

Já som nepochopila z čoho ho vlastne podozrievaš. Že je prasiatko alebo úchyl na použité uteráky? A čo by ti viac vadilo?

mandzula
30. jún 2023

@athena27 ja si predstavujem, ako sa toto pytam toho svojho a on na mna cumi, netusiac, o com tocim.😀

samimami777
30. jún 2023

@jj298 my tiež ráno aj večer sa sprchujeme ale máme v byte horko človek sa večer ľahko spotí sme len ľudia 😊

simsalabim
30. jún 2023

Autorka, ale chapes, ze od uz davno zabudol, ze ho pouzila kamaratka a ze si asi myslel, ze je jeho?

autor
30. jún 2023

@ckocka to že jeden krát tu takto bola návšteva ženská a urobí niečo hoci som chvíľku predtým povedala že je to pouzite a nie mnou 😄 keď sme mali návštevu pánsku tak sa takéto nestalo . To je celé. Normálne ma len zaujíma ako zhodnotil ze keď vyšiel zo sprchy a vľavo boli ciste a vpravo jediná použitá na ktorú sa predtým pýtal siahol po nej

la_dolce_vita
30. jún 2023

tak sa ho opýtaj, ako to zhodnotil 🙂

autor
30. jún 2023

@simsalabim proste kamarátka použila večer zavesila mokré a ja som mala v pláne druhý deň suché hodiť do prania. Ale nestihla som , chlap sa šiel sprchovat a tesne predtým sa spytal- vidíš niektorí majú ešte horšie navyky ako ja keď sem dajú osusku to ani ja nedávam. Povedala som že to kamarátka lebo nevie kam ich dávame . Odisla som z kúpeľne proste nedala som to hneď do prania ale vedel teda históriu tejto osisky 😃a použil ju no tak to je celé prepáčte za to že som všetkých tak vykoľajila mojou úvahou 😃😃

ckocka
30. jún 2023

Je pravák?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jún 2023

@viestta ja som to zistila ľahko keďže tu bývam a tieto veci mám na starosti ja tak vidím a pamatam si čo bolo mokré čo suché zvlášť keď s tým idem manipulovať 😊 rovnako ako keby idem utret riad neni žiadna alchymia zistiť prečo je utierka sucha a prečo mokra

athena27
30. jún 2023

to som nepovedala že hádka 🙂 opýtaš sa uvidíš, a ženských názorov tu čítaš veľa a skoro sa zhodujú je to chlap, nerieši v hlave takéto veci. možno na teba len vypúli oči a nebude ani vedieť že sa sprchoval a nie to do ktorej osušky sa utrel :D

lenka2710
30. jún 2023

Ja ti poviem takto, trosku mimo uterákov, ale podstata veci je rovnaka
Mame v meste Lidl, ktorý je asi minútu autom od nášho bydliska! Proste kúsok
Vždy keď ideme na chalupu, tak tam ideme niečo kúpiť! Vždy poviem mužovi keď nastúpime do auta, ideme do Lidlu a vzdy sa tocime par metrov za Lidlom, lebo autom preletí a ja sa ani nestačím čudovať ze to proste behom tej minuty vypustil z hlavy a každý týždeň je to to iste!
Takže keď sa pýtal, kto tam dal ten uterák a ty si povedala ze kamoška, tak kým si vodou splachol hlavu, splachol aj tvoju informaciu, proste je to tak

autor
30. jún 2023

@sheila121 no, hodila som do éteru normálnu otázku ani nie tak na rozhorčenie ako možno pobavenie a celkovo žensky názor čo tomu chlapovi mohlo ísť hlavou a niektoré to tu prežívate asi viac ako ja 😃

athena27
30. jún 2023

@mandzula tak môj by tiež na mňa pozeral, že o čom točím... ale tak poznám aj chlapov čo si fakt dajú záležať jeden uteráčik na tvár jeden na telo.. :D

la_dolce_vita
30. jún 2023

autorka: veď sa netráp, nás to pobavilo, nič sa nedeje 🙂

mandzula
30. jún 2023

@autor podla mna mu islo hlavou "som mokry, kde je, doboha, daky uterak, aha, tuto".

kristie571
30. jún 2023

Čo mu šlo hlavou ? No že sa po sprche potrebuje utrieť, to ty si robiš zbytočne divne závery v hlave. :D je to chlap.. väčšine je jedno do akeho uteraka sa utru..

čo si čakala že ti tu budu ine ženy pisať za názor ?