Divný počin môjho chlapa
Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.
Prečo si ju teda nechodila do prania?
Podľa mňa sa do nej utrel lebo si pomyslel že je vlastne čistá keďže bola použitá iba raz a možno si aj niečo pomyslel steklivejsie keď je kamarátka sexi alebo mu je sympatická,,,ale je to úplne normálne aj keď sa ti to nepáči, nerieš ...
Prečo sa rozčuľujes?
Veď sme ti napísali svoje názory. Väčšina sme sa zhodli na tom, že proste schmatol, čo bolo poruke, možno aj v tom momente, ako sa to opýtal, aj zabudol, čo si mu odpovedala, alebo to ani nevnímal.
Alebo proste si pomyslel, že veď je čista v podstate, keď ju dotyčná použila len raz.
Chlapi jednoducho to majú "inak" nastavene. Ten obrázok s jedným uterákom na xy veci je skutočne pravdivý.
No skutočne odpoveď a dôvod zistis len u neho, keď teda sa ho ozaj chceš na to opýtať.
A prečo sa nespýtaš muža, prečo sa do nej utrel aj ked si mu povedala, že bola použitá? Nie je to jednoduchšie ako dohady žien na nete?
Ja si myslím to co aj ty... Presne to co aj ty! Takže áno.. myslis si správne...
MK je pre mňa taká psychoterapia. Ja jednej strane čítam, ale existenčné problémy niektorí ľudia majú - viď diskusia zo vcera, ako jedna žena chce pomaly vyskočiť z okna, lebo čaka ďalšie dieťa. Pri čítaní takéhoto príbehu si poviem, za vďaka Bohu za svoj život. A potom čítam diskusiu ako táto a poviem si, že vďaka Bohu ja takéto hujoviny neriešim, lebo mám aj iné starosti. Takže tak.
@viestta 😂😂😂
@toskanka a ako viete čo mimo tohto riešim ja? Automaticky keď riešim malickost tak mám kopu iných problémov zbytočných alebo žiadne ?😊 ja som rada za to čo ako mám a každý snáď máme nárok občas si niečo všimnúť zastaviť sa nad niečim.aj ja vidím čo všeličo riešia iné ženy hádam každú čo poznám vidím už raz riešila nieco čo by som neriešila ja tak nemyslím že tu sa stretli zrovna všetky ženy ktoré neriešia nikdy nič . A poviem teda možno lepšie riešiť takúto ,, hlúposť ‘ ako nejakú neveru a podobne či 😊
@nekonecna_katastrofa nebol čas aby som ho pred prácou zastavovala s takýmito vecami proste odišiel mna napadlo spýtať sa na názor iných žien a jasne že sa o tom zmienim keď príde 😃
@jaskolka rozculujem sa nad odpoveďami typu začínajú školské prázdniny , alebo podvádza ta s kamaratkou alebo že môj vzťah neskončí happyendom. Možno môj vzťah trvá dlhšie než vzťahy niektorých tu dokopy a táto vec ho isto neohrozí 😊
Zaujímavý milostný trojuholník. Ty, tvoj chlap a osuška. Videla som už všeličo, ale žiarliť na osušku ešte nie. Modrý komik tu ešte je? 😀
@mandzula ja si trufnem ten zaver vyfabulovat. Pan nasiel osusku na netradicnom mieste, docvaklo mu, ze nikto z domacich ho tam nezavesil, potom mu doslo, ze mali navstevu, tak si overil, ci to nie je osuska po kamoske. Ked sa dozvedel, ze ano, je to osuska po cudzej zene, tak sa s nou cely nateseny pomaznal, vsak v nej ostala sexualna aroma cudzej zeny, tak preco by sa nepotesil...
@januska12323 jasne toto mám pravidelne že kričí o uterák keď nie je tam kde býva 😃 ale sme len dvaja tak keď aj môj je zavesený nič by sa nestalo keby náhodou použil ten ale to sa teda ešte nestalo, vždy si vezme iny 😃a dnes teda záhadne náhodou nejak v hlave spracoval že vezme si uterák do ktorého sa utierala kamarátka keď ešte aj o tom vedel no 😊
@dominikamacakova okej toto asi malo byt vtipne tak sa teda zasmejem nech ma táto odpoved význam aj keď každému je tu jasne že o osusku samotnú nejde 😊
@toskanka ja sa aj spýtam ale na to dostanem odpoved chlapa. Čisto zo zvedavosti ma zaujimalo ako by to videli iné zeny tak sa hádam nebudem pýtať matky
@toskanka mna by zase nenapadlo tu riešiť nejaké vážnejšie veci veľmi osobne hlbšie toto je len niečo povrchne normálna tema ženy vs muži
@autorka o.k. Téma na odľahčenie 🙂 Spomenula som si na jeden víkendový pobyt kedysi dávno, neboli sme ešte pár. Boli sme v hoteli a ja som omylom použila oba uteráky. On si išiel vypýtať nový, neutrpel by sa do uteráka, ktorý som ja už použila. A veru sme nemali k sebe blízko, po tomto pobyte sme išli od seba. Takže vyvodzujem z toho záver, že muž sa utrie len do uteráka, ktorý použila žena, ktorá ho priťahuje 🙂
Nemam problem tak si vyrobim problem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
čo chceš počuť? že chcel cítiť vôňu tvojej kamošky, tak si vzal osušku po nej? Či čo vlastne riešiš?
Autorka, kazdemu je jasne o co ide, urcite nie o osusku. Len tak pokracuj, moze sa stat, ze zanedlho bude v tej kupelni visiet len tvoja osuska (alebo ta tvoja tam visiet nebude) a nebudes mat taketo problemy.
Ak budes mat cas, tak vecer napis co ti na toto chlap povedal. Som straaasne zvedava. Keby on, chudak vedel, co sposobil... A on pritom spokojny, vyuumyvany, vyutierany plni pracovne ulohy v robote...
Niektory chlapi take veci neriesia. Proste sa utrie do hocicoho. Znamy povie, ze skoda prat po jednom pouziti vsak sa utieram uz cisty. Bezne si privlastnil uterak po navsteve..hrdina, vsak zena nemusi tolko prat a zenu islo porazit ale uz ho to naucila, ze toto fakt nie…moze to byt podobny pripad (a tvoj nebude brat, vsak ty ho este potrebujes), staci sa ozvat a povedat, nech si navuduce zoberie novy.
Už som si to prečítala 😁 Tak možno si povedal, že bol použitý len 1x a viac nebude,tak šetrí prášok a vodu, možno si do neho utrel len nohy, možno mu spadol,možno ti chcel spraviť nervy, možno nebol stotožnený s tym, že sa u vas sprchovala, možno je toho veľa....všetky ostatné boli suché? Ale inak prečo si sa ho neopýtala rovno z akého dôvodu použil už použitý uterák? A k tomu košu na prádlo. Jasne, že tam nedám mokrý uterák, zavesím ho vonku, preschne a ide do koša na prádlo alebo do práčky. Ale nenechavam ho v kúpeľni. A po inom by som už duplovane nenechala uterák takto, ale to aj kvôli deťom.
Chlapi toto neriesia.... zoberú prvé co je po ruke... este s tym vytrú aj zem a daju naspat na vesiak :D
Podla mna ta s tou osuskou podvadza😄 My mame uteraky vsetci jeden za druhym a uz sa stalo,ze muz sa utrel do synovho uteraka. Zistil to,az ked sa syn pytal,preco je jeho uterak mokry. Ale asi by som mala spozorniet,mozno spolu nieco maju🫢
no za mna je to vrchol .... urcite v tom bude nieco ine, ked si zobral osusku tvojej kamaratky .... toto je na vazny rozhovor, mozno po nej tuzi ;)

U nás má každý člen uterák na inom mieste aby sme si to neplietli. Ženy s tým problém nemajú ale chlap keď náhodou nie je tam kde vždy (pri sprche, vidí či tam je keď vchádza) ide do sprchy (celý čas ma výhľad na odkladacie miesto) a on až po zistí, že tam nie je a vykrikuje aby sme doniesli alebo zoberie čo je po ruke. Oni sú občas mimo. 😁