Dlhé písanie
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako by ste to riešili. Píšem si s jedným mužom skoro pol roka. Píšeme si každý deň a dôvod prečo sme sa nestretli bol taký že som bola mimo SK. Ale späť k téme. Keďže som prišla na SK tak je jasné že sa s ním chcem stretnúť osobné, keďže cez písanie si veľmi rozumieme. Háčik je v tom že on nemá snahu mi ani zavolať hoci má moje číslo a stretnúť sa nechce lebo má veľa práce, ťažšie obdobie a tak. Čo by ste robili na mojom mieste? Áno viem pol roka je veľmi dlhá doba, len neviem či mám naňho zatlačiť aby aspoň zavolal alebo ho nechať už tak. Za rady vopred ďakujem.
@kamik295 určite niečo skrýva,... zamilovaný muž sa chová ináč. Ja keď som môjmu terajšiemu partnerovi odobrila stretko, tak si dal rýchlu sprchu a zobral taxík,aby bol čím skôr na dohodnutej adrese 😃 ja som sa medzitým nestihla ani vytrepat z roboty a on ma už čakal 😃 dnes sa na tom už iba smejeme... Ale zamilovaný je stále... Aj po roku chodenia 😃 na tvojom mieste by som nestrácala čas a nevnucovala. Pokiaľ nie je snaha na oboch stranách,je to iba trápenie...
@kamik295 pisala som si s niektorymi aj roky a nestretli sme sa nikdy. Proste mu povedz ze sa chces stretnut, vtedy alebo vtedy, ked nie, tak vies ze tam nieco nehra. MOzno je hanblivy, mozno nema ani zaujem sa stretavat, mozno mozno.. ... necakaj, nenatahuj cas, proste sa ho opztaj a zacni to riesit aktivne ty.
uz to ze nechce telefonovat mi nehra, moze to byt introvert, ktory s tym ma rpoblem :D a fakt, ked nezatlacis, nepohne sa sam...
Na to sú dobré tieto diskusie že napíše človek problém, aj iní sa v ňom nájdu, viacerí sa ozvú že aj im sa to stalo... Je to dobré ako prieskum že vidí človek že aj inde sa to deje... A tak už nemá ten pocit že tykoxo toto čo je?... Ale do jeho hlavy nikto nevidí. Ani ty.
A koľko má rokov. A ako dlho je tomu čo sa rozišiel lebo keď len teraz tak je to skoro. Každý potrebuje to vstrebať aby mohol ísť ďalej

@kamik295
Chlap je ženatý, má rodinu a teba má na zabíjanie času alebo čo. 25km???? To je problém? Známa po dvoch mesiacoch vzťahu odišla na 3mesačnú stáž, mala 3dni voľno, tak frajer za ňou letel, do USA!!! 🤪