Dodržiavate s partnerom pred stykom špeciálnu hygienu?
Ahojte,
mozno blba otazka, ale som zvedava, ci sa umyvate pred pohlavnym stykom (nemyslim teraz na kazdodennu hygienu, to je samozrejme).
Ja sa dost bojim od zapalov 🤦🏻♀️ a zlych bakterii a nutim muza, aby sa pred stykom zvlast umyl bethadinom....
Prehanam to? 😑 Ako to mate vy?
Dakujem!
Dobre som sa zabavila na niektorych odpovediach, ale zaroven aj dakujem. 😄 Ja som ho fakt pred kazdym posielala do sprchy a bethadine mydlo bolo samozrejmostou. 🤣 Ja som sprosta kokos. 🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️
Tak odporucate nejake probio cipky? Alebo ako udrzat vsetko v rovnovahe?
Nemam ziadne zdravotne problemy. Nedavaj si pro bio ale normalne sa Daj vysetrit na gynde alebo urolog ak mavas problemy. Mozete mat E. coli a tie sa prenasaju z partnerov hore dole muzi nemaju priznaky ale ak to mate tak obaja by ste potrebovali atb. Najprv sa Daj vysetrit nepchaj do seba hocico co netreba.
u mna stacilo, ked si ho pred sexom umyl cistou vodou. Tiez mam vecne problemy s mykozami, stipanim pri moceni atd..
@miadi Bola som samozrejme, ale nic tam nie je...
Nie nič také
@bessie12 ano? A pouzivala si nieco? Na posilnenie?
Tak potom celkovo imunitu ti treba zlepsit. Skus pouzivat kondom .. ale nemusis to mat vobec zo sexu.
Ja som so zápalmi voľakedy mala problém,ale zistila som že to bolo bránim antikoncepcie. Potom sme kvôli tomu mávali sex s prezervativom a antikoncepciu som vysadila a mykozy a zapáli prestali a nevrátili sa ani keď sme prezervatív nemali.
Ale sex mávame iba po sprche.malokedy ráno bez prezervatívu
u nas to preslo, ked sa muz prestal umyvat klasickym parfumovanym sprchacom, ale naucila som ho na intimny sprchovy Saforelle a podobne... odvtedy nic! Dovtedy candida mykoza, horor
@elizabet173 🤣🤣🤣 ale betadine môže nosiť v kabelke 🤣🙈
Zakladatelka si to cistidlo zrejme strcila aj niekde inde a ma dokladne vypucovane aj v hlavicke😉
Áno umyjeme sa ale úplne normálne.
@dskjhfdlkdjhl potom su tu take temy ze vlastne v realite nikto nema sex lebo sterilizovat penis zabera vela času. .. a sexuju len ked treba vyrobit surodenca 😵💫mam dost dnes 😆
Áno my sa pred stykom osprchujeme a ja aj po 🙂 príde mi to normálne ..samozrejme keď ráno sme boli v sprche a na obed mame sex tak už sa nesprchujeme alebo večer a ráno keď máme sex tak tiež nie 🙂
@miadi no, to bude ten kvalitny sex😉
Ááá ááá ááá ááá???
Na klávesnici počítača alebo mobilu je viac baktérií ako na cicíku 😁😂😁😂😁
@sibliny Dakujem! To je super napad! 😊
@elizabet173 do sava nie, ale ano, dezinfikujem pravidelne. 😬 Ty nie?

nie - nieje nad rychlovku pocas dna- vtedy nieje cas vymacat sa v sprche dezinfikovat vyplachovat a neviem co vsetko .. ak trpis zapalmi etc zacni brat probiotika