icon

Dodržiavate s partnerom pred stykom špeciálnu hygienu?

2. jún 2023

Ahojte,

mozno blba otazka, ale som zvedava, ci sa umyvate pred pohlavnym stykom (nemyslim teraz na kazdodennu hygienu, to je samozrejme).

Ja sa dost bojim od zapalov 🤦🏻‍♀️ a zlych bakterii a nutim muza, aby sa pred stykom zvlast umyl bethadinom....

Prehanam to? 😑 Ako to mate vy?

Dakujem!

janewithane
2. jún 2023

Dodrziavas aj to, ze po sexe sa ides vycikat? Kedze to riesis tak verim, ze hej ale tak pre istotu ak sa to k tebe nedostalo aj to sa dost odporuca

babulkomale
2. jún 2023

Narusite si rovnovahu na slizniciach.
Poriadne vyumyvat mydlom a vodou. Niektore baby mozu len cistu vodu, zo vsetkeho ostatneho maju svrbenie.
No a po zabave znova 😃

babulkomale
2. jún 2023

@gejb chudaci herci. Denne musia umierat, co sa ti nabozkavaju krizom krazom. Inac pre mna toto nechutne predstava, ocucavat sa s kolegami 😂

babulkomale
2. jún 2023

Inak, je to Betadine.

oliviabb
3. jún 2023

Tiez mam zdravotne problemy, len ine. Niektore su dozivotne. Momentalne som po operacii. Viem ta pochopit, ako potom clovek klesa na psychike. Prepac, ze som sa vcera zasmiala na komente. V mojich bolestiach som sa odreagovala trochu. Prajem Ti, aby sa Ti to vyriesilo a mala si uz konecne klud 🙂🌹

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
acsa
3. jún 2023

@stellarstar a potom ho celeho navlecies do obrovskeho kondomu 🤣🤣🤣🤣

ouwecka
3. jún 2023

Nie,normalne sprcha a ty po styku tiez a hlavne sa vycikat

ouwecka
3. jún 2023

@uprimnazienka toto sa ale robit musi,to je spravny postup,sex sprcha a mocenie

marca12
3. jún 2023

Prepac,ale ja som sa uz davno takto dobre nepobavila. 🤣🤣🤣

barbi9999
Odpoveď bola odstránená
damira90
3. jún 2023

@bessie12 😃😃😃😃😃😃😃😃

bluka2
3. jún 2023

Uha, však to potom musí smrdieť ako nemocnica. Veľmi sexi

feb13
3. jún 2023

Ak su vsetky vytery negativne u oboch partnerov a problemy pretrvavaju, teoreticky sa moze jednat aj o alergiu. Na toaletny papier a/alebo na praci prasok a/alebo na plesne v susicke.

ankare
3. jún 2023

Umývam sa len čistou vodou. A zatiaľ v pohode.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
terus00
4. jún 2023

Nesmies jesť nič sladké keď máš problémy so zápalmi. Ani 1x denne. Ešte k tomu kazdy deň. Píšeš že aj bez sexu si to mala, ked si sa prezrala sladkým. Podľa mňa je problém práve toto. Len sa musíš premôcť a nedať si absolútne nič

lenrol001
4. jún 2023

Bethadine obsahuje jód, nemá sa používať dlhší čas... môže privodiť problémy so štítnou žľazou...hlavne pri problémoch so štítnou žľazou sa nemá používať na väčšej ploche... jód môže vyvolať alergie!!

martinagnidova
4. jún 2023

Poznám to veľmi dobre... Po každom styku zápal... Ale maternice...žiadne kondómy, ten latex je ešte horší... toľko zápalov co som ja mala 🤦‍♀️ a už sa cítim trápne ist ku gxnekolovi niekedy. Vyskúšala som všetko možné aj nemožné... Teraz klopem mam par mesiacov už kľud... Na umývanie zo spodu používam detské mydlo. Bupi. Nestipe a umyje... 😁 A chodím aj ku pani co sa venuje čínskej medicíne, ta ma dáva dokopy... Takže zatiaľ klopem.

schreiberka89
4. jún 2023

Ja aj partner sa vždy pred pohlavným stykom umyjeme,ja pouzivam klasicky gél na intímnu hygienu. Mám to tak radšej a myslím, že je normlane sa predtym poumývať.

autor
4. jún 2023

Dakujem pekne kazdemu, aj tym, ktori sa smeju, a robia z toho vtip, ale aj vy mate pravdu, lebo som uz naozaj s tym odbocila z kolajnice. 🤦🏻‍♀️😄

Ano, hned idem na wc po styku. Skusim teda menej cukru. A co hovorite na deflagyn? Viem, ze je to na hpv, ale niekde som citala, ze odstrani bakterie a virusy, a posobi antioxidacne a posilni tam dole vsetko. Podla mna mam aj tu imunitu taku vseljaku. Musim ju teda posilnit.

mon29
4. jún 2023

No vieš, možno máš problémy presne kvôli tomu, aj prehnaná hygiena môže byť problém..

mon29
4. jún 2023

A možno chlap trtka a užíva si niekde kde nemusí sa drhnut, ma naruzivu milenku a sex si užíva mimo spálne a doma kvôli kľudu sa vydrhne a pre pokoj duše ta pretiahne

autor
4. jún 2023

@mon29 ja pouzivam iba vlaznu vodu tam dole, nic ine. Manzelovi som uz kupila saforelle. 😄

autor
4. jún 2023

@mon29 to urcite nie. 😊🙏🏼

ouwecka
4. jún 2023

@uprimnazienka je to strasne smutne pretoze toto sa ma ucit na biológii a sexualnej vychove

derdia
4. jún 2023

Zaklad zaklad pred a po sa umyt, to je jasne, alebo aspon raz denne😁😁😁
Aj ked ja som tiezprehnane chora na toto🤦‍♀️🤦‍♀️😎
Ale pre teba aj pre vsetky zeny, vycikat pred a uuuurcite po styku!!! Odplavi to pripadne bakterie z mocovej rury.to vzdy rob.

bejusicek
4. jún 2023

@gejb 😂😂🙈😂😂 geniálna odpoved😂😂 to aby sme nosili stále pri sebe betadine 🙈😂

bejusicek
4. jún 2023

Dnes už som videla všetko 🤦🏼‍♀️

autor
4. jún 2023

@derdia ano, ano, robim to! 🙂