Dominantnosť pri sexe
Ahojte. Aká má byť zena, ak chce byť dominantná pocas sexu ? Dakujem . Blbé reči si nechajte pre seba.
Nemyslim tvrdy sex, ziadne nechutnosti ...
@catch22a dominantna je opak submisivnej takze ak chcem byť dominatna nemozem byt submisivna
Akoze, na co sa vlastne pytas? Uces, postava, vek povaha? Dominantna zena ma byt doinantna, vediet co chce
Ak by si bola dominantná tak sa na to nepotrebuješ pýtať.
@januska12323 a ja pisem že dominantná som ? ja pišem, že chcem byť
@kitycat vie čo chce aj submisivna žena ,,, ale skor otazka znela čo ako dominantná mám robiť alebo čo by mohlo muža poriadne vyrajcovať.. veď každý nejak začína ..
Toto su veci, ktore proste vies. Nemusis sa ich pytat na fore MK
Pozri si zopár "náučných" filmov a hneď budeš v obraze. Ale v skratke napr. chlapa vtiahneš do sprchy,oprieš ho o stenu, budeš sa venovať jeho mužnosti, ale nedovolíš,aby ti on niečo robil,potom sa presuniete do postele,kde naňho vysadneš a vymaľované 😆
Ak je to o tom, že ti partner navrhol skúsiť niečo nové a ty si za, len nevieš ako na to, tak sa o tom porozprávajte v prvom rade vy dvaja, že kto čo od toho očakáva .... je to strááášne široké spektrum, píšeš že nie tvrdý sex, ale to má tiež každý nastavené niekde inde a nič čo vyhovuje obom nie sú nechutnosti 😅 ... naučený návod z internetu neviem či bude úplne fungovať, nesmieš nad tým rozmýšľať, lebo to vyznie neprirodzene a divne ...
Môžeš začať tým ze prevezme iniciatívu ty a nebudeš čakať kým začne on a co à ako bude robiť on a pokračovať tým ze budeš mat sex pod kontrolou ty.
Ved nato sa točí toľko péčka 🙈 aby si každý pozrel čo chce. Či mám si to pozrieť za teba a povedať ti?
@lindous to mi pripomenulo scénu z Big bang theory, kde Leonard skypoval s Priyou 😀 bolo mi trápne aj za nich
Dominantnost ma človek v sebe. Ak nemá nenaučí sa
Podľa mňa, každý sex môže byť iný.....raz tak a raz tak. Podľa situácie...
Buď taká si alebo taká niesi,toť vsjo