icon

Doplnky stravy na zvýšenie ženského libida: Skúsenosti?

Včera o 11:48

Ahojte, nepoznáte niečo čo vám pomohlo zvýšiť libido? (Ženy). Vôbec nemám chuť na sex, aj keby som ho chcela a chcela by som toho viac dopriať priatelovi. Mám 24 rokov, s frajerom sme spolu 3 roky.

anonym_59ceb2
Včera o 11:53

Najlepšie spravny muž.

autor
Včera o 11:54
@anonym_59ceb2

Najlepšie spravny muž.

@anonym_59ceb2 správny muž je

anonym_5658f8
Včera o 11:55

@anonym_autor nepocuvaj take dristy, ze to chce vymenit muza. To su len rypacne a zatrpknute zeny tu na MK. Podla mna doplnky nepomozu, ale skus si u lekara skontrolovat hormony, ci ich mas v poriadku. To moze sposobovat nizke libido

autor
Včera o 11:56
@anonym_5658f8

@anonym_autor nepocuvaj take dristy, ze to chce vymenit muza. To su len rypacne a zatrpknute zeny tu na MK. Podla mna doplnky nepomozu, ale skus si u lekara skontrolovat hormony, ci ich mas v poriadku. To moze sposobovat nizke libido

@anonym_5658f8 ďakujem za radu, to mi vobec nenapadlo

mondolina
Včera o 11:57
@anonym_autor

@anonym_5658f8 ďakujem za radu, to mi vobec nenapadlo

@anonym_autor
neberieš HAK?

autor
Včera o 11:59
@mondolina

@anonym_autor
neberieš HAK?

@mondolina nie neberiem

anonym_ecc70d
Včera o 12:00
@anonym_autor

@anonym_59ceb2 správny muž je

@anonym_autor pri hormonálnej nerovnováhe často pomôže úprava stravy
https://fitshaker.sk/ako-stravovanie-ovplyvnuje...

mogaa
Včera o 12:01

no mne v lekárni na túto otázku tiež odpovedala farmaceutka, že iný muž....ono je to asi naozaj tak, že s niektorým mužom môže byť žena aj po sexuálnej stránke kompatibilnejšia ako s iným...skrátka a dobre jej iný muž viac sadne práve v sexe a potom je tam aj vyššie to libido....nenadarmo sa vraví že muž musí žene voňať

autor
Včera o 12:03
@mogaa

no mne v lekárni na túto otázku tiež odpovedala farmaceutka, že iný muž....ono je to asi naozaj tak, že s niektorým mužom môže byť žena aj po sexuálnej stránke kompatibilnejšia ako s iným...skrátka a dobre jej iný muž viac sadne práve v sexe a potom je tam aj vyššie to libido....nenadarmo sa vraví že muž musí žene voňať

@mogaa mne môj priateľ sadol sexuálne. Mali sme sex aj dvakrát denne. Toto sa zmenilo za posledný rok, ja ho milujem a priťahuje ma, ale nemám chuť na sex vôbec. Absolutne nemám potrebu ani robiť to sama, atď.

mirka_a_hrasok
Včera o 12:06

No tak tie doplnky ti fakt nemusia absolútne pomôcť, ale za vyskúšanie nič nedáš. Kamarátka užívala dačo femin, ale teda potom sa jej to rozbehlo tak, že to musela prestať užívať 😂 😂

anonym_02557b
Včera o 12:10

Doplnky na zenske libido sa predavaju v klenotnictve. 🙂

autor
Včera o 12:10
@anonym_02557b

@anonym_02557b vtipne 🙂

autor
Včera o 12:11
@mirka_a_hrasok

No tak tie doplnky ti fakt nemusia absolútne pomôcť, ale za vyskúšanie nič nedáš. Kamarátka užívala dačo femin, ale teda potom sa jej to rozbehlo tak, že to musela prestať užívať 😂 😂

@mirka_a_hrasok 😂😂 nech odporuci

pelian
Včera o 13:07
@anonym_02557b

@anonym_02557b Pekná sprostosť 🙂
@mirka_a_hrasok Toto bolo ono? 😂 O tomto som počula veru niečo podobné, vraj potom nevieš "zavrieť kohútik" 😂

autor
Včera o 13:30
@pelian

@anonym_02557b Pekná sprostosť 🙂
@mirka_a_hrasok Toto bolo ono? 😂 O tomto som počula veru niečo podobné, vraj potom nevieš "zavrieť kohútik" 😂

@pelian okej, kupujem 😂😂😂😂

proste_zuza
Dnes o 13:22

bolo to tak vzdy? Alebo sa nieco zmenilo?