Druhé rande
Ahojte. Stala sa mi jedna vec a neviem či je to ok alebo nie. Mam 28 rokov a som slobodna. Používam zoznamu kde som sa zoznámila z mužom ktorý je starší odomňa o 2 roky. Na prvom rande bolo všetko ôk. Boli sme si posedieť v kaviarni, zistila som ze ma veľa záujmov spoločných ako mam ja. Prešli sme sa po meste a potom sme väčšiu časť boli v aute a rozprávali sme sa a domov má odviezol. Veľa rozpráva. :D ale bozky, dotyky neboli nič. A prišlo druhé rande. Tam to bolo ine a preto píšem co si o tom myslíte. Boli sme von lahli sme si do sieťky v lese hotová romantika :D ale začal ma bozkávať a spraviť sa ku mne ako keby sme spolu chodili už dlhšie. Neviem možno len preháňam ale nieje to prirýchlo? Alebo je to ôk sa bozkávať na druhom rande? Dokonca chcel aj u mňa prespať ale nejak som mu to výhovorila. Co by ste robili vy? Je mi sympatický ale nechcem aby sme do toho tak rýchlo skočili. Co si o tom myslite?
@nenisom no dopadlo to tak, že sa stretávame. Dokonca mi raz povedal ze ma má rád a neskôr že ma ľúbi, 🙈neviem ja na také reči niesom uvidíme časom či to myslí vážne alebo je to len taká fráza. Ale sympatie tam sú.
@kaktusik7777 to je u každého individuálne. A u jazdného to môžeš cítiť inak. U niekoho necítiš ani potrebu ho pobozkať na prvom rande a iného máš chuť už orálne aj uspokojiť na prvom rande a všetko je v poriadku. Žiadne striktne pravidlá neexistujú. Ži život a neboj sa chybovať a žiť. Pozri sa na tie ženy ktoré žijú striktne podľa pravidiel aby náhodou niekto niečo o nich zlé si nemyslel. Oni hovoria, že sú šťastné a pritom mam skúsenosť, že sú veľmi nešťastné. Ži svoj život, nie život iných. Každý mame cestu úplne inú. Každá žena od ženy a muž od muža.
Mna by zaujimalo kto kto bol, tiez som z Jaroviec😅

Ako to pokračovalo?👀