Emočná nevera a jej dôsledky na vzťah
Ahojte, zakladam nove vlakno lebo nenasiel som nikde (snad). Som 40rocny muz, svojui manzelku som spoznal 2006, zobrali sme sa 2011. Studoval som pravnicku fakultu a kedze nemam bohatych rodicov/ani kontaktnych ani nikoho zasebou, musel som napredovat sam. Som jednoduchy chalan. Svoju manzelku som si zobral preto, lebo to bola jedina osoba, ktora ma vedela skrpotit a pritahnut. Som dynamicky, temperamentny, hadam teraz uz chlap 🙂. Po vystudovani pravnickej fakluty som nejaky cas nemohol najst adekvatne miesto koncipienta a tak som po viacerych zamestnaniach skoncil v jednej korporatnej firme, kde som si urobil koncipentsku prax. V tom case som zarabal asi 700 eur. Nasledne som sa zacal ucit na adbvokatske skusky. Trva to asi 1 mesiac a bolo to v roku 2013. Pocas tohto obodbia mi manzelka oznamila, ze stale bola na druhom mieste a mame byt a ze ona chce dieta asi tak rok mio tom hovorila.. Na moje vysvetlenie, ze naklady su 550 a ja mam 700 a Ty potrebujes vytaminy osatenie, pockaj urobim skusky vydrz. Pred skuskami vsak prisla s tym, ze NIEKOHO stretla, ze ma motyle v brucho. Na moj apell, ze vyriess to, ja idem urobit skusky bude dobre, urobila to, ze tri mesiace to potiahla. MALA romanik, ona tvrdi, ze bez sexu, kava, kino, koncert, nejaky kolega z prace a bozkavanie.. Od vtedy mame tri deti, prijem stupol o 100x a pani manzelka stale pusta ine informacie. O nu som sa riadne po advokatskych skuskach staral, kompenzoval nedostatok casu, dovolenky, ballet, kino. Simultaltne chodila s kktom. po materskej sa vratila a znova a dokonca pre mojho najmladsieho syna. Vrchol bol vianocny vecierok, ked prisla domov 5.30, hoci mame zaplatene limusin taxiky a vedia ju kedykolvek doniest. Znevazuje moje emocie, na otazky odpoveda "mierne" agresivne a ze o nic nejde. Ale poznate ten pocit ked o nieco ide a druhy vam tvrdi ze o nic nejde, vsak? tak presne toto citim. posledny rok som to nezvladol a ked ona nerespektuje co ma zranuje, tak nebude zo mna dostavat to najlepsie. venujem sa praci, dobremu vinu, kamaratom a na vsetko som sa vydrbal.
co by ste spravili v mojej situacii? vraj uz vsetko povedala, a rozpravat sa s nou normalne neda. emocne plocha .
@pralinka25 Lebo tam sú deti, mení to neskutočne veľa na situácii...
@kristianbovy ty vole,advokát a vYtaminy
@maciatkolulu Pán "advokát" už komentuje iné témy napr o alkoholikovi agresívnom, že vlastne chlap je ok a oni vypijú všetko. Buď je to troll alebo troska a ľutujem, že som mu venovala komentár a pochopenie. Treba ho ignorovať.😉
@doluvodou no ved prave preto ze su tam deti. deti vidia deti citia deti sa ucia a preberaju vzorce. s najvacsou pravdepodobnostou budu mat v buducnosti podobne toxicke vztahy ak vobec nejake budu schopne mat. prave kvoli nim by to mali okamzite skoncit a dat sa do poriadku. tie podvedome traumy si poesu cely zivot rovnako ako si ich ocividne nesie sam autor od otca. jasny ziarivy priklad. nefunkcny vtah jeho rodicov, katastrofalny vzor otca a ahah ho ako dopadol autor. podedia zas deti.
@kristianbovy Nepisal si že si pravnik? Prepač bratm,ale nechcel by som Ťa za pravnika,ked si nevies dat dva a dva dokopy.......chapem,ze druhym sa radí lepšie než samemu sebe......pozri si kurva hosi gutentag........krásne tam hádže kufre cez plot a hovori pri tom TÁHNI
@sense Mas pravdu. Zena netuzi byt len financne zabespecena. Chceli by ste mat muza,ktory dobre zaraba,ale nech netravi vela casu doma. Nech ma super pracu,ale nech ovlada aj domace prace. Nech jej da vsetko co potrebuje,ale nech si nemysli ze je na nom zavysla,lebo ona je emancipovana. Nech vyzera ako George Clooney,ale nech aj vie postavit dom. Nech je romantik,ale aj drsny chlap. Mal by byt dokonaly otec......mal by byt super milenec,kamarat,psycholog a pocuvat co rozpravate bez roho aby prevratil oc))) Peniaze niesu vsetko.......pokial ich mas. Su aj dolezitejsie veci......ktore on nedostava. Co by jeho pani este chcela? Peniaze,roky aj dusu uz vzala.......
@martin96321 ty budeš tiež jeden z tých čo si myslí že keď zarobí že to je všetko? Čo tam potom že na ňu kašle, doma sa ani neukáže.
To môžem aj ja povedať že v muži očakávate že žena odrobiť šichtu v práci, následne šichtu doma a večer s otvorenou náručou a teplou večerou čaká muža doma lebo veď on zabezpečuje rodinu.
Autorovi nikto nekazal zostávať zo že ou ktorá ho údajne podviedla a následne spravit 3 deti keď mu je potom lepšie z asistentkou lebo tá je mila
@sense Tak to sa bohuzial mylis. Som jeden z tych ktori davali vsetko a neziadali nic iba aby bola normalna........V dnesnej dobe je fakt asi vzacne ak si dvaja spolu sadnu. Nikdy som nechcel aby doma vyvarala aby vecne prala a upratovala.Po praci som vecer kupal deti,daval ich spat,lebo som bol s nimi rad. Kazdy vikend sme niekam sli,lebo deti potrebuju niekam vypadnut aj tá žena. Vzdy som tvrdil,ze zena doma na materskej by mala mat zaplatene ako v praci,lebo vela muzov by to nedalo vobec. A aj tak to skoncilo.......Neda sa donekonecna len davat.....raz sa to niekde zlomi.
@sense A áno zarobil som velmi dobre. Do prace nechodila,lebo nemusela a ani ju nikto nenutil.......9 rokov
@martin96321 vidíš ty máš tvoje skúsenosti, ja svoje....netreba paušalizovať
@martin96321 No vidís, čo všetko si pre ňu spravil/nespravil a aj tak si našla iného...lepšieho...takže aj tak si musel niekde pochybiť...skús porozmýšľať...vieš výlety, dovolenky, darčeky nie je všetko...city a prejavy lásky a samozrejme dobrý sex je viac ako peniaze...
@sense Ja absolutne nepausalizujem. Co vidim,je len moj pohlad a co poviem je len moj nazor. Ziaden vztah nieje produkt O2 aby boli vsetky rovnake
Pekne, úprimne a pravdivo... 👌
Vzťah, uprimné city a lásku partnera sa kúpiť nedajú...
Kupujeme "veci", chladné bez emocii, ktoré po použití vymeníme alebo zahodíme...
Na to ale musí prísť každý sám... čo v živote chce...
Dovolenky, výlety... @martin96321 nie su o žene (že jej dávaš, daruješ), malo by to byť o tebe, ponúknuť príležitosť, aby mohla byť "práve s tebou"... žena muža nepotrebuje, aby jej kupoval... žena, si vie dovolenku, auto, byt kúpiť i sama, vie a môže žiť bez muža.
Vzťah je o niečom uplne inom, nato musíš prísť sám... 😉😎
Daj na rady, tie su zadarmo, keď sa zabuchnú dvere z vonka a zostaneš sám... tak je to veľmi drahá skúsenosť... 🙄🙁
Platí to všeobecne, aby sa niekto neurazil 😉😎
@earlgrey Zase omyl......😀 ja som bol ten co to vsetko chcel,lebo som asi drbnuty.....aj pre mna su city,laska,dobry sex viac nez nejaka dovolenka pri mori.........lenze na to musia byt dvaja......ano povedala ze ma lubi,aj sa pritulila,ale tam to koncilo........ak maju dvaja viac sviatkov v roku ako sexu,tak je to na zaplakanie. A na otazku ci by sa jej pacilo keby som chodil za " knažkami lasky" tak som dostal odpoved,ze ked Ti to chyba tak chod.....No a teraz je sama,deti su uz dospele......
@earlgrey Myslim,ze som pochybil.......netreba davat viac,nez sa dostava Tebe.......ale to sa uz potom tiez nepaci
@martin96321 No tak potom tá žena nestála za to 😀 ale si pozri...ja som sex mala s bývalým partnerom každý deň (okrem tehotenstva a pôrodu a po pôrode, kedy som ledva žila) a aj tak si našiel inú 🤣 takže ani pravidelný sex nezaručuje, že ti partner neutečie za niekým iným 🤣
@michal_dr Ano ano pocul som ze vztah je o niecom inom😄 To ze jej vyhovies vo vsetkom.....nic nezvycajne......To ze ma bezstarostny zivot.......ved to mala aj u rodicov. To ze ma muza ktory nepije,nehazarduje,nechodi po krcmach........niesi jediny abstinent. To ze mas zaujem aby vam to fungovalo a chces ist do nejakej poradne.......ja niesom sibnuta......To ze nemate sex .....mal si si najst nymfomanku.......Poved mi prosim o com je vztah. Fakt si velmi rad necham poradit do buducnosti.
@earlgrey Samozrejme ze to nezarucuje stastny vztah. Ale vyriesi to kopu problemov. Netvrdim ze sex je najdolezitejsia vec na svete,ale je podstatna k normalnemu fungovaniu.....či?
@martin96321 Veľmi podstatná...ja som sa zoznámila s jedným mužom, prišla reč na sex (keďže som v tomto otvorená) a keď mi zahlásil, že jemu vyhovuje max. 1x za týždeň, lebo on musí o 20tej už spinakať, keďže o 4tej rano vstáva do práce...tak som sa v duchu zasmiala, poďakovala za kávu a už sa s ním nestretla 🤣 ja chcem trtkať ako zajac každý deň a nie raz za týždeň 🤣
@earlgrey Netvrdim,ze nestala za to. Ocividne mi az velmi za to stála ked som sa to 11 rokov snazil nejak ustat. Mame spolu deti,nikdy mi to uz nebude cudzi clovek. Hocikedy si zavolame,pokecame,zablahozelame k sviatku.......Ako kamaratka je uzasna.......Len ako manzelka to nejak nepochopila
@earlgrey No u nas to bolo opacne......ja som zas ochotny kedykolvek😂
@martin96321 To je super, že máte taký vzťah...ja s bývalým výchádzam tiež super...nikdy by som nič zlé o ňom nepovedala, aj keď ma podviedol...ale ako muž bol super, ináč by som s ním nebola 11 rokov a je otcom mojej dcéry, čiže súčasť nášho života! V tomto ti tlieskam, že napriek všetkému, máš úctu a rešpekt k bývalej manželke.
@earlgrey Ako sa hovori....kazde hovno ma svoje muchy😄 Nebudem ukazovat na cudzie ked moje na mne bzucia
@martin96321 Presne tak 🤣😀 toto použijem niekedy v budúcnosti 🤣
@earlgrey 😇😂
@earlgrey sledujem ta v niektorých diskusiách, vždy sa zapajas tam, kde je "sex"... Aj napriek tomu, že si vraj sama, nikoho nechceš, potrebuješ trtkať každý deň 😂😂 nejak mi to nesedí logicky.
A ešte keď si sama s dcérou a mamu máš pri sebe, to kde a kedy stíhaš? 🤣
@kavasmliekom Mozno netreba sledovat a ist si radsej zatrtkat😂 Vela ludi sleduje programy o vareni a uvaria dvakrat za mesiac))) A niekto to sleduje popri vareni😉

@unicornlady mozno ale je to zufale. prezit zivot aby bol imidz a oberat sa o pohodu je aspon pre mna prilis velka dan. aj tak ako sa povie umrieme vsetci rovny. vsetko ma svoju dan. asi to niekomu za to stoji. radsej sa ozrat aby zalepil oci. ale odviezt sa v limuzinke za t ostoji. ok.