Emočná nevera a jej dôsledky na vzťah
Ahojte, zakladam nove vlakno lebo nenasiel som nikde (snad). Som 40rocny muz, svojui manzelku som spoznal 2006, zobrali sme sa 2011. Studoval som pravnicku fakultu a kedze nemam bohatych rodicov/ani kontaktnych ani nikoho zasebou, musel som napredovat sam. Som jednoduchy chalan. Svoju manzelku som si zobral preto, lebo to bola jedina osoba, ktora ma vedela skrpotit a pritahnut. Som dynamicky, temperamentny, hadam teraz uz chlap 🙂. Po vystudovani pravnickej fakluty som nejaky cas nemohol najst adekvatne miesto koncipienta a tak som po viacerych zamestnaniach skoncil v jednej korporatnej firme, kde som si urobil koncipentsku prax. V tom case som zarabal asi 700 eur. Nasledne som sa zacal ucit na adbvokatske skusky. Trva to asi 1 mesiac a bolo to v roku 2013. Pocas tohto obodbia mi manzelka oznamila, ze stale bola na druhom mieste a mame byt a ze ona chce dieta asi tak rok mio tom hovorila.. Na moje vysvetlenie, ze naklady su 550 a ja mam 700 a Ty potrebujes vytaminy osatenie, pockaj urobim skusky vydrz. Pred skuskami vsak prisla s tym, ze NIEKOHO stretla, ze ma motyle v brucho. Na moj apell, ze vyriess to, ja idem urobit skusky bude dobre, urobila to, ze tri mesiace to potiahla. MALA romanik, ona tvrdi, ze bez sexu, kava, kino, koncert, nejaky kolega z prace a bozkavanie.. Od vtedy mame tri deti, prijem stupol o 100x a pani manzelka stale pusta ine informacie. O nu som sa riadne po advokatskych skuskach staral, kompenzoval nedostatok casu, dovolenky, ballet, kino. Simultaltne chodila s kktom. po materskej sa vratila a znova a dokonca pre mojho najmladsieho syna. Vrchol bol vianocny vecierok, ked prisla domov 5.30, hoci mame zaplatene limusin taxiky a vedia ju kedykolvek doniest. Znevazuje moje emocie, na otazky odpoveda "mierne" agresivne a ze o nic nejde. Ale poznate ten pocit ked o nieco ide a druhy vam tvrdi ze o nic nejde, vsak? tak presne toto citim. posledny rok som to nezvladol a ked ona nerespektuje co ma zranuje, tak nebude zo mna dostavat to najlepsie. venujem sa praci, dobremu vinu, kamaratom a na vsetko som sa vydrbal.
co by ste spravili v mojej situacii? vraj uz vsetko povedala, a rozpravat sa s nou normalne neda. emocne plocha .
@kavasmliekom Ona nepíše nikde, že potrebuje sex každý deň. Ale vie si ho užiť s partnerom napr aj každý deň. Predstav si, aj si viem sex užiť. A predstav si, že som bola aj 3 roky bez sexu a pritom napadnikov plná riť. Tu aby sa niečo žena bála napísať ohľadom sexu, lebo je hneď prostitútka a ľahká a strieda chlapov.
@enmery napísala som ze je prostitútka? Opýtala som sa jej, nie vás? Keď chce, odpovie, ak nie, tak v pohode.
@kavasmliekom Nie, ale hneď si sa toho chytila, že si všímaš, že sa zapája v témach o sexe. Toto je verejne diskusné fórum. Môže každý reagovať na koho a čo chce.🫠
@michal_dr A preco by to nemohla dat aj na forum?😇 Mohlo by to byt velmi zaujimave a podnetne čitaničko👌 napr. Po čom ženy túžia😉
@enmery chytila, lebo v každej téme aj keď nikde nikto nespomína sex, ona je prvá. Booože, tak mi to udrelo do očí. Vadí, že som sa opýtala?
@kavasmliekom 🤣 a ak ma tak sleduješ v každej téme, kde je sex...tak by si si aj prečítala, že v každej téme som spomenula, že keď som mala partnera, tak som trtkala každý deň a vyžadujem to od muža...proste musí ma uspokojiť...mne nemusí nič kupovať, nemusí upratovat, variť ani ma obskakovať ako princeznú...ale poriadne ma vytrtkať...to musí 🤣 a taktiež v každej téme, je spomenuté, že som 5 rokov bez partnera a 5 rokov bez sexu, lebo aj napriek tomu, že to od partnera vyžadujem, neznamená to, že trtkám s každým a každý deň...asi zle sleduješ 😉
@earlgrey 🤣 aha, čiže hladnému sa o chlebe sníva.
@kavasmliekom Samozrejme...nevidím na tom nič zlé 😀 a keďže presne viem, čo chcem...vyberám si...mám ruky uspokojiť sa viem aj sama...na to nepotrebujem prvého blbca, ktorému sa pri mne andulka postaví 😀
@kavasmliekom A o čom sa sníva Tebe?😎😉
@earlgrey ale mňa nezaujíma ako sa uspokojuješ, len píšeš vždy ako rada trtkas, ved za 5 rokov si už aj musela zabudnúť 😂
@martin96321 momentálne o dovolenke 😄
@kavasmliekom 🤣
@earlgrey Ocividne niektorym zenam staci sobasny list a hned zabudnu ako sa to robi😂
@kavasmliekom Aaaa jeeje.....aspon nejaka exotika?🤣
@martin96321 nie, doma na záhrade 🤭
@martin96321 🤣 hej, tak ako muži po sobáši zabúdajú po sebe upratať, variť...kupovať ženám kvety 🤣
@earlgrey ale veď dôležité, že nezabúda vytrtkať ženu, nie? 😄 Vyššie si písala, že teba si kvetmi nekúpi, tak čo plačeš 😂
Mňa poteší aj kvetom, o to je milovanie krajšie.
@kavasmliekom Ja niekde plačem? 🤣 absolútne nie...ja som so svojím životom spokojná 😀
@kavasmliekom Tebe musím riadne ležať v žalúdku, čo? 😀
@earlgrey nie, vôbec, ako som vyššie napísala, len si všímam, že tebe chyba sex, čo diskusia a tvoje meno, to sexuálne narážky. Ale je to v poriadku, každý sme nejaký. Vysvetlila si to, je to tvoja vec. 🙂
@kavasmliekom V poriadku. Som rada 😉 nerada by som bola, ak by som niekomu znepríjemňovala čas na MK 😉 Pekný deň prajem.
@earlgrey Nekeceeeej 😂 Ty si povedala ze by si mi nedovolila upratovat,prat,varit.....niiiiic len nj je dnuka🤣 kvety zvädnú , horsie je zvädne kvet lásky🥀
@martin96321 Tebe? 😀 písala som o partnerovi...ty by si musel všetko 🤣 a zarábať minimálne 8000€...vieš, ženu máš zasypať peniazmi...šperky drahé každý mesiac...wellness...kvety každú sobotu a nie obyčajné, ale poriadnu kyticu...variť, prať, žehliť, brať deti von, okúpať ich, uložiť...a ešte pretrtkať celú noc 😀
@earlgrey No panbohzaplat😅 Este aj Tvoj vybrator ma toho menej na starosti
@martin96321 Hej, len jednu úlohu má a aj to ju nerobí poriadne 🤣 typický "chlap"
@demodun Preto sa hovori,ze nikdy nejedz uhorku z chladnicky nezadanej zeny......😅

@kavasmliekom
...rada by si vedela, o @earlgrey, však..? 😉
Tá závisť, to ti je sviňa... 😜🤣
Keď žena chce, čas si vždy nájde a určite to nebude vešať na fórum, kde, s kým, kedy, ako... 😉
Tiež určite nemáš nikdy na nikoho čas, ale keď "chceš", pre milenca si čas nájdeš vždy a to miesto je ten najmenší problém 😉🤣
Žena... 😎