icon

Emočná nevera a jej dôsledky na vzťah

kristianbovy
24. jan 2025

Ahojte, zakladam nove vlakno lebo nenasiel som nikde (snad). Som 40rocny muz, svojui manzelku som spoznal 2006, zobrali sme sa 2011. Studoval som pravnicku fakultu a kedze nemam bohatych rodicov/ani kontaktnych ani nikoho zasebou, musel som napredovat sam. Som jednoduchy chalan. Svoju manzelku som si zobral preto, lebo to bola jedina osoba, ktora ma vedela skrpotit a pritahnut. Som dynamicky, temperamentny, hadam teraz uz chlap 🙂. Po vystudovani pravnickej fakluty som nejaky cas nemohol najst adekvatne miesto koncipienta a tak som po viacerych zamestnaniach skoncil v jednej korporatnej firme, kde som si urobil koncipentsku prax. V tom case som zarabal asi 700 eur. Nasledne som sa zacal ucit na adbvokatske skusky. Trva to asi 1 mesiac a bolo to v roku 2013. Pocas tohto obodbia mi manzelka oznamila, ze stale bola na druhom mieste a mame byt a ze ona chce dieta asi tak rok mio tom hovorila.. Na moje vysvetlenie, ze naklady su 550 a ja mam 700 a Ty potrebujes vytaminy osatenie, pockaj urobim skusky vydrz. Pred skuskami vsak prisla s tym, ze NIEKOHO stretla, ze ma motyle v brucho. Na moj apell, ze vyriess to, ja idem urobit skusky bude dobre, urobila to, ze tri mesiace to potiahla. MALA romanik, ona tvrdi, ze bez sexu, kava, kino, koncert, nejaky kolega z prace a bozkavanie.. Od vtedy mame tri deti, prijem stupol o 100x a pani manzelka stale pusta ine informacie. O nu som sa riadne po advokatskych skuskach staral, kompenzoval nedostatok casu, dovolenky, ballet, kino. Simultaltne chodila s kktom. po materskej sa vratila a znova a dokonca pre mojho najmladsieho syna. Vrchol bol vianocny vecierok, ked prisla domov 5.30, hoci mame zaplatene limusin taxiky a vedia ju kedykolvek doniest. Znevazuje moje emocie, na otazky odpoveda "mierne" agresivne a ze o nic nejde. Ale poznate ten pocit ked o nieco ide a druhy vam tvrdi ze o nic nejde, vsak? tak presne toto citim. posledny rok som to nezvladol a ked ona nerespektuje co ma zranuje, tak nebude zo mna dostavat to najlepsie. venujem sa praci, dobremu vinu, kamaratom a na vsetko som sa vydrbal.

co by ste spravili v mojej situacii? vraj uz vsetko povedala, a rozpravat sa s nou normalne neda. emocne plocha .

michal_dr
27. jan 2025

@kavasmliekom

...rada by si vedela, o @earlgrey, však..? 😉
Tá závisť, to ti je sviňa... 😜🤣

Keď žena chce, čas si vždy nájde a určite to nebude vešať na fórum, kde, s kým, kedy, ako... 😉

Tiež určite nemáš nikdy na nikoho čas, ale keď "chceš", pre milenca si čas nájdeš vždy a to miesto je ten najmenší problém 😉🤣

Žena... 😎

enmery
27. jan 2025

@kavasmliekom Ona nepíše nikde, že potrebuje sex každý deň. Ale vie si ho užiť s partnerom napr aj každý deň. Predstav si, aj si viem sex užiť. A predstav si, že som bola aj 3 roky bez sexu a pritom napadnikov plná riť. Tu aby sa niečo žena bála napísať ohľadom sexu, lebo je hneď prostitútka a ľahká a strieda chlapov.

kavasmliekom
27. jan 2025

@enmery napísala som ze je prostitútka? Opýtala som sa jej, nie vás? Keď chce, odpovie, ak nie, tak v pohode.

enmery
27. jan 2025

@kavasmliekom Nie, ale hneď si sa toho chytila, že si všímaš, že sa zapája v témach o sexe. Toto je verejne diskusné fórum. Môže každý reagovať na koho a čo chce.🫠

martin96321
27. jan 2025

@michal_dr A preco by to nemohla dat aj na forum?😇 Mohlo by to byt velmi zaujimave a podnetne čitaničko👌 napr. Po čom ženy túžia😉

kavasmliekom
27. jan 2025

@enmery chytila, lebo v každej téme aj keď nikde nikto nespomína sex, ona je prvá. Booože, tak mi to udrelo do očí. Vadí, že som sa opýtala?

earlgrey
27. jan 2025

@kavasmliekom 🤣 a ak ma tak sleduješ v každej téme, kde je sex...tak by si si aj prečítala, že v každej téme som spomenula, že keď som mala partnera, tak som trtkala každý deň a vyžadujem to od muža...proste musí ma uspokojiť...mne nemusí nič kupovať, nemusí upratovat, variť ani ma obskakovať ako princeznú...ale poriadne ma vytrtkať...to musí 🤣 a taktiež v každej téme, je spomenuté, že som 5 rokov bez partnera a 5 rokov bez sexu, lebo aj napriek tomu, že to od partnera vyžadujem, neznamená to, že trtkám s každým a každý deň...asi zle sleduješ 😉

kavasmliekom
27. jan 2025

@earlgrey 🤣 aha, čiže hladnému sa o chlebe sníva.

earlgrey
27. jan 2025

@kavasmliekom Samozrejme...nevidím na tom nič zlé 😀 a keďže presne viem, čo chcem...vyberám si...mám ruky uspokojiť sa viem aj sama...na to nepotrebujem prvého blbca, ktorému sa pri mne andulka postaví 😀

martin96321
27. jan 2025

@kavasmliekom A o čom sa sníva Tebe?😎😉

kavasmliekom
27. jan 2025

@earlgrey ale mňa nezaujíma ako sa uspokojuješ, len píšeš vždy ako rada trtkas, ved za 5 rokov si už aj musela zabudnúť 😂

kavasmliekom
27. jan 2025

@martin96321 momentálne o dovolenke 😄

earlgrey
27. jan 2025
martin96321
27. jan 2025

@earlgrey Ocividne niektorym zenam staci sobasny list a hned zabudnu ako sa to robi😂

martin96321
27. jan 2025

@kavasmliekom Aaaa jeeje.....aspon nejaka exotika?🤣

kavasmliekom
27. jan 2025

@martin96321 nie, doma na záhrade 🤭

earlgrey
27. jan 2025

@martin96321 🤣 hej, tak ako muži po sobáši zabúdajú po sebe upratať, variť...kupovať ženám kvety 🤣

kavasmliekom
27. jan 2025

@earlgrey ale veď dôležité, že nezabúda vytrtkať ženu, nie? 😄 Vyššie si písala, že teba si kvetmi nekúpi, tak čo plačeš 😂
Mňa poteší aj kvetom, o to je milovanie krajšie.

earlgrey
27. jan 2025

@kavasmliekom Ja niekde plačem? 🤣 absolútne nie...ja som so svojím životom spokojná 😀

earlgrey
27. jan 2025

@kavasmliekom Tebe musím riadne ležať v žalúdku, čo? 😀

kavasmliekom
27. jan 2025

@earlgrey nie, vôbec, ako som vyššie napísala, len si všímam, že tebe chyba sex, čo diskusia a tvoje meno, to sexuálne narážky. Ale je to v poriadku, každý sme nejaký. Vysvetlila si to, je to tvoja vec. 🙂

earlgrey
27. jan 2025

@kavasmliekom V poriadku. Som rada 😉 nerada by som bola, ak by som niekomu znepríjemňovala čas na MK 😉 Pekný deň prajem.

martin96321
27. jan 2025

@earlgrey Nekeceeeej 😂 Ty si povedala ze by si mi nedovolila upratovat,prat,varit.....niiiiic len nj je dnuka🤣 kvety zvädnú , horsie je zvädne kvet lásky🥀

earlgrey
27. jan 2025

@martin96321 Tebe? 😀 písala som o partnerovi...ty by si musel všetko 🤣 a zarábať minimálne 8000€...vieš, ženu máš zasypať peniazmi...šperky drahé každý mesiac...wellness...kvety každú sobotu a nie obyčajné, ale poriadnu kyticu...variť, prať, žehliť, brať deti von, okúpať ich, uložiť...a ešte pretrtkať celú noc 😀

martin96321
27. jan 2025

@earlgrey No panbohzaplat😅 Este aj Tvoj vybrator ma toho menej na starosti

earlgrey
27. jan 2025

@martin96321 Hej, len jednu úlohu má a aj to ju nerobí poriadne 🤣 typický "chlap"

demodun
27. jan 2025

@earlgrey a uhorka gde? Už to neprežila? 🤔

enmery
27. jan 2025

@demodun Gdo?

demodun
27. jan 2025

@enmery 😄🥒 Normálna uhorka To má dlhú históriu. No čo ti poviem, ženy sú veľmi vynaliezavé...

martin96321
27. jan 2025

@demodun Preto sa hovori,ze nikdy nejedz uhorku z chladnicky nezadanej zeny......😅