Emočná nevera a jej dôsledky na vzťah
Ahojte, zakladam nove vlakno lebo nenasiel som nikde (snad). Som 40rocny muz, svojui manzelku som spoznal 2006, zobrali sme sa 2011. Studoval som pravnicku fakultu a kedze nemam bohatych rodicov/ani kontaktnych ani nikoho zasebou, musel som napredovat sam. Som jednoduchy chalan. Svoju manzelku som si zobral preto, lebo to bola jedina osoba, ktora ma vedela skrpotit a pritahnut. Som dynamicky, temperamentny, hadam teraz uz chlap 🙂. Po vystudovani pravnickej fakluty som nejaky cas nemohol najst adekvatne miesto koncipienta a tak som po viacerych zamestnaniach skoncil v jednej korporatnej firme, kde som si urobil koncipentsku prax. V tom case som zarabal asi 700 eur. Nasledne som sa zacal ucit na adbvokatske skusky. Trva to asi 1 mesiac a bolo to v roku 2013. Pocas tohto obodbia mi manzelka oznamila, ze stale bola na druhom mieste a mame byt a ze ona chce dieta asi tak rok mio tom hovorila.. Na moje vysvetlenie, ze naklady su 550 a ja mam 700 a Ty potrebujes vytaminy osatenie, pockaj urobim skusky vydrz. Pred skuskami vsak prisla s tym, ze NIEKOHO stretla, ze ma motyle v brucho. Na moj apell, ze vyriess to, ja idem urobit skusky bude dobre, urobila to, ze tri mesiace to potiahla. MALA romanik, ona tvrdi, ze bez sexu, kava, kino, koncert, nejaky kolega z prace a bozkavanie.. Od vtedy mame tri deti, prijem stupol o 100x a pani manzelka stale pusta ine informacie. O nu som sa riadne po advokatskych skuskach staral, kompenzoval nedostatok casu, dovolenky, ballet, kino. Simultaltne chodila s kktom. po materskej sa vratila a znova a dokonca pre mojho najmladsieho syna. Vrchol bol vianocny vecierok, ked prisla domov 5.30, hoci mame zaplatene limusin taxiky a vedia ju kedykolvek doniest. Znevazuje moje emocie, na otazky odpoveda "mierne" agresivne a ze o nic nejde. Ale poznate ten pocit ked o nieco ide a druhy vam tvrdi ze o nic nejde, vsak? tak presne toto citim. posledny rok som to nezvladol a ked ona nerespektuje co ma zranuje, tak nebude zo mna dostavat to najlepsie. venujem sa praci, dobremu vinu, kamaratom a na vsetko som sa vydrbal.
co by ste spravili v mojej situacii? vraj uz vsetko povedala, a rozpravat sa s nou normalne neda. emocne plocha .
@martin96321 hlavne keď je ešte v ochrannom obale

@demodun Hej.....a napadne ju citit rybacinou🤣
@martin96321 No neurážaj moje uhorky...nikdy nesmrdeli za rybacinou 😄
@martin96321 určite nie. O mydle si už počul? 😉
@demodun nieco som uz zachytil o tej novinke menom mydlo😅
Sakra, ja mám aktuálne 5 uhoriek v chladničke😳
Dobre rano, uhorky si chodite vyzdvihnut na Kopcansku10, ja idem lyzovat zial s asistentkou, vsetkym velmi pekne dakujem za Vas a pozdravujem, slnko svieti rovnako nanas vsetkych.
Tak tento chlap je asi taký advokát ako ja Polynézan.
😃
@kristianbovy no a mozno je chyba prave v tvojej asistentke.
@enmery 5 uhoriek 😲 party az do rana 😅
@pralinka25 ešte stále má uhorkovú zábavu, keďže sa už od včera neozvala 🤣
@kristianbovy dík ale to mám trochu od ruky.
Tak si to uži a nezabudni na BOZP!
(Ochranné prostriedky) 😉
@pralinka25
@earlgrey
Sa zabijem, keď milujem tony utorkového šalátu k pečenému kuraťu a grécky šalát?
Som zas vedela, čo tu mám napísať.

@enmery jasne jasne salat .... 😀 my vieme 😝
@pralinka25 no asi aj ja 🤔
Inak myslíš, to tak, že asistentka vie lepšie lyžovať? 🙀
@demodun alebo ked vie kde ma oblecenie tak mu ho vie lepsie nachystat na svah.
@pralinka25 To si radšej ani nechcem predstaviť😃Už až ten nedeľu ne na našu krajinu viac jak dosť.
@kristianbovy boze kto by uz spaval s tvpjou starou rakejtlou len si nenamyslaj, ty pravnyk vytaminovy. Ona pije po.veceroch a rada zuruje.

@earlgrey Aj vybrator je len clovek😇