icon

Emočná nevera a jej dôsledky na vzťah

kristianbovy
24. jan 2025

Ahojte, zakladam nove vlakno lebo nenasiel som nikde (snad). Som 40rocny muz, svojui manzelku som spoznal 2006, zobrali sme sa 2011. Studoval som pravnicku fakultu a kedze nemam bohatych rodicov/ani kontaktnych ani nikoho zasebou, musel som napredovat sam. Som jednoduchy chalan. Svoju manzelku som si zobral preto, lebo to bola jedina osoba, ktora ma vedela skrpotit a pritahnut. Som dynamicky, temperamentny, hadam teraz uz chlap 🙂. Po vystudovani pravnickej fakluty som nejaky cas nemohol najst adekvatne miesto koncipienta a tak som po viacerych zamestnaniach skoncil v jednej korporatnej firme, kde som si urobil koncipentsku prax. V tom case som zarabal asi 700 eur. Nasledne som sa zacal ucit na adbvokatske skusky. Trva to asi 1 mesiac a bolo to v roku 2013. Pocas tohto obodbia mi manzelka oznamila, ze stale bola na druhom mieste a mame byt a ze ona chce dieta asi tak rok mio tom hovorila.. Na moje vysvetlenie, ze naklady su 550 a ja mam 700 a Ty potrebujes vytaminy osatenie, pockaj urobim skusky vydrz. Pred skuskami vsak prisla s tym, ze NIEKOHO stretla, ze ma motyle v brucho. Na moj apell, ze vyriess to, ja idem urobit skusky bude dobre, urobila to, ze tri mesiace to potiahla. MALA romanik, ona tvrdi, ze bez sexu, kava, kino, koncert, nejaky kolega z prace a bozkavanie.. Od vtedy mame tri deti, prijem stupol o 100x a pani manzelka stale pusta ine informacie. O nu som sa riadne po advokatskych skuskach staral, kompenzoval nedostatok casu, dovolenky, ballet, kino. Simultaltne chodila s kktom. po materskej sa vratila a znova a dokonca pre mojho najmladsieho syna. Vrchol bol vianocny vecierok, ked prisla domov 5.30, hoci mame zaplatene limusin taxiky a vedia ju kedykolvek doniest. Znevazuje moje emocie, na otazky odpoveda "mierne" agresivne a ze o nic nejde. Ale poznate ten pocit ked o nieco ide a druhy vam tvrdi ze o nic nejde, vsak? tak presne toto citim. posledny rok som to nezvladol a ked ona nerespektuje co ma zranuje, tak nebude zo mna dostavat to najlepsie. venujem sa praci, dobremu vinu, kamaratom a na vsetko som sa vydrbal.

co by ste spravili v mojej situacii? vraj uz vsetko povedala, a rozpravat sa s nou normalne neda. emocne plocha .

Strana
z7
martin96321
27. jan 2025

@earlgrey Aj vybrator je len clovek😇

demodun
27. jan 2025

@martin96321 hlavne keď je ešte v ochrannom obale

sticker
martin96321
27. jan 2025

@demodun Hej.....a napadne ju citit rybacinou🤣

earlgrey
27. jan 2025

@demodun 🤣 mám zásobu...stále mi robí spoločnosť 🤣

earlgrey
27. jan 2025

@martin96321 No neurážaj moje uhorky...nikdy nesmrdeli za rybacinou 😄

demodun
27. jan 2025

@martin96321 určite nie. O mydle si už počul? 😉

martin96321
27. jan 2025

@demodun nieco som uz zachytil o tej novinke menom mydlo😅

enmery
27. jan 2025

Sakra, ja mám aktuálne 5 uhoriek v chladničke😳

demodun
27. jan 2025

@enmery ty maniak 🤣

enmery
27. jan 2025
earlgrey
27. jan 2025

@enmery Prečo držíš uhorky v chladničke? 🤔 studená chutí lepšie? 😀

kristianbovy
autor
28. jan 2025

Dobre rano, uhorky si chodite vyzdvihnut na Kopcansku10, ja idem lyzovat zial s asistentkou, vsetkym velmi pekne dakujem za Vas a pozdravujem, slnko svieti rovnako nanas vsetkych.

orisker
28. jan 2025

Tak tento chlap je asi taký advokát ako ja Polynézan.
😃

pralinka25
28. jan 2025

@kristianbovy no a mozno je chyba prave v tvojej asistentke.

pralinka25
28. jan 2025

@enmery 5 uhoriek 😲 party az do rana 😅

earlgrey
28. jan 2025

@pralinka25 ešte stále má uhorkovú zábavu, keďže sa už od včera neozvala 🤣

demodun
28. jan 2025

@kristianbovy dík ale to mám trochu od ruky.
Tak si to uži a nezabudni na BOZP!
(Ochranné prostriedky) 😉

enmery
28. jan 2025

@pralinka25
@earlgrey
Sa zabijem, keď milujem tony utorkového šalátu k pečenému kuraťu a grécky šalát?
Som zas vedela, čo tu mám napísať.

sticker
earlgrey
28. jan 2025

@enmery 😀 nie, nezabíjaj sa kvôli tomu 😀

pralinka25
28. jan 2025

@enmery jasne jasne salat .... 😀 my vieme 😝

pralinka25
28. jan 2025

@earlgrey @enmery @demodun inak teraz tak premyslam nad pojmom uhorkova sezona - ja som to cely zivot chapala asi zle. 😲

demodun
28. jan 2025

@pralinka25 no asi aj ja 🤔
Inak myslíš, to tak, že asistentka vie lepšie lyžovať? 🙀

enmery
28. jan 2025

@demodun Ten chlapec je asi nonstop opitý alebo sfetovaný. Píše úplne divne.

demodun
28. jan 2025

@enmery náš Kapitán? To nie je možné 😄

pralinka25
28. jan 2025

@demodun alebo ked vie kde ma oblecenie tak mu ho vie lepsie nachystat na svah.

pralinka25
28. jan 2025

@demodun @enmery no a predstavte si ze to kapitan nie je ale su dvaja. na tak malu krajinu dvaja ...

enmery
28. jan 2025

@pralinka25 To si radšej ani nechcem predstaviť😃Už až ten nedeľu ne na našu krajinu viac jak dosť.

barborachors
29. jan 2025

@kristianbovy boze kto by uz spaval s tvpjou starou rakejtlou len si nenamyslaj, ty pravnyk vytaminovy. Ona pije po.veceroch a rada zuruje.

Strana
z7