Existujú muži, ktorí nepodvádzajú svoje ženy?
Hlúpa otázka…..
Vacsina
Jasné, všetci podvádzajú, muži aj ženy. Taký, čo nepodvádza, ani neexistuje. 🤦🏻♀️
Že to niekoho baví tu takéto blbosti zakladať?!
Vacsina. Ak by vsetci podvadzali, tak je tu 2 miliony prispevkov iba o nevere. Kolko ich tu je? Tak 50-100 diskusii o nevere rocne? Cize nevera nebude najvacsi problem vo vztahoch. To skor neriesene problemy vo vztahu casto vyvrcholia neverou.
@athom 🙂
No minimálne môj manžel 🥰 @alberto1
@jennifer007 no si si istá? 😉
@kvetinka75 áno som 😉
No snáď aspoň ten môj. 🤭
Ak existuju zeny, ktore nepodvadzaju, tak existuju aj muzi, ktori nepodvadzaju.
Myslim, ze problemom zien, ktore boli opakovane podvedene je to, ze si hladaju stale rovnake typy chlapov 🤷♀️
Áno, môj.
aj ženské podvádzajú.Zas netreba len chlapov haniť...áno, majú viac k tomu predpoklady ako ženy.Ale mám známu čo je na ženy a tá teda má momentálne frajerku a už rozhadzuje siete inde a stretáva sa aj s inými ženami nemyslím teraz ako s kamoškami.Tú jej frajerku teda lutujem lebo tá je do nej po uši zalubená a takto s ňou zaobchádza.No proste je to jedno či žena alebo chlap ak je to taká povaha
samozrejme, že existujú. Ja sa skôr zamýšľam nad tým, čo vedie človeka ku kladeniu takýchto debilných otázok. To, že ťa tvoj podviedol neznamená, že to robia všetci
@jennifer007 obdivujem tvoju istotu. Lebo mnohé si boli a po rokoch sa nestačili čudovať.
tak ruku do ohna dat clovek za nikoho nemoze dokonca ani sam za seba.
museli by sem napisat asi priamo verni chlapi.
ale ja teda verim ze existuju. (a dufam ze je medzi nimi aj ten moj 😀)
Ja som v živote nepodviedla a ani sa mi to nestane. Takže si úplne reálne viem predstaviť, že existuje človek, čo nepodvádza. No a nepredpokladám, že som mega výnimočná, tak pravdepodobne existuje obrovské množstvo ľudí, čo nemajú potrebu podvádzať. Ty svojho partnera/manžela podvádzaš a on teba tiež? Či prečo taká otázka?
@annm81 ja som tiež nepodviedla ALE tiež som si povedala, že toto v živote nespravím a spravila som (nemyslím neveru) . Takže ja som si už neni istá ani sama sebou a nie ešte druhým človekom 😉
@kvetinka75 presne ze veta nikdy nehovor nikdy je pravdiva. ja mam teda super disciplinu ale su veci ktore sa napriklad udeju aj ked som vyslovila ze mne sa to stat nikdy nemoze (teraz nepisem o nevere ale su aj ine akoze no go veci)
tiez nepodvadzam muza ani som ho nikdy nepodviedla nijakym sposobom. ale tazko povedat ako to maju chlapi ze ano.
Pohodové čítanie ku káve ☕ želám 🙂
@kvetinka75 Podvádzanie je čisto v rozhodnutí konkrétneho človeka. Ak by ma môj muž prestal baviť a mala som potrebu nájsť si iného, považujem za samozrejmosť, že mu najprv oznámim, že s ním končím. Opíjať sa do straty súdnosti tiež nemám vo zvyku. Jedine, že by ma niekto proti môjej vôli zdrogoval, ale tam sa budeme asi baviť o znásilnení, nie nevere.
Pockame kym sa vyjadri Katka Ocelova, potom pride ta spravna zabava 😅
Mne sa zda ze sklony k nevere su trochu dane aj genetickou vybavou.
hej, sú ich plné cintoríny, na náhrobkoch je každý "verný manžel" 🙂
Raz mi niekto povedal, že ak existuje verný muž, tak len preto, že nemal priležitosť byť neverný. Neviem či je to pravda....
Počuvala som rozhovor s jedným psychologom, ktorý rieši vztahové problémy, ktorý povedal, že clovek nie je od prirody monogamný, ale može sa pre monogamiu rozhodnúť. Muži /väcsina/ podla mna berú neveru uplne inak ako ženy. Pre nich napr. taký nezávezný sex na na služobnej ceste nabsolutne nič nemusí znamenať. Normálne sa po služobke vrátia domov k svojej manželke a detom a pokračujú ako keby sa nič nestalo.
@kvetinka75
@pralinka25 Dievčatá, povedať si o niečom, že toto by som ja nikdy nespravila, je veľmi nebezpečné, lebo takmer vždy sa to potom stane.

Nieeeee, určite všetci podvadzaju 😁😉