icon

Frajer lajkuje polonahé ženy na sociálnych sieťach: Čo robiť?

13. jan 2025

viem ze tu takýchto tém bude asi uz viac ale aky mate na to nazor ? moj frajer na fb ig lajkuje sleduje vsade same zeny lajkuje ich polonahé fotky a niesu to len nejake celebrity aj kadejaké dievcata z jeho mesta boli by ste s tym ok? vo mne to pekne vrie zvlast ked vidim ze frajeri kamosiek to nerobia nesledujú ziadne zeny moj ma za potrebu asi sledovat kazdu mam sto chuti ho poslat k vode pride mi to ako pekny disrespect ja ziadnych nahých chlapov nikde nelajkujem ani ma to nezaujima .. sme spolu rok a pol … neviem ci to robil vzdy vsimla som si to v poslednej dobe a pekne ma to štve … viem ze niektore to beriete tak ze su to len Soc siete ale ved tym ukazuje tym zenam ako sa mu pacia naco to robi zadany chlap ?

Strana
z2
ibaja29
13. jan 2025

Nie je to normalne, ja som to zazila tiez a uz by som to netolerovala. Ocumuje baby aj ked ste niekde spolu?

ibaja29
13. jan 2025

Moj ex tiez sledoval potom uz nelajkoval ale baby z okolia, jednu konkretne ktora ma plny profil polonahych fotiek, taka k*vicka uz na pohlad. Ja som si raz pridala peknu fotku v satach, ziadne vypucene prsia ani zadok a uz sa mu to nepacilo. No pritom povedal ze fotka sa mu paci, ale nie ze ju mam verejne..chlapi..🙈

domkakvet
13. jan 2025

Ano vadilo by mi to a predpokladam, ze tebe fotky ani nelajkne.

ibaja29
13. jan 2025

Este ti poradim, kedze pises ze davas vela lasky a istoty. Neries toto s nim. Zameraj sa viac na seba a energiu, ktoru venujes jemu, zacni venovat sebe. Chod niekam s kamoskou, zacvicit, zacni sa viac upravovat, krajsie obliekat. Rob vsetko, co ta robi stastnou. Ziadne sceny, nic. Bud to pochopi, alebo nie a mas odpoved ze za to nestoji. Potom daj vediet 😉

autor
13. jan 2025

@ibaja29 snazim sa venovat aj sebe, chodim cvicit atd .. ale tak neviem sa uplne pred nim tvarit ze som v pohode a ze ma nic nestve… som trochu chladnejšia od kedy som to zistila ale mam pocit ze tym sa mi vzdiaľuje aj on … neviem ako to riesit kedze nechcem mu to vykričať a byt nejaka detinska, on mi max povie co riesim .. tak som mu to nepovedala ale podla mna citi ze sa nieco deje … viem ze mi citat myslienky nevie ale asi potrebujem par dni to spracovať a premyslieť si to … ale nemam chut s nim ani komunikovať aj ked ho milujem … je to pre mna poníženie proste

jakoma
13. jan 2025

Som vo vztahu s tymto problemom 15 rokov, bohuzial. Ak by som bola len 1.5 roka tak by som zvazovala odchod. Noo.. vlastne by som usla.

michal_dr
13. jan 2025

@autorka

Badam tu opäť jedno... komunikacia vo vztahu

Ak ti dačo prekaža, posad si partnera za stol alebo chodte na kavu sadnut do kaviarne a porozpravajte sa. Mi ti tu žial nepomôžeme, je to tvoj partner, tvoj vztah. Ak sa ti dačo nepači, povedz mu to. Ty s nim byt vôbec nemusíš keď nechceš a spôsobuje ti neprijemny pocit.

Hlavu hore a neboj sa komunikovaťna vztah ste dvaja 😉

P.S. miesto pozerania foto žien, by ten čas mohol venovať radšej tebe a miesto lajkov ta radšej poriadne pretiahol, ja nechapem 🤦‍♂️ Ano, každý si pozrieme pekny protajšok, aj sa i na ulici otočíme, ale zaujato hladať, lajkovat, keď má partnerkunvedla seba, ktorej sa moze dotknut a moze snou sexovat do aleluja... neviem, nechápem niektorým 🙆‍♂️🤦‍♂️

ibaja29
13. jan 2025

Keby sa naozaj zaujimal a videl ze sa nieco deje tak sa opyta..pride mi este nevyzrety a ja som to tiez az nedavno pochopila, ze taky chlap na vztah vhodny nie je.

autor
13. jan 2025

teraz mi napisal ze preco som chladná ze je z toho smutny a ze ma miluje … neviem ci je to len preto kebo nechape ze som mu zrazu neukázala tolko lasky ako bezne alebo mu fakt chybam … ale stale ked mi take nieco povie hned zmaknem a som k nemu zas ako pred tym … ale ked to budem zas vidiet ako ma kazdu fotku olajkovanu bude sa to točiť pekne dokola

xsandrax
14. jan 2025

Keby si ich len pozeral, oki netreba robiť drámu, lebo vo väčšine prípadov by si to ani nezistila, ale to, že im ešte všetky fotky lajkuje pre mňa znamená, ze im dáva najavo, že sa mu páčia a snaží sa im dostať do povedomia... sama si videla, že keď ty si dala fotku sa mu to nepáčilo, lebo vedel, ze sa zletia supy a pripomenu sa všetci potencionálni záujemci, ktorí nemajú frajerku alebo sa obzerajú po novej 🤷‍♀️

autor
14. jan 2025

tak zeny nakoniec som mu to povedala lebo som to nevydzrala a vrelo to vo mne … ospravedlnil sa povedal ze nevedel ze ma to trapi a ze sľubuje ze to uz robit nebude ze on miluje len mna … tak som trochu kludnejsia, ale aj tak nechapem naco to ti muzi musia stale robit 😑

peter244
14. jan 2025

Ja som tiež tomu prepadol. Ale až po tom čo priateľka sa chce milovať raz za niekoľko mesiacov. Už je to závislosť. 😞 Nikdy som nebol na tom tak závislí ako teraz. Je to jediná sexualita ktoru zažívam

denkabemommy
14. jan 2025

Je super, že si mu to povedala, vieš, muži sú trošku jednoduchší 😅 nebudeme si klamať. Dôležité je vždy odkomunikovať, čo sa nám nepáči a vieme, že druhá osoba to dokáže zmeniť🙃

autor
14. jan 2025

@peter244 lenze mi mame sex pravidelne, nemyslim si ze ho ma malo

peter244
14. jan 2025

Tak to je smutné, ja by som v takom prípade toto určite nerobil

yasina
18. jan 2025

Kazdyy chlap to robi natajnavku

denkabemommy
18. jan 2025

@yasina nie nerobí. Nepoznám zadaného chlapa, ktorý lajkuje polonahé zeny. Pozrieť sa pozrú, aj my sa pozrieme na mužov.. ale to je všetko 🙃.. dokonca si to ani medzi sebou nezdieľajú. To ale samozrejme závisí od inteligenčnej výbavy mužov, tí jednoduchší to isto robia, s takými nie som v kontakte

barborachors
24. jan 2025

ja nechápem ani chlapa, co lajkuje celebrity a herecky 😁 Asi som divna ale normálny chlap proste nelajkuje. Vsak to je chore toto. Chapem ze na ulici kukne a tak ale aby cielene mal elektronicky harem a lajkoval, toto nikdy nepochopim, je to zvláštny druh kratochvile a podla mna je to z nudy a z toho ze nemam co, tak robím blbiny. To si radsej vecer zahrajte človeče.

Strana
z2