Frajer ma štve
Chlap sa mi stara o dieta kym pracujem, akonahle vsak pridem domov vsade je vybuch. Dnes pridem domov a dieta ma vo vani mydlo s tym ze sa ma sama umyt. Mydlo cele rozdrobila. Ma 4 roky. Sama sa kupala. Tak som zvysila hlas ze nech ju nenechava samu sa mydlit ze nech ju namydli a hotovo, ze takto len cele mydlo znici a este ho moze zjest nedajboh. On na to zvysi vzdy hlas na mna ze mam byt rada ze sa mi cely den stara o dieta. Ked je bordel mam byt vdacna, lebo on sa stara.Naozaj mam byt vdacna a suchat nohami alebo mam pravdu ja 🙄 Len ma stve ze na mna vzdy este nakoniec on nakrici a je hadka.
Jemine žena, stara sa o cudzie dieťa! Bud vdačna a nehulakaj. Bordel pri dietati je samozrejmosť. Mas nervy v čudu, upokoj aa, daj si magnezium a nebud doma protivna
Myslím si že po príchode z práce lepšie spravíš, keď ich obidvoch obijmes a pobozkas, bordel nerieš, najhlavnejšie je zdravie.
Malú nech priateľ len oplachne a ty ju mydli a samponuj keď máš voľno.
Budeš stále len za furiu. Únava z práce robí veľa tak preto daj klapky na oči a venuje sa svojim láskam.
Nasi mali sa umyvali Sami mydlom cca od dvoch rokov...bavi ich to, ucia sa o seba starat, a chcu sa o seba starat, mydla si vyrabame Sami, viem ze to nie je Chemia. Aj pes nam jedno cele zjedol a tu je :D. Chlapci su v tomto ohlade skveli vychovavatelia, nechaju deti ohmatat si tento svet, a to deti potrebuju. My zeby sme niekedy velmi uzkostlive a zbytocne sa montujeme do veci. Skus sa na taketo situacie pozriet ocami svojho dieta aj muza, a mozno uvidis, ze prilis riesis malichernosti, ulavi sa ti a budete vsetci spokojni.

Ked sa stara cely den, tak podla mna uz to je klobuk dolu a ked este aj dieta nie je jeho, mozno by bolo dobre sa pozhovarat ake mas aj ty ocakavania a aj on ako je na tom ako co stiha.