icon

Hnusná veta po sexe

15. feb 2021

Ako by ste reagovali keby vám po sexe chlap povie vetu,,ak budes tehotná vykopem ti to z brucha''??? Totálne sa mi zhnusil tym.

Strana
z3
denden77
15. feb 2021

jednoducho, obliekla by som sa, odisla a vymazala telefonne cislo 🤷‍♀️

snazilka_bio_mamka
15. feb 2021

Ja by som mu rozkopala gule, nech sa to rozmožovanie utne hneď u pôvodcu

0silvia0
15. feb 2021

preco sexujes s primitivom?

majusikk
15. feb 2021

Ja by som nič nepovedala ani neurobila po tichu sa obliekla a odišla nikdy viac by som sa mu neozvala pretože ak povie toto nebude dobrý k vašim deťom takého chlapa nechcem

blondiee83
15. feb 2021

Nijako - bola by to posledna veta, ktoru by mi stihol povedat. Ani sekundu zo svojho zivota by som uz takemu primitivovi nevenovala

maximilie
15. feb 2021

Len psychopat dokáže nieco take vypustiť z papule

zuzanazuzana26
15. feb 2021

Po 5 rokoch my chlap povedal ze ked budem tehotna tak pojdem na potrat to bola jeho posledna veta

mila23
15. feb 2021

ale predpokladam,ze to nebola ojedinela hnusna veta...myslim,ze cele jeho spravanie a slovnik je taky...takze utekaj co najdalej a neobzeraj sa...

hruska91
15. feb 2021

Je to idiot aj mne sa zhnusil a to som to len precitala.

renat04
15. feb 2021

tak to je pekny idiot, odisla by som sa nikdy by som sa mu uz neozvala, ked honto dokaze povedat chlap nie je v poroadku

janezz
15. feb 2021

Len mi nepovedz, že s takým primitívom chodíš, nebodaj máš dlhšie vzťah...úplne ideál ako píšu baby - obliecť sa a odísť, vymazať číslo, jeho zablokovať, nikdy viac s ním už nespi a vyhýbaj sa typom ako on

ckocka
15. feb 2021

Ak máš pochybnosti ako na niečo také reagovať potrebuješ pomoc.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
15. feb 2021

@zazvorka87 och, ale si sa nam rozohnila😁

renat04
15. feb 2021

@zazvorka87
@0silvia0 nahodou dobre mu dala, vacsina si to tu mysli ale len ona to napisala 👍👍

katkami123
15. feb 2021

Dúfam, že s takým primitivom násilným nechodíš

vroni
15. feb 2021

Nepovedala by som mu nič. Hovno sa splachuje, nediskutuje sa s ním.

mrva
15. feb 2021

🤦🏼‍♀️ Adios, senor

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
15. feb 2021

To by bola posledná veta, akú by som od neho počula. Prestal by existovať pre mňa.

0silvia0
15. feb 2021

@zazvorka87 toto je primitiv, s takymito chlapmi normalna zena nestraca cas🥺

andrea78
15. feb 2021

Toto asi normalny muz z ust nevypusti, tento vyrok zodpoveda jeho mentalnej urovni. Inteligentnejsi urcite nebol ani pred tym sexom, to s nim zijes, chodis, ci nejaky nahodny primitiv ? Odpovedala by som v rovnako primitivnom style, aby to pochopil a nie ahoj ani dovidenia, ale zbohom, rychlo, okamzite a navzdy.

veronikaszabova
15. feb 2021

Kde niektore chodite na takych TOP chlapov 🤦‍♀️

dilino
15. feb 2021

Tebe by kopol do brucha jeho by som kopla tak medzi nohy že taký hajzel sku.. kkt už by nikdy deti nemal.To s papule by vypustil posledný krát sviňa zákerna.Trtkať hej ale zodpovednosť žiadna.Nemal niečo v sebe ked to povedal lebo to normálny chlap nikdy nemôže povedať.Takému debilovi deti ani nepriať.Normálne som dostala take nervy z hajzla.A to s nim chodiš máš vzťah ak áno koľko vzťah trva alebo to bolo len take že jednorazovka.Lebo ked vzťah viac by ma nevydel.Odstrihni ho zo svojho života kým je čas.Aby si predišla veľkým problémom.IQ hojdacieho konika.

malinoismum
15. feb 2021

Toto nemôže byt real téma, alebo ty nemôžeš byt normalna, že s takým odludom spis...

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
mimca77
15. feb 2021

Akosi sa mi nechce verit, ze doteraz ste sa rozpravali o filozofii a pocuvali spolu vaznu hudbu, a zrazu taky sok. Znie to ako ucebnicovy primitiv, taky ten bezdovodne agresivny chudak, co v zivote neprecital knihu, vonku pluje vsade okolo seba, nikdy neuhne zene, ked oproti nej ide po chodniku, a velmi rad pouziva vety ako "Ty s kym rozpravas?" alebo "To na koho pozeras?" Pre mna top najodpudivejsi typ chlapa vobec. Neviem, ako sa ti podarilo klofnut taky material, ale uz to nerob. Ak to bola jednorazovka, tak bud rada, ak je to akoze kvazi vztah, tak to preboha utni pre dobro seba aj svojich buducich deti, lebo s takym dementom by ta v zivote nic dobre necakalo.

3petka
15. feb 2021

Mna by najviac zaujimalo ako sa zachovala autorka, lebo absolútne nereaguje. Akoze ak musíš o tomto premýšľať tak ti nie je pomocí...

jankapepe
15. feb 2021

,, ak budem tehotná vykopem ti gule ktorými si to spravil cez oči von,,
Našťastie ja takéto typy nelakam. Ale čisto teoreticky po tejto vete by nasledovalo niečo ako vyššie píšem a dotyčný by letel rýchlosťou svetla. Ak by bola zlá konstalacia aj za vyhrážanie by bolo trestné oznámenie!!!!

malinoismum
15. feb 2021

@zahrajzlato 🔝🔝🔝🤣

Strana
z3