Hnusná veta po sexe
Ako by ste reagovali keby vám po sexe chlap povie vetu,,ak budes tehotná vykopem ti to z brucha''??? Totálne sa mi zhnusil tym.
Nie som sice žena, ale toto keby mi niekto povedal tak len Good bye.... ako muž toto správanie absolutne neakceptujem a podľa mna je toto čiste chrapunstvo na urovni dedinskej krčmi.... ak si raz spracciš dieťa (aj nechcene) mal by si sa o nehe postarať
Mne hneď prišla na rozum veta ako odpoveď jemu " a keď ma ty nabúchaš, tak ťa vykastrujem"....a zodvihla by som sa ,odišla a videl by naposledy😡
*videl by ma naposledy
Tabletka PO, pokiaľ nemal kondóm a potom vymazať telefónne číslo.
Tým že s ním spavas, urážaš najmä samu seba...
Tento pán asi nebude tri krát do teba zaľúbený ... Asi ta ma ako matrac
@zuzanazuzana26 a este zije ci? 😂 akoze fakt humus co su to za chudaci. Keby stal proti riadnemu chlapovi ani by nepipol. Autorke odkazujem nech sa ani nezamysla nad tym..a dufam ze s nim neostane
@anja27 samozrejme,že nie...nechcem ho viac videt....a k ostatnym otazkam...ano sme uz dlhsiu dobu spolu
Ak nechces dopadnut ako jedna od nas ktorej chlap ozraty kopol tehotnej do brucha a dietatko sa narodilo postihnute tak utekaj prosim
A este jedno ti napisem. Je fajn a mozno aj lepsie ked sa chlap prejavi skor ze je sviniar ako uz neskor kedy je tazsie odist. Bud rada ze si dostala taketo varovanie aj ked si to asi necakala ale netrap sa preto. Stretnes lepsieho dostala si druhu sancu a to je velke plus pre teba 😊 ja nechapem inak kde sa berie v niektorych ludoch tolko zloby. Svet sa asi pomiatol nacisto
@anja27 dakujem za podporu
Vymazala by som ho zo života s takým bezcitnym nevyzretym hajzlom by som už nechcela mat nič spoločné
Zasluzis si daj si coko pohar vina a klud iste si najdes lepšieho!
Ďakuj náhode alebo vyššej moci, že sa takto prejavil už teraz. Mala si si odpľuvnuť, alebo rovno jemu do ksichtu, vykopnúť z postele a zamknúť za ním dvere na doživotie.
to by bolo to posledne, co by mi povedal, by som sa zbalila a odisla bez slova
To bola jednorazovka? Stalo to aspon za to? Uz nic by som na to. Uz. By som ho videla naposledy
To akoze dovtedy bol mily, chapajuci partner? Ved to uz musel mat pred tym hlasky na takejto urovni...
@andreatytler mal aj predtym ale nie az taketo
Asi to mas inak nastavene ze si mu to tolerovala, lebo mne muz nikdy ani nevynadal ze ty hlupana a mali sme uz niekolko velmi zlych hadok, kedy by mohol mat prilezitost. Nemusis trpiet a tolerovat urazky ani hnusne komentare ani vyhrazanie. Dobry chlapi to nerobia. S tymto sa hned teraz rozid, s nim nie je ziadna dobra buducnost a najdi si dobreho.
Zapametaj si vsetky tie hlasky co povedal a ked ti take nieco povie nasledujuci partner, tak ho hned pusti k vode. Aj ked to bude len jedna z tych miernejsich hlasok.
Este si unho????Dufam si v momente odisla....tfuj este by som mu kopacku dala do guli 😝😝😝😝😝
Prepáč,ale to si si všimla až keď si mu dala že je k.kot?Pred tým si bola hluchá slepá alebo tupá?
Dúfam že tehotná s takým nebudeš, to by bolo dosť zlé. 🙁
Je to aj tvoja vizitka s kym chodis a spavas 😉
Ja som za tie rozkopane gule a s poriadne vysokou platformou aby si ten debil uz nezapichal. Fuj hnus rozkopat gule proste.
No tak by som sa obliekla a odišla to ako mohol povedať? Bože ako keby ste si to dieťa spravila sama predovšetkým sú to jeho spermie co vás oplodnia. Nie ste dažďovka ze sa viete sama oplodnit. Ja by som mu aj vylepila primitiv jeden!
@florianabotosova prefackat a nakopat vajcia

A stavim sa, ze nemal ani kondom 😂