icon

Holia sa vaši muži na intímnych miestach?

30. nov 2025

Manželka sa sťažuje, že sa tam dole neholim. Je to vôbec potrebné?

Strana
z3
anonym_2e593f
30. nov 2025

Raz za čas hej, oholím mu to pekne aj s obrázkom 😂 nie srandujem

anonym_d8a2c0
30. nov 2025

Je potrebne, aby sa holila tvoja manzelka? Pre mna je to zaklad hygieny u oboch, kazdy to nejako ma.

ivik4
30. nov 2025

Ano, stale !
Sa tej tvojej necudujem ze sa stazuje

anonym_914e2f
30. nov 2025

Áno a vyhovuje to tak aj mne najviac. Ale nevyžadovala by som to, bola by som v pohode aj s chlpmi, no upravené, skrátené.

autor
30. nov 2025

Ja som sa holieval, ale už na to fakt nemám chuť a tie chlpy mi tam nevadia. Nie som proste nejaký metrosexuál.

anonym_b5b507
30. nov 2025

Mne sa na manželovi páčia chlpy 😅 zastriháva si to na pár mm raz za pár týždňov. Má na to one blade.

sissy27
30. nov 2025

@anonym_autor nezniesla by som neoholeneho alebo aspon neupraveneho muza, pre mna je to v prvom rade hygienicka zalezitost rovnako ako pouzivanie bidetu, zubnej kefky alebo sprchy. Ale tak asi uz nemas potrebu byt pre manzelku pritazlivy a asi ani mat s nou sex.

anonym_34dc6a
30. nov 2025

Mne tiez nevadia moje chlpy ale moj manzel ma ine preferencie. Takze tych par min, ktore mi to v sprche v sprche zaberie mi stoji za jeho spokojnost. Ja tiez ocenim, ked su tie jeho partie hladke a vonave. Olizovat chlpy nepatri na zoznam mojich oblubenych top cinosti, takze ak chce potesit da si zalezat.

pralinka25
30. nov 2025
@anonym_autor

Ja som sa holieval, ale už na to fakt nemám chuť a tie chlpy mi tam nevadia. Nie som proste nejaký metrosexuál.

@anonym_autor a ty vyzadujes aby sa holila ci tiez ti to nevadi?

anonym_52d2fd
30. nov 2025

Pre mňa je to základná vec čo sa týka hygieny. Veď to musí byť nechutné mať to tam zarastené či už u žien alebo u mužov...

autor
30. nov 2025
@pralinka25

@anonym_autor a ty vyzadujes aby sa holila ci tiez ti to nevadi?

@pralinka25 Mne to nevadí, ale ona sa tam chce holiť. Cítim sa pri žene bez chlpov ako pedofil, ale brániť jej v holení nebudem. Je to jej rozhodnutie.

misiak7777
30. nov 2025
@anonym_autor

@pralinka25 Mne to nevadí, ale ona sa tam chce holiť. Cítim sa pri žene bez chlpov ako pedofil, ale brániť jej v holení nebudem. Je to jej rozhodnutie.

@anonym_autor nie je nič krajšie, ako si vyhovat chlpy z huby 🤣🤣🤣🥴🥴🥴🥴🥴

zuzubb007
30. nov 2025

Klobúk dole pred manželkou, že ešte niečo chce s tebou robiť, nič fajnovejšie ako nechutné chlpy mať, predpokladám, že ani pazuchy si neholíš to je ďalšia chutovečka na dogrcanie, strašný problém raz za mesiac si oholiť mikro miesto, za mňa to nieje, že metrosexual ale lenivec lenivý a k tomu nehygienický

anonym_62828b
30. nov 2025

Manzel sa oholi asi 3x do roka, bola by som rada keby to bolo pravidelne ale on je stará škola, nemat chlpy vníma asi tak ako ty, nie som metrosexual🤦‍♀️ lebo oholena dzungla =automaticky taka sprostost.

charaka
30. nov 2025

@anonym_autor Mne by sa zase nepacilo, ak by sa muz dole holil. A nema to nic s hygienou, ako tu pisu... Vsak je to uplne prirodzena vec pre muza ci zenu... A podla mna chlpy robia muza muzom a zenu zenou na intimnych miestach... A pri sexe je to tiez prijemne...

anonym_c09ac1
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Potrebné to neni sa holiť no ale asi by som sa prispôsobila požiadavke. Zase je to maličkosť a keď to ženu poteší, tak prečo nie.
To je normálne, veľa mužov preferuje chlpy presne aj preto, že bez chlpov sa môžu cítiť ako pedofili 🙊😅 Ja sa preto neholim a nemám problém 😁 Ale ak by sa mu páčilo bez a dohladka, tak to pre neho urobím.

martin789456
30. nov 2025

nehol sa naco, normalna zene si vie poradit aj s takym

anonym_cdbfd6
30. nov 2025

Holim sa a partnerka tiez. Neoholena spotena kazda pachne a tak isto aj chlap. Ked je do hladka len oralne predohra trava pol hodinu.

zuzubb007
30. nov 2025
@charaka

@anonym_autor Mne by sa zase nepacilo, ak by sa muz dole holil. A nema to nic s hygienou, ako tu pisu... Vsak je to uplne prirodzena vec pre muza ci zenu... A podla mna chlpy robia muza muzom a zenu zenou na intimnych miestach... A pri sexe je to tiez prijemne...

@charaka áno niektorí majú radi smrádek, každý podľa svojho gusta 🤣, je dokázané, že baktérie sa držia a tie kakajú hovienka a človek smrdí, ale poznám aj takých, že necítia sami seba

anonym_f77499
30. nov 2025

Mne to nepride nehygienicke, ved mame doma vodu a mydlo. Tie chlpy su tam z nejakeho dovodu. Netvrdim, ze tam ma byt dzungla, ktorou sa budu partneri predierat, ale uplne dohladka nepreferujem ani u seba, ani u partnera.

bonboniera
30. nov 2025
@zuzubb007

@charaka áno niektorí majú radi smrádek, každý podľa svojho gusta 🤣, je dokázané, že baktérie sa držia a tie kakajú hovienka a človek smrdí, ale poznám aj takých, že necítia sami seba

@zuzubb007 bože keby si aspoň netrepala… akokeby nikto oholeny nesmrdel. A vôbec, kde berieš tu drzosť komentovať niekoho preferencie a ešte ho zosmiešňovať a obviňovať ze smrdí. A teda neviem ako u teba, ty hygienistka voňavá, ale normálny človek sa predtým osprchuje a pred oralom dupľom, takže ak si neoholena smrdela aj napriek tomu, alebo partneri, tak mam pre teba zle správy …

anonym_518106
30. nov 2025

Nie.Mne sa to hnusí.To už není chlap, keď tam má namiesto mužnosti vyligotanú plešku 😅🤮🤢

anonym_03c6a3
30. nov 2025

Neboli sa, ani to po ňom nežiadam. Ani on po mne. Ale zastrihava si to dole. A teda hygiena je základ, ale to je aj bez ohľadu na to či sa človek boli alebo nie

autor
30. nov 2025

@anonym_autor Jediná časť tela, kde sa holim, je hlava. Nič iné. Mne to príde tak, ako keby žena skúšala, na čo pristanem. Pred pol rokom riešila môj chlpatý chrbát, ale neuspela a musela sa s ním zmieriť. Teraz rieši toto a už mi nahodila aj chlpy pod pazuchami. Vie, že som veľmi chlpatý na celom tele a takého si ma pred Bohom vzala, tak neviem, čo teraz rieši takéto veci. A ináč, hygienu dodržiavam, sprchujem sa každý deň a používam dezodorant.

lenka.25
30. nov 2025

Ono je úplne jedno či sa holí môj muž , alebo Katkin muž . Tvojej žene , tvoje neoholene prirodzenie vadi , tak s tým niečo rob . Mne by to tiež vadilo . Keď už nie úplne , zastihnúť aspoň na par mm a hotovo . Otázka par minút . A chlpy pod pazuchami je vrchol nechutnosti

tiezjedna
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Jediná časť tela, kde sa holim, je hlava. Nič iné. Mne to príde tak, ako keby žena skúšala, na čo pristanem. Pred pol rokom riešila môj chlpatý chrbát, ale neuspela a musela sa s ním zmieriť. Teraz rieši toto a už mi nahodila aj chlpy pod pazuchami. Vie, že som veľmi chlpatý na celom tele a takého si ma pred Bohom vzala, tak neviem, čo teraz rieši takéto veci. A ináč, hygienu dodržiavam, sprchujem sa každý deň a používam dezodorant.

@zuzubb007 keď si odmyslím, že celá tvoja úvaha je riadne pritiahnutá za vlasy, tak o bidetovej sprche, ktorú máme napríklad mi ako súčasť toalety si zjavne ešte nepočula, že...🙄

@anonym_autor manžel to občas "pristrihne", keď sám nazná, že tam má tých chlpov až moc. Mne to nevadí (ale nie je žiaden koberec s nohami), on po mne tiež nechce, aby som bola tam dole ako koleno, vraj by si pripadal ako pedofil😉 Ale clhpatý chrbát by mu teda neprešiel, to je pre mňa no go zóna. Mám chlpatého tchána a vždy keď cez leto prišiel a skočil do bazéna, mala som sto chutí ho vypustiť a napustiť znova🙈😂

anonym_7ea248
30. nov 2025

Neviem,moj muz sa neholi nejak casto.. dole nesmrdi ani nic podobne😀.. chlpy z huby si nevytahujem..viac sa mi paci s chlpami ako bez,ale to je uz na kazdej zene...

zuzubb007
30. nov 2025

@tiezjedna veď ja hovorím svoj názor mne sa to hnusí chlpy, iným nie, tak isto ako, keď je žena na pláži a trčia jej bajúzi spod plaviek vyzerá to veľmi zle, autor sa sťažuje na ženu, tak buď nech sa oholí sem tam, alebo žena nájde iného, keď niet rady

tiezjedna
30. nov 2025
@zuzubb007

@tiezjedna veď ja hovorím svoj názor mne sa to hnusí chlpy, iným nie, tak isto ako, keď je žena na pláži a trčia jej bajúzi spod plaviek vyzerá to veľmi zle, autor sa sťažuje na ženu, tak buď nech sa oholí sem tam, alebo žena nájde iného, keď niet rady

@zuzubb007 nejde vôbec o chlpy, ale o ten smrad, ako si všetkých "neholičov" zaškatuľkovala... A čo sa týka "bajúzov" - upraviť si spodok do plaviek je samozrejmosť aj bez toho, aby som musela byť ako mimino.

anonym_344656
30. nov 2025

A neznami muzi z baru, alebo diskoteky, s ktorymi si to hned v ten vecer rozdate, vam nesmrdia? A je vam jedno, ci su alebo nie su oholeni. Alebo ti zo zoznamky na prvom rande?

Strana
z3