icon

Holia sa vaši muži na intímnych miestach?

30. nov 2025

Manželka sa sťažuje, že sa tam dole neholim. Je to vôbec potrebné?

anonym_9827a1
30. nov 2025

@anonym_autor veď ak to partnerke urobí radosť, je to taký problém?

anonym_6ce217
30. nov 2025

@anonym_autor eeh,chlpatý chrbát.To by som neprežila.

alica110
30. nov 2025

Mne sa nepáči, keď je úplne dohladka oholený. Zastrihnutý, upravený áno, ale nie na kosť.

ivik4
30. nov 2025
@charaka

@anonym_autor Mne by sa zase nepacilo, ak by sa muz dole holil. A nema to nic s hygienou, ako tu pisu... Vsak je to uplne prirodzena vec pre muza ci zenu... A podla mna chlpy robia muza muzom a zenu zenou na intimnych miestach... A pri sexe je to tiez prijemne...

@charaka mozem sa spytat co Ti je prijemne na spotenych chlpoch pri sexe ? Normalne sa pytam, nerypem. Akoze tie chlpy Ta vzrusuju ? Nerozumiem.
Chapem ze niekomu chlpy nevadia (vsak kazdy podla seba 🙂 ) ale toto som teda este necitala

alica110
30. nov 2025
@zuzubb007

@charaka áno niektorí majú radi smrádek, každý podľa svojho gusta 🤣, je dokázané, že baktérie sa držia a tie kakajú hovienka a človek smrdí, ale poznám aj takých, že necítia sami seba

@zuzubb007 Smrdieť môže aj oholený človek, moje nervy 😅

biba_18
30. nov 2025

neholí sa a ani jemu by neprešlo ak by to vyžadoval odo mňa… a ak by na mňa vyrukoval s dohladka vyholeným sersamom, asi chytím záchvat smiechu 😏

anonym_439d0c
30. nov 2025

Mne sa chlpy hnusia a tak mi tam hore nadelili totalne nechlpateho chlapa nastastie😂nema chlpy ani na hrudi ani na zadku ani na chrbte, to by som nezniesla- pre mna je to extremne odpudive. Takze samozrejme, ze na intimnych partiach a pod pazuchami sa holi. Ale zase, ked si ta brala chlpateho a nevadilo jej to, neviem co teraz zrazu spekuluje...

nikoletta1712
30. nov 2025

@anonym_autor Tu budem asi jediná, ale ja milujem, keď sa chlap/chlapec/muž neholí…Ani pod pazuchou, ani na hrudi, ani medzi nohami…

modratrixie
30. nov 2025

Tak toto nechápem 🫣 ja teda rozhodne od svojho muža nežiadam aby sa holil … mne sa to k nemu ako k mužovi hodí a v živote mi nepáchol … to je tak odveci názor že keď máš chlpy smrdíš …. divná doba …

anonym_518106
30. nov 2025
@nikoletta1712

@anonym_autor Tu budem asi jediná, ale ja milujem, keď sa chlap/chlapec/muž neholí…Ani pod pazuchou, ani na hrudi, ani medzi nohami…

@modratrixie dotyčná to zapotila zrejme podľa seba
@nikoletta1712 nie nie si jediná

anonym_142596
30. nov 2025

Ja mám muža ktorý je tmavý čiernovlasý a mám rada zarastenú hruď, a tam dolu keď sú chlpy, ktoré si občas trochu podstrihne, tak sú mi pri s.xe pohodlnejšie nez pivhlava drsná čast okolo jeho mužstva. Takže môj sa neholí dolu lebo som ho presvedčila nech to neholi úplne aby ma to neskriabalo. Jeho pazuchy neriešim, pretožene by to bolo divné že taký môj chlpač je tu oholený, tam nie, tu znova áno, inde nie...no nepasuje mi to. Vôbec môj nesmrdi absolútne. Vlasy nosí profesionálne upravené nakrátko vytieňovane profi aj brada fúzy. A je krásny fakt.

anonym_7dd8eb
30. nov 2025
@tiezjedna

@zuzubb007 keď si odmyslím, že celá tvoja úvaha je riadne pritiahnutá za vlasy, tak o bidetovej sprche, ktorú máme napríklad mi ako súčasť toalety si zjavne ešte nepočula, že...🙄

@anonym_autor manžel to občas "pristrihne", keď sám nazná, že tam má tých chlpov až moc. Mne to nevadí (ale nie je žiaden koberec s nohami), on po mne tiež nechce, aby som bola tam dole ako koleno, vraj by si pripadal ako pedofil😉 Ale clhpatý chrbát by mu teda neprešiel, to je pre mňa no go zóna. Mám chlpatého tchána a vždy keď cez leto prišiel a skočil do bazéna, mala som sto chutí ho vypustiť a napustiť znova🙈😂

@tiezjedna máme to úplne rovnako, môj je športovec, takže v sprche je možno dva krát toľko, ako iní muži. Nevyzerá ako čert, keby sa holil, tak by sa mi protivil. Je hádam samozrejmé, že muž mi musí voňať a ja jemu.

dadis
30. nov 2025

Ja preferujem u mojho chlapa trochu upravene chlpy a nikdy mi nesmrdel. To co je za uvahy 😅, to akoby chlapom smrdeli fuzy, alebo zenam hlavy.. Ja som kedysi byvala dohladka, na prianie mojho priatela mam uz nejaky ten rok ciarku.. ale holim sa len v nedelu, takze byvam chlpatejsia pocas tyzna, ale jemu sa to paci. Mna to velmi pozbudilo, lebo byvaly manzel vyzadoval dokonale hladke vyholenie, aj noh, stehien.. vlastne som zila 20 rokov pod tlakom, ci som pre neho "dost" vo vsetkom. (btw nebola som nikdy dost"). Som rada, ze som mala moznost spoznat vo svojom zivote muza, ktory ma lubi bez podmienok a mozem byt sama sebou.. a teda nevsimla som si, ze by sme sa museli viac sprchovat, lebo smrdime 😅🤣.. alebo sme len humusaci 😂😂😂

anonym_f3a0f0
30. nov 2025

No ukazali ste sa tu, zeny, ako uzasne tolerantne bytosti, len co je pravda. Dvojity meter ako furt. Mne to pride, ze tento pan, tu radsej ani nemal pisat, uz sa dozvedel, ze je humusak a smrdi. Tak hadam ta jeho zena vedela, koho si berie, a teraz ho chce menit. Vedela, ze je chlpaty vsade a vtedy jej to nevadilo?
Co ja viem, moj muz sa obcas oholi alebo aspon pristrihne, ale nebudem mu diktovat, co a ako casto si ma holit. Ja sa holim fakt minimalne, obcas pre radost muzovi, ale bezne nie. Mne sa to tam stale zapaluje, tak potom ani zazitok z toho sexu nemam, lebo au. Tak co Vas do toho, kazdy sme nejaky.
Moj muz to normalne chape a berie ma taku, aka som a aj ja jeho. No ocividne mnohe tu o tolerancii a respekte k druhym vedia pekne rozpravat, ale tu sa vyfarbili v plnej krase, aka je pravda.

anonym_7dd8eb
30. nov 2025
@dadis

Ja preferujem u mojho chlapa trochu upravene chlpy a nikdy mi nesmrdel. To co je za uvahy 😅, to akoby chlapom smrdeli fuzy, alebo zenam hlavy.. Ja som kedysi byvala dohladka, na prianie mojho priatela mam uz nejaky ten rok ciarku.. ale holim sa len v nedelu, takze byvam chlpatejsia pocas tyzna, ale jemu sa to paci. Mna to velmi pozbudilo, lebo byvaly manzel vyzadoval dokonale hladke vyholenie, aj noh, stehien.. vlastne som zila 20 rokov pod tlakom, ci som pre neho "dost" vo vsetkom. (btw nebola som nikdy dost"). Som rada, ze som mala moznost spoznat vo svojom zivote muza, ktory ma lubi bez podmienok a mozem byt sama sebou.. a teda nevsimla som si, ze by sme sa museli viac sprchovat, lebo smrdime 😅🤣.. alebo sme len humusaci 😂😂😂

@dadis tiež som nad tým rozmýšlala, mám veľmi husté vlasy, či si nemám vyholiť hlavu. A denne si ich fakt neumývam

jogy1984
30. nov 2025

To je zasa téma a niektoré komentáre má trochu šokovali. Ja si v lone robím trvalú. I natáčky si dám . Ak je času i kulmu použijem občas. A keď idem urologovi tak sa tam dole aj pekné učešem po stranách správnym vrkoče . Nech nejak vyzerám u pána doktora .

anonym_e9fbd3
30. nov 2025

Toto holenie u mužov prišlo do módy len nedávno. Predtým nikoho ani nenapadlo ze si muž má vyholit... no ved viete čo. Choré.

tiezjedna
30. nov 2025
@anonym_e9fbd3

Toto holenie u mužov prišlo do módy len nedávno. Predtým nikoho ani nenapadlo ze si muž má vyholit... no ved viete čo. Choré.

@anonym_e9fbd3 nepovedala by som... ja som mala pred 25 rokmi milenca a ten sa holil už vtedy. Asi vizionár🙄

charaka
30. nov 2025
@ivik4

@charaka mozem sa spytat co Ti je prijemne na spotenych chlpoch pri sexe ? Normalne sa pytam, nerypem. Akoze tie chlpy Ta vzrusuju ? Nerozumiem.
Chapem ze niekomu chlpy nevadia (vsak kazdy podla seba 🙂 ) ale toto som teda este necitala

@ivik4 Preco spotene chlpy? Spotit sa clovek moze aj bez chlpov... Nemam pocit, ze mam spotene chlpy pri sexe, ci uz ja alebo partner... Kazdy nech si robi ako chce, ale rozhodne to nema s hygienou nic spolocne... Ja som extremne hygienicky clovek, ale chlpy v ohanbi mi pridu uplne normalne.

majlo1234
30. nov 2025

My mame spolocny zastrihavac chlpov🤣

ivik4
30. nov 2025
@charaka

@ivik4 Preco spotene chlpy? Spotit sa clovek moze aj bez chlpov... Nemam pocit, ze mam spotene chlpy pri sexe, ci uz ja alebo partner... Kazdy nech si robi ako chce, ale rozhodne to nema s hygienou nic spolocne... Ja som extremne hygienicky clovek, ale chlpy v ohanbi mi pridu uplne normalne.

@charaka ved prave preto ze aj clovek bez chlpov sa spoti. Vobec si mi neodpovedala na otazku. Ja som nic proti chlpom nenapisala, ked sa to niekomu paci nech ma, ani nenarazam na nic s hygienou, uplne odveci mi pises. Pytala som sa uplne seriozne co je na tych chlpoch pri sexe dobre lebo nieco take si pisala . Pretoze som este nic take doteraz nepocula

dadis
30. nov 2025
@ivik4

@charaka ved prave preto ze aj clovek bez chlpov sa spoti. Vobec si mi neodpovedala na otazku. Ja som nic proti chlpom nenapisala, ked sa to niekomu paci nech ma, ani nenarazam na nic s hygienou, uplne odveci mi pises. Pytala som sa uplne seriozne co je na tych chlpoch pri sexe dobre lebo nieco take si pisala . Pretoze som este nic take doteraz nepocula

@ivik4 Nie je na nich nic dobre ani zle. Len su.

ivik4
30. nov 2025
@dadis

@ivik4 Nie je na nich nic dobre ani zle. Len su.

@dadis no ja som zvedava na odpoved. Lebo napisala tusim ze pri sexe je to prijemne

anonym_6e1884
30. nov 2025
@ivik4

@dadis no ja som zvedava na odpoved. Lebo napisala tusim ze pri sexe je to prijemne

@ivik4 Je to na dotyk prijemne, napriklad taka ciarka uz zien je na dotyk jemna a aj sa na to dobre pozera..

betulinka1
30. nov 2025

@anonym_autor moj si zastrihuje strojčekom ale pod pazuchou sa holí. Ja neznasam chlpy pod pazuchou a ani u chlapov. A chlpatý chrbat by som riesila uz keby sme spolu chodili a nie roky po svadbe. To uz by mal prec 🤣🤣🤣. Akoby som mu na dovolenke natierala chrbat? S chlpami to nieeeeeee 😉

charaka
30. nov 2025
@ivik4

@ivik4 Prepac... mne je to velmi prijemne citit partnera aj inak ako vo vnutri... napriklad aj cez tie chlpy... prirovnam to k tomu, ked ti napriklad niekto prechadza po chlpkoch na rukach tak jemne, nezne a su z toho prijemne pocity, husia koza... Tak isto, ked ja hladkam partnera "tam dole", prechadzam po chlpkoch/chlpoch, tak je to prijemne aj jemu, aj mne... Nechcem to rozoberat, to su intimne zalezitosti 🙂

ivik4
30. nov 2025
@charaka

@ivik4 Prepac... mne je to velmi prijemne citit partnera aj inak ako vo vnutri... napriklad aj cez tie chlpy... prirovnam to k tomu, ked ti napriklad niekto prechadza po chlpkoch na rukach tak jemne, nezne a su z toho prijemne pocity, husia koza... Tak isto, ked ja hladkam partnera "tam dole", prechadzam po chlpkoch/chlpoch, tak je to prijemne aj jemu, aj mne... Nechcem to rozoberat, to su intimne zalezitosti 🙂

@charaka jasne rozumiem,netreba viac. Tak ako sa to mne moze hnusit, Tebe sa to moze pacit ako pises. Vdaka za odpoved 🙂

alantroj
30. nov 2025

Moj si zastrihava chlpky. Mne dokonale vyholene telo pripomina bezpohlavne babiky z plastu. Mne sa metrosi nepacia, su mi odpodivi. Predstava dokonale vyholeneho chlpa v skiny jeanoch na elektrokolobezke mi nerobi dobre.

hefo
30. nov 2025

Mám pocit, že reklama výrobcov holiacich strojčekov zafungovala dokonale... podľa mňa hygiena a prítomnosť chlpov navzájom nesúvisia.
Ja sa mimo tváre neholím a mojej žene to tak vyhovuje.

ankare
30. nov 2025

@anonym_autor môj sa holi sám od seba, ja to nevyzadujem