icon

Holia sa vaši muži na intímnych miestach?

30. nov 2025

Manželka sa sťažuje, že sa tam dole neholim. Je to vôbec potrebné?

Strana
z3
martin789456
30. nov 2025
@ivik4

@dadis no ja som zvedava na odpoved. Lebo napisala tusim ze pri sexe je to prijemne

@ivik4 stekli to pri sexe ;) vyskusaj ;)

ivik4
30. nov 2025
@martin789456

@ivik4 stekli to pri sexe ;) vyskusaj ;)

@martin789456 dakujem, vazne nechcem sex s chlpami

qrstxyz
30. nov 2025

Každá žena to má inak, mne sa vyholení chlapi nepáčia, pripadajú mi ako bábiky. Ani takí prirodzene vypĺznutí ma moc nepriťahujú 😂

anonym_1eda36
30. nov 2025

Za mna pazuchy urcite, s chlpmi to viac smrdi proste. Chrbat mi nevadi a dolu je mi to tiez jedno, uplne oholene sa mi to nepaci, zastrihnute/skratene v poho a dzungla mi neviem preco neva.

thunderbird
30. nov 2025

Vie mi tu prosim vas pekne niekto rozumne opodstatnit, preco tam to ochlpenie vobec mame? Ked uz ste tak velmi presvedceny a vysvetlujete si holenie ochlpenia ako nieco prirodzene pod zamienkou napr. hygieny, estetickeho vzhladu alebo nekomfortu pri sexe atd...? Ludske telo je nesmierne komplexny system a je nesmierne inteligentny, myslim ze jeho inteligencia daleko presahuje inteligenciu vasciny z nas. Zamyslite sa prosim vas nad tym, ci je rozumne odstranovat niektore telesne casti, ktore zabezpecuju prirodzene fungovanie celku.

anonym_30511e
30. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Jediná časť tela, kde sa holim, je hlava. Nič iné. Mne to príde tak, ako keby žena skúšala, na čo pristanem. Pred pol rokom riešila môj chlpatý chrbát, ale neuspela a musela sa s ním zmieriť. Teraz rieši toto a už mi nahodila aj chlpy pod pazuchami. Vie, že som veľmi chlpatý na celom tele a takého si ma pred Bohom vzala, tak neviem, čo teraz rieši takéto veci. A ináč, hygienu dodržiavam, sprchujem sa každý deň a používam dezodorant.

@anonym_autor Tak ten chlpatý chrbat by som nedala ani ja, prepáč

anonym_553b2e
30. nov 2025
@anonym_344656

A neznami muzi z baru, alebo diskoteky, s ktorymi si to hned v ten vecer rozdate, vam nesmrdia? A je vam jedno, ci su alebo nie su oholeni. Alebo ti zo zoznamky na prvom rande?

@anonym_344656 sestra, si to ty? Žiadna normálna, slušná žena si to len tak na diskotéke alebo prvom rande s hocikým nerozdá. Štetke na holení fakt nezáleží. To, že ty dáš kedykolvek, komukoľvek neznamená, že to robia všetky. Kúp si kondómy, žiletku a čakaj na príležitosť!

anonym_553b2e
30. nov 2025

Holíme sa obaja, všade. Považujem to za štandard. Nežila by som s chlapom, čo by nemal rovnaké nároky, ako ja. Chlpy kdekolvek mi vadia a sú fuj.

anonym_e9fbd3
1. dec 2025

Bez chlpov muž vyzerá ako vypelichane kurča, čiže trtko.

autor
1. dec 2025
@thunderbird

Vie mi tu prosim vas pekne niekto rozumne opodstatnit, preco tam to ochlpenie vobec mame? Ked uz ste tak velmi presvedceny a vysvetlujete si holenie ochlpenia ako nieco prirodzene pod zamienkou napr. hygieny, estetickeho vzhladu alebo nekomfortu pri sexe atd...? Ludske telo je nesmierne komplexny system a je nesmierne inteligentny, myslim ze jeho inteligencia daleko presahuje inteligenciu vasciny z nas. Zamyslite sa prosim vas nad tym, ci je rozumne odstranovat niektore telesne casti, ktore zabezpecuju prirodzene fungovanie celku.

@thunderbird Toto je dobrá otázka. Tiež si myslím, že ak tam tie chlpy narástli, tak je to za nejakým účelom.

anonym_6d3b6d
1. dec 2025
@anonym_553b2e

Holíme sa obaja, všade. Považujem to za štandard. Nežila by som s chlapom, čo by nemal rovnaké nároky, ako ja. Chlpy kdekolvek mi vadia a sú fuj.

@anonym_553b2e tak ja som pri tejto téme ostala v šoku. Mala som dojem, že v dnešnej dobe si už väčšina chlapov minimálne upravuje ten spodný porast, oholenie pazuch snáď automaticky.. Nebavím sa o najstarších ročníkoch, ale ani tí mladší? Ja už tiež nemám 30 ani 40, ale pre mňa je to samozrejmosť.. Odhliadnuc od toho, ze tie chlpy potom nachádzate všade.. V prádle, na zemi, v kúpeľni, toto keby som videla, tak sa mi otočí žalúdok

zafir01
1. dec 2025
@alica110

Mne sa nepáči, keď je úplne dohladka oholený. Zastrihnutý, upravený áno, ale nie na kosť.

@alica110 mam to rovnako . Nie nahladko do babaka. 😀 ,ale upraveny byt musi ,staci prijemny zostrih ,ma na to masinku ,je to zalezitost dvoch minut . Tak aj pod pazuchami .inde mi nevadia chpy ani na hrudi
,tam to beriem dokonca ziaduce ,ked to ma v rozumnej miere , rovnako ako milujem jeho strnisko na tvari , nemam raflda dohladka oholene tvare na muzoch .resp.na tom mojom .
Rovnako to mam u seba . Hoci tam som na seba prisnejsia a aj to babatko je fajn 😁 no ja neholim ale depilujem ,tak mavam pokoj na dlhsie

anonym_3b3bc1
1. dec 2025

Muz sa len zastrihava a tak mi to aj vyhovuje. Moj byvaly sa holil uplne do hladka a pripadala som si ako pedofil...ako maly chlapček...brrrr. 😵‍💫

anonym_1a2679
1. dec 2025

Neviem si predstavit, ze by sa oholil, to uz by som na neho ani nesiahla. Pre mna chlpy nemaju iba male deti a ja nie som na malych chlapcov. Tiez si neviem predstavit, ked sa obcas poreze pri holeni tvare, ze by sa mu to stalo tam dole. To by asi sex nebol dva tyzdne, kym by sa mu to nezahojilo a dovtedy by som mu tu bolestivost rozhodne nezavidela. Mne stacilo, ked som sa par raz oholila cisto len do plaviek ja sama, teda nie cela, ale len tu cast malu a vzdy sa mi to zapalilo (extremne citliva pokozka, ani vacsinu kozmetiky nemozem pouzivat), nasledne ked to rastlo, tak to pichalo, driapali sa o to nohavicky a pod. A ti, co tu pisu, ze raz za mesiac sa oholit - to je dobra blbost, lebo uz o tri dni su chlpky vyrastene na pichanie a skriabanie, ked si clovek prejde rukou, cize nie, nevyzadujem taku vec od chlapa, nevyzaduje to ani on, cize sme sa nasli a sme takto presne stastni.

autor
1. dec 2025
@anonym_6d3b6d

@anonym_553b2e tak ja som pri tejto téme ostala v šoku. Mala som dojem, že v dnešnej dobe si už väčšina chlapov minimálne upravuje ten spodný porast, oholenie pazuch snáď automaticky.. Nebavím sa o najstarších ročníkoch, ale ani tí mladší? Ja už tiež nemám 30 ani 40, ale pre mňa je to samozrejmosť.. Odhliadnuc od toho, ze tie chlpy potom nachádzate všade.. V prádle, na zemi, v kúpeľni, toto keby som videla, tak sa mi otočí žalúdok

@anonym_6d3b6d Mám čerstvých 40 a nikdy som to nerobil.

anonym_2ad71a
1. dec 2025

Myslim, ze bez fotografie ti tu nik adekvatne neporadi...😎😉😂

anonym_f3a0f0
1. dec 2025
@anonym_1a2679

Neviem si predstavit, ze by sa oholil, to uz by som na neho ani nesiahla. Pre mna chlpy nemaju iba male deti a ja nie som na malych chlapcov. Tiez si neviem predstavit, ked sa obcas poreze pri holeni tvare, ze by sa mu to stalo tam dole. To by asi sex nebol dva tyzdne, kym by sa mu to nezahojilo a dovtedy by som mu tu bolestivost rozhodne nezavidela. Mne stacilo, ked som sa par raz oholila cisto len do plaviek ja sama, teda nie cela, ale len tu cast malu a vzdy sa mi to zapalilo (extremne citliva pokozka, ani vacsinu kozmetiky nemozem pouzivat), nasledne ked to rastlo, tak to pichalo, driapali sa o to nohavicky a pod. A ti, co tu pisu, ze raz za mesiac sa oholit - to je dobra blbost, lebo uz o tri dni su chlpky vyrastene na pichanie a skriabanie, ked si clovek prejde rukou, cize nie, nevyzadujem taku vec od chlapa, nevyzaduje to ani on, cize sme sa nasli a sme takto presne stastni.

@anonym_1a2679 my to mame uplne rovnako. Mne sa to tiez extremne zapaluje a ked vyrastaju na druhy, treti den, tak to picha, omina, ani sexovat sa mi nechce a oholit to znova, tak si zdriapem tu zapalenu kozu. Brrr...akoze obcas to spravim, ked mi to samej ide na nervy, ale fakt raz za cas.

anonym_344656
1. dec 2025
@anonym_553b2e

@anonym_344656 sestra, si to ty? Žiadna normálna, slušná žena si to len tak na diskotéke alebo prvom rande s hocikým nerozdá. Štetke na holení fakt nezáleží. To, že ty dáš kedykolvek, komukoľvek neznamená, že to robia všetky. Kúp si kondómy, žiletku a čakaj na príležitosť!

@anonym_553b2e Mnohé z MK sa v mojom príspevku našli, v príspevkoch na tú temu sa často same anonymne priznajú, zato sa nepovažujú za šľapky, ani som ich tak ja nenazvala. Prečo sa to teba dotklo? Žeby trafená hus zagagala?

anonym_e9fbd3
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_6d3b6d Mám čerstvých 40 a nikdy som to nerobil.

@anonym_autor máš pravdu. Netreba každú hlúposť opakovať po iných, len preto, že je to dnešný trend.

anonym_e9fbd3
1. dec 2025
@anonym_6d3b6d

@anonym_6d3b6d a co ty plznes ze máš všade svoje chlpy?

pralinka25
1. dec 2025

@anonym_autor ale ono je uplne jedno ako to maju ostatni. tvojej zene sa chlpy nepacia. jasne su to tvoje chlpy a drz sa ich ale na druhej strane ak ju budes kvoli nim pritahovat menej tak sa s tym zmier. mne sa napriklad tiez chlpy nepacia. nemusi byt nahladko ale kilometrove chply vsade mozne este aj na chrbte su pre mna napriklad neni pritazlive. u suseda mi je to jedno aj u niekoho na plazi, ale v posteli by ma to teda nerajcovalo.
je to partnerka a ono je tak prirodzene v cloveku ze sa parterovi chceme pacit a ze sa sem tam trochu prisposobime lebo je to vyhra potom obojstranna.
je to na tebe. ja sa rada muzovi pacim. ma to viac vyhod ako nevyhod tak sa v niektorych veciach prisposobim. neskacem ako piska ale na niektorych veciach sa skratka vieme dohodnut. ty si rozmysli o co stojis viac. ci o chlpaty chrbat a podvozok alebo o nadrzanejsiu zenu. mozno ani nechce do hladka len aby ju pri orale nesteklili chply na xichte

anonym_553b2e
1. dec 2025
@anonym_344656

@anonym_553b2e Mnohé z MK sa v mojom príspevku našli, v príspevkoch na tú temu sa často same anonymne priznajú, zato sa nepovažujú za šľapky, ani som ich tak ja nenazvala. Prečo sa to teba dotklo? Žeby trafená hus zagagala?

@anonym_344656 jediná trafená hus si asi ty. Či nevieš čítať s porozumením? Skús si opakovane prečítať môj komentár a čítaj dovtedy, kým ho nepochopíš.

anonym_f462d2
2. dec 2025
@anonym_autor

@pralinka25 Mne to nevadí, ale ona sa tam chce holiť. Cítim sa pri žene bez chlpov ako pedofil, ale brániť jej v holení nebudem. Je to jej rozhodnutie.

@anonym_autor nemusi nevadi neriesim to, ani ja sa neholim a nema to nic spolocne s urovnou hygieny daneho cloveka

autor
3. dec 2025
@anonym_1a2679

@anonym_1a2679 Ďakujem za odpoveď.

anonym_ceb8d1
3. dec 2025

Ja ked toto citam… tak je mi zle… jedneho casu tu bola diskusia, kde mama pisala o svojej dospelej dcere, myslim, ze 20 rocnej, co sa nikde neholi, ani pod pazuchami ani nohy ani intimne partie, ze ci to ludia zatracuju a co si o rom myslia, tu matku ste zniesli pod viernu zem, ze je nenormalna ked riesi dcerine chlpy a ze kazdy nech su so svojimi chlpmi robi co chce a nic vam nevadi.. a teraz toto citat tu? Tato stranka je dno totalne.

ivik4
3. dec 2025

Autor mozem sa cosi spytat ? Ty si sa sem prisiel spytat otazku o holeni. Preco nepodakujes za odpoved aj nam ktorym sa chlpi hnusia ? 😀. Rovnako sme Ti odpovedali. Ci ty si si len chcel precitat odpovede od tych ktore to maju rovnako. Spravne to chapem ? Vobec nerypem,pytam sa

Strana
z3