Hovorí vám partner, že vás ľúbi?
Ahojte zienky 😊. Včera mi manzel po siedmych rokov manzelstva povedal, že ma lubi. Naposledy to bolo keď sme spolu chodili. Skoro som spadla na zadok 😊. Akože ja citim ze nas so synom lubi, ale on to jednoducho nehovori. Bolo to neskutočne úžasne počuť to. 👍😊 Ako je to u vas? Hovoria vam to partneri často?
Zena musí cítiť z činov lásku, aj povedané ľúbim ťa je pekné ale ciny sú viac (sme spolu 20 rokov), ja cítim lásku aj z tónu hlasu môjho muža, to ako sa venuje rodine
Ex ma naučil že slová sú len slová .. dôležité sú činy. Teda dôležitejšie. Každý túži aj počuť
Nie nehovorime, mne to najprv velmi chybalo, ale tazko donutit cloveka ktory nebol takto vedeny a nedava city najavo. Ale zato kolkokrat si to poviem ja ked vidim co pre mna urobil. A ked si obcas trocha vypije, vtedy to pocuvam dookola 😃😃. Ja som to prestala hovorit lebo mi bolo trapne ze to hovorim iba ja.
Mne to muz hovori nonstop.. a trochu ma to hneva 🙈 viem ze je to na facku lebo su zeny ktore by za to vrazdili .. ale mne to potom pripada akoby z lubim ta spravil ahoj .. a pritom viem ze mi to hovori vazne lebo to tak mysli.. ale samozrejme toto moje vnimanie je sposobene aj tym ze ja to hovorim velmi malo. U byvaleho som bola nutena povedat mu milujem ta pri kazdom telefonate , sms , v realite rano, pred spanim ,cez den a dokonca som ho na znak lasky musela prezvanat ked nebol cas 🤦♀️ a ked som mu nahodou nepovedala alebo neprezvonila tak sa urazil...ja to hovorim malo ale podla mna s oto vacsou silou ked som toho uplne plna 🙂
Jasné, hovorí to dosť často. 😍😍
Sme svoji 36 rokov,hovoril to,keď sme boli krátko svoji.On to dokazuje inak.
Ano hovori každy večer pred spanim pusa na dobru noc a lubim ta toho roku 24rokov😉
@mirkava mne by to bolo skôr podozrivé, že zrazu po 7 rokoch ti to povie, niektorí chlapi si takto zehlia nejaký prúser, zrazu kvety, darčeky, vyznania, čo samozrejme nechcem maľovať čerta na stenu, ale bola by som ostražitá
Moj mi to skor dava na javo skutkami, nez slovami, no vie to povedat do telefonu na konci rozhovoru.
@anita6666 to zavisi od teba a od tvojich ocakavani a tvojho chapania lasky. Pre mna je napr vyjadrenie lasky ked sa ma letmo dotkne ked prejde okolo mna. Citim ze ma miluje ked krajam mrkvu a on pride zo zadu a ovonia mi krk. Viem ze ked ideme po obchodoch a on strazi deti pred obchodom kym ja vojdem na 10 min sa pozriet, ze to robi iba pre mna. Ked mi povie ze je stastny lebo mu chutil obed. Ked mu nie je tazko sa vratit do tesca po smotanu po hodinovom nakupe. To je miliarda kazdodennych drobnosti ktore vyjadruju lasku, naplnaju potrebu a robia nas stastnymi.
Sme spolu 15 rokov a hovori mi to velmi casto. Niektori muzi nemusia mat potrebu to hovorit, no z ich spravania tu lasku citit a to je podla mna to hlavne. Ale zas je pravda, ze pocut to je na nezaplatenie
@anita6666 kazda z nas ma ine chapanie lasky. Pre niektoru je to ked dostane kyticu, pre inu ked muz napise na FB status ze ju miluje, dalsia chce aby muz ju podporoval, niektore musia to pocut denne, inym staci ze ich nebije... vsetko su to prejavy lasky. Zavisi od teba ktorym jazykom lasky ty rozpravas a takeho partnera musis hladat.
@janickacrazy 😁 to urcite nie.... ziadne kvety, darceky..... skoda 😯.
Podľa mňa málo.. Skôr kí to častejšie píše. Ale sem tam povie. Viem to. Vidím a cítim to.

@anita6666 my sme spolu 11 rokov a tiež si to hovoríme resp. ja mu poviem a on že aj ja teba ale on je ten typ chlapa že keby sa čosi zmenilo tak ti poviem 😂 u mňa je prejav lásky aj to že ma v noci pozakrýva keď si odkopem paplón zatiaľ čo on spí neprikrytý, utrie mi z vnútra čelné sklo na aute lebo to neviem a vždy tam mám ešte väčšie šmuhy alebo mi kúpi melón lebo vie že teraz ho zjem na kilá (tehotenstvo), že chodí makať na dom lebo sa už neviem dočkať kedy sa presťahujeme a tak.....proste pre niekoho bežné veci ale ja si to veľmi vážim lebo viem že to robí pre mňa a je to ten najlepší manžel akého som si mohla prísť 🥰
Švagriná a jej muž si okázalo vyznávali lásku na FB nosil jej kytice kvetov a rozvedený boli ani, nie rok od svadby... Takže nejak tak