icon

Ide o neveru?

10. mar 2023

Ahojte, potrebujem poradiť či som ja paranoidna…mam priateľa 31 ja 28 sme spolu niečo cez rok, budúci rok plánujeme svadbu teda plánujem zatiaľ len ja, pozerám voľne priestory, catering, DJ, foto, kameru, on k tomu nepriložil zatiaľ ani ruku, nevadí je ešte čas…bývame spolu 3 týždne v mojom byte, už sa trošku oteplilo tak som sa rozhodla spratať zimné hrubé bundy a našla som v jednej jeho krabičku s kondomami, nebolo by to nič prevratné keby my kondomi vôbec nepoužívame, ja sa chránim antikou, jeden tam chýbal…samozrejme som ho s tým konfrontovala, že čo to ma byt či niekoho má a on mi tvrdí že keď sa sťahoval ku mne do bytu tak ich doma našiel pri sťahovaní skrinky tak ich šupol do vrecka lebo akurát vošiel jeho otec, a že nad tým nemám rozmýšľať že normálna vec…aj by to bolo uveriteľné keďže mal predomnou 3 známosti ale nejako mi to nejde do hlavy…zacala som si spájať veci, mobil vždy berie so sebou aj keď ide na wc, ja mam svoj hocikde pohodený môže sa kedykoľvek pozrieť, on aj keď mi ukazuje fotku na svojom tak ho nepustí z ruky, keď sme ešte nebývali spolu a on býval s rodičmi tak cez víkend som mu vždy navrhla keď ma voľno ze môže prespať u mňa, vždy odmietol…vidali sme sa len cez týždeň večer na pár hodín potom vždy odišiel, v soboty málokedy a to len cez deň a v nedele poobede do večera, za ten rok možno prespal 10x…pred 2 týždňami bol prvýkrát z prace na služobnú cestu a nebol celý víkend doma..aj keď som mu volala tak nedvíhal alebo odpisoval len sporadicky lebo vraj nemajú čas..napadlo mi či ma nepodvádza keďže tu priateľku čo mal predomnou (poznáme sa z videnia, z čias puberty) podviedol viackrát a aj mi písala že si mam 2x rozmyslieť či chcem takého chlapa ale on sa zadúšal že bol opitý a nevedel o sebe že inak by to nikdy neurobil…teraz sa so mnou nebaví keďže som ho zacala podozrievať, už aj začína že nevie či bol dobrý nápad spolu bývať keď ho takto kontrolujem…minule mi pri hádke vykríkol že už sa teší keď pôjde o 2 týždne na ďalšiu služobku že aspoň si odomna oddýchne…to sa mi tiež nezdá keďže doteraz nikde nechodil ale vraj keď chce povýšenie musí sa hrabať

Strana
z2
iv007
10. mar 2023

Naco ta vodi za nos a ide k tebe byvat !? Prepac za uprimnost ale neponahlaj sa este so svadbou.Tiez som pred rokmi mala "cest" s takymto rozpravkarom.V aute som mu nasla lubrikacny gel, vyhovoril sa ze to pouziva na mazanie dveri😀 V penazenke kondomy, vraj stare a niekolko rocne.Telefon viac nebral ako bral, vkuse vyhovorky ako pomaha mame, bratovi,kamaratovi etc..Po case to prasklo, dlhodoba a opakovana nevera..Bola by som rada keby to nebol tvoj pripad,ale budme realisti.

iv007
10. mar 2023

Este doplnim ze ten "moj" nebol ziaden Alan Delon, ale nevyrazny priesvitny chlap, akurat mal dar reci a namotaval cez internety.Takymto muzom by mali zakazat vstup do manzelstva, ublizuju tolkym ludom🤢

azzflo
10. mar 2023

Vacsinou sa k takymto temam nevyjadrujem, ale tu by som hadam aj dala ruku do ohna ze ta podviedol/podvadza.
1. trapna vyhovorka s kondomami... nosi tu bundu pravidelne? preco by kondomy ktore prave niekde nasiel supol do vrecka zimnej bundy? to je mal na sebe ked vyprataval skrinky?
2. telefon vsade so sebou - ano, niektori ho maju prirasteny k ruke a nepodvadzaju, ale ak je viditelne v strese ked ti na nom nieco ukazuje, boji sa ti ho dat do ruky, tak by som mu neverila ani nos medzi ocami
3. podvadzal aj predoslu
4. obvinuje teba z toho, ze TY ho kontrolujes a podozrievas, zduva sa za to, hra sa na chudacika, pricom on je ten, ktory robi shady veci a dava ti vysvetlenia, ktore nedavaju zmysel = manipulatorske techniky
5. hovori ti pri hadke ze je rad ze si od teba oddychne na sluzobke, po 3 tyzdnoch spolocneho byvania? chore, aj ked bez urazky, znies trosku naivne a prehnane starostlivo, co verim ze obcas moze byt trochu otravne, tak toto sa partnerovi nehovori!!

A ty planujes svadbu po 3 tyzdnoch spolocneho byvania, pricom dovtedy ste spolu stravili celu noc 10x?
Typek si z teba robi dobry den, v 31 rokoch sa mu uz patrilo odstahovat od rodicov, tak vyuzil prilezitost.

Ja by som si ho teda velmi, velmi dobre vsimala v najblizsich tyzdnoch. Skor ci neskor na to prides

klaudiaden
10. mar 2023

Velmi tazko povedat, ci to nieco znamena, alebo je to fakt tak ako ti povedal. Ty musis vediet, ci vam to klape alebo nie. Ci mas aj ine pochybnosti okolo vasho vztahu alebo len teda tieto gumy co si nasla

zmrzlinka2021
10. mar 2023

@autorka

Ak viacnoasobne podviedol svoju exfrajerku - spravi to aj znova.

Velmi sa ti cudujem, ze uvazujes nad manzelstvom s nim. Ten clovek je velmi uz rizikovy.

daniela2202
10. mar 2023

Svadbu radšej nechystaj

ls56
10. mar 2023

Mužovi,kt. už raz podviedol svoju priateľku by mal byť odrezaný penis,aby si ďalšiu naivku už nenašiel. Čudujem sa tebe,autorka,že si do toho išla. Takýto chlap sa nikdy nezmení. A opilosť nie je absolútne ospravedlnenie. Vysťahuj ho čím skôr.

foterlotor
10. mar 2023

Hehe tak toto je klasicky odrbavac, velke decko. Utekaj.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
blondiee83
11. mar 2023

Mne sa to tiez nezda - ako tu bolo vyssie spomenute - stahuje skrinku v zimnom kabate? co nekuria jeho rodicia? Dalsia vec je ta - ma 31, nie 16 - cize ak vojde otec, nevidim dovod skryvat nejak brutalne rychlo kondomy - ci sa v tomto veku chce pred rodicmi tvarit, ze nezije pohlavnym zivotom? 😀 😀
Co sa mobilu tyka - sme manzelia 11 rokov a mame obaja rovnake znaky na odomknutie mobilu-cisto prakticka vec - deti si casto poziciavali, tak aby v tom nemali chaos. neviem si predstavit nemat pristup do jeho mobilu. Samozrjeme ine je, ked niekto este len randi, ale po zasnubach uz podla mna nie je co tajit.

bejami
11. mar 2023

Never mu podvadza Ťa....Neplanuj svadbu užívaj si život a spoločné bývanie daj všetkému čas potom za rok alebo 2 uvidíš ako sa bude celá situácia vyvýjať.Načo sa hrnúť do svadby

sergejj
11. mar 2023

Vyzeras byt mila prijemna slecna. Takze Drzim palce a priamo sa porozpravaj s tvojim .

Strana
z2