Idete počas menštruácie cez červenú?
Ahojte, sme mladý pár (21r.) sme spolu necelé 3 roky. A počas ms mam vzdy vacsiu chuť. Idete aj cez cervenu alebo nie? Ake to je? A ked ano je dolezite pouzit kondom?
Vyskúšaj a zistíš... Tiež to vnímam okrem iného aj ako pomoc (uvoľnenie) pri bolestiach a už takmer 20 rokov bez ohľadu na semafór bez kondómu.
@anketkarka
čo je to " všetko" z penisu?
@mondolina Neviem čo presne myslela oslovená, ale ja si ako laik pod tým označením predstavujem povrchové mikro-nečistoty ako napríklad odumreté kožné bunky, mikrovlákna z textílií, zvyšky drogérie (mydlo, krém)... a samozrejme aj baktérie, ktoré sa bežne nachádzajú na pokožke (mikrobióm pokožky).
ako tu už bolo spomenuté, ani tampón nie je sterilný. a behom krátkeho času sa krv začne rozkladať.
k otázke autorky, áno ideme aj na červenú a bez kondómu. roky.
žiadny zápal maternice sa nekonal. telo nemá pre nič za nič imunitný systém.
Ja kludne. Nikdy som z toho nemala problemy. Ale muzovi to vadi. Ten bordel okolo a tak 😃
@tanyan ja som jej na tú otázku ani nechcela odpovedať. Buď je to konfliktná otázka, alebo sa ju pýta dieťa. Dospelá žena sa toto hádam neopýta.
@mondolina ty si dieťa? Tým Ťa nechcem uraziť, prepáč, ale máš také otázky na teenage. Maternica sa vtedy čistí. Imunita ženy je vtedy oslabená. Celkovo imunita, nielen tá intímna imunita odspodu. Príroda to zariadila tak, že ženské telo funguje v cykloch a menštruácia je čas čistenia tela. Ak to páru nevadí a žena má vtedy veľkú chuť ,,ísť aj na červenú", tak je pre jej dobro vhodné použiť kondóm. Nemusí, ale príroda jej to možno spočíta. Možno nie. Každé telo je iné.
@anketkarka
🙈 dobre
@mimka1402 jasne uterak a sprcha je samozrejmost keby ideme na vec pri ms a kludne aj na zaciatku? Ci len ked uz konci? Alebo to je jedno?
@tanyan a len na konci ms? Ci kludne aj na zaciatku alebo je to vlastne jedno?
Podľa mňa je to jedno mne bolo prijemne keď to nebolo to najsilnejšie, keď to bolo na konci ci na začiatku telo sa zvlhcilo a prišlo mi ze vždy počas aktu sa to vcelku zastavilo. A až potom opäť silnejšie.😀 Podľa nálady sa riaď, keď mam najťažšie bolesti a zvraciam, tak sex by mi nenapadol.😀
Mne je to jedno...
Tak mykoza je urcite nic oproti tomu byt tehotna v 21 s frajerom neplanovane . Mykozu vyliecis za tyzden . Neplanovane tehotenstvo sa riesi but upt alebo zavazok na cely zivot. Neviem ako na tom ste to je uz tvoja vec ale na dieta treba viac ako len kremik z lekarne.
Nieeeeeee. Viem sa kontrolovať
Pozerám hodinky 😅
Nie,je to nechutne,este aj ten pach krvi🤢Ale tak kazdy je iny kajnsmentke😂
Jasné 😀 v sprche najlepšie 😀
Ak to nevadí Tebe ani jemu, aký problém? Infekcia určite nehrozí, tipujem že sa predtým aj potom umyjete.
@h2 😄
Ano normálne. Záleží asi akú ma žena menštruáciu ja ju mávam tak slabú že na noc nepoužívam ani vložky takže sa večer osprchujem a do rana ani neviem že mám menštruáciu v priebehu dňa sa zas rozbehne 😀
Každopádne styk cez menštruáciu dovolím si povedat pomáha proti bolestiam, krcom a nieje tam vyššie riziko ako normálne nejakej infekcie a podobne skôr ma prekvapuje že žena čo ma v hlave poznámku infekcie cez menzes a mimo neho nie chce mať dieťa😂😂
Bezne ked som brala HAK,menzes bol ok,plachty sa oprali,dali sme spolu sprchu,intimnost je dolezita...teraz uz nie...niesme ani takí nadrzaní...sme spolu rokyyyyyyyy
Smyka sa,citis to lepsie,rychlejsie som dostala orgazmus
@bale1rinka HAK neberiem vobec, MS prve dva dni silnejsie potom je to ok. Ta posledná veta ma asi presvedčila to vyskúšať 🤣
Rozmýšľal niekto niekedy od čoho je odvodená červená ako výstraha?
Stop!
Podľa mňa jasne od ženského cyklu.
Zastav sa.
Žena aj muž, čo by si chcel..
Prečo nie sú stopky zelené?
To len tak na okraj..
Ako muz s tym nemam problem, bez ohladu na fazu a intenzitu MS. Nepotrebujem ani kondom, iba sprchu potom.
Úplne normálne môžete sexovať aj počas menštruácie, tak ako bežne mimo nej.

Môžeš použiť ,, soft tampons" a nebude krvi ako na zabíjačke... ja by som ale do toho nešla.