Internetová nevera
Pekný darček k Vianociam. Dnes mi na notebooku otvorilo Skype, s manželovým profilom, kde píše (asi) mladým babám a chce intímne videá alebo dohadovačky, čo si ukážu. Aj za peniaze. Ja sliedička nie som, ale manžel sa zjavne naposledy neodhlásil a jedna dievčina mu po dlhšej dobe odpísala, takže mi hneď vybehlo upozornenie... Manžel má inak svoj PC, len občas ide aj na môj nb, bola som v domnení, že len kvôli youtube videám k pc hrám. Skype konverzácie s cudzími neboli nejaké časté, naposledy tam bolo niečo spred mesiaca (+tá, čo sa dnes ozvala), ale celkovo tam mal viacero žien za ostatných asi aj 5 rokov. Viem z minulosti, že si sťahoval fotky nahých dievčat, ale tak ako teraz, nepovedala som mu, že viem. A fotka je len fotka. To bolo tiež náhodne, keď sme hľadali fotky na starých mobiloch a mne dal aj jeden jeho starý, kde si pár foto zabudol asi proste vymazať... Netuším, aký postoj mám k tomu zaujať, keď viem, že chcel aj videá a ešte za to aj platiť... Ja viem, že mám svojich chýb dosť, nie som ani pekná. Deti nemáme. Vysvetľujem si to ako jeho útek z reality, lebo som niekedy nepríjemná. To si priznávam. Možno chce v posteli niečo viac, ale nepovie. Resp. nie všetko by mi bolo po vôli.
Ale tak nahými ženskými sa to tiež nerieši. Vedela by som mu urobiť riadnu scénu, šupnúť aj rozvodové papiere, proste hocičo. No to nie je riešenie. Áno, rozhovor je nutný, ale neviem, ako na to. Som zbabelá a ponížená 😔 Musí sa vo mne nabrať asi dostatočný hnev, ináč by som už vybuchla...
Dakujem. Každý máme svoje chyby,nie sme dokonalý. Len sa pokus seba trošku viac vážit. Tým zovnaškom som ti chcel povedat tolko,že ty si o sebe nemyslíš,že si pekná,možno si myslíš opak,ale tvoje okolie to može vidiet inak. A zovnašok nie je všetko. Načo je pekná tvár,pekné telo ked je to p.... Určite nájdeš v sebe i niečo pekné. Pre ženu je jej zmýšlanie o sebe doležité,lebo jej láska k sebe vyžaruje i von. Ja nehovorím aby si sa milovala,ale pokus sa mat seba samu trošku viacej rada. Ty sa odsudzuješ,ale tvoje okolie,ludia čo ta poznaju o tebe možu hovorit pekne.
a k tomu jeho plateniu za videá. Vieš,tam je už pomerne tenká hranica,či sa nepreklopí i k tomu,aby ta podviedol. Bud prosím ostražitá,lebo som tiež na pokeci občas a viem,že sa tam mladé pipky nukaju,a tiež viem,že tam predávaju svoje videá a hned sa opýtaju,že o čo máš záujem,nemusíš ich vobec kontaktovat,stačí ked im nakukneš do profilu a už ti píšu,i ked o to nestojíš.

@brembo autorka to zobrala tak, ze si nebude kazit den marnenim odpovedou. niekto si vsetko predstavuje jak Hurvinek valku... a nie, nie sme spolu len 5 rokov. viem, ze to nepatrilo tebe, no skor som ochotna zareagovat tebe nez niekomu dalsiemu.
a mozno by som si mala seba samu viac vazit, ale nejak to nejde. a nejdem sa hrat ani na nieco, co nie som. nemam extra sebavedomie, co sa zovnajsku tyka, nejdem sa hrat ani na najlepsiu manzelku na svete, lebo nou nie som. je snad normalne uvedomovat si svoje negativne stranky. zaroven ale u mna neexistuje, aby som chlapa nedajboze prosikala, aby zostal. kdeze... mam svoje zasady, ale kedze ma tu nepoznate, rozumiem, ze sa mnohym tazko chape, ked som odpisala, ze som to nevyriesila vykopnutim chlapa z domu.