icon

Intímna záležitosť s manželkou

10. jún 2023

Ahojte, mám taký delikátny problém. Milujem manželku obšťastňovať ústami, je to pre mňa asi najsexi vec, čo sa dá robiť v posteli. Zbožňujem cítiť vôňu jej lona, vidieť, ako sa jej to páči, cítim, ako mi dáva zo svojej ženskej sexuálnej energie a naviac je to veľmi intímne - pre mňa intímnejšie, ako samotný sex. Nechápte ma zle, nie som impotentný, sex normálne mávame a je skvelý, len proste milujem lízanie. No a tu je kameň úrazu: Manželka mi to dopraje veľmi málo. Pokúšal som sa s ňou neraz o svojej túžbe otvorene porozprávať, výsledok je taký, že jej sa to páči, ale nepotrebuje to tak často. Vraj aby sa toho neprejedla. Pritom mi hovorí, ako dobre to robím, vždy pri tom dosiahne orgazmus. Tak nechápem jej odmietavý postoj. Inak nemáme žiadne veľké problémy, šťastné manželstvo - viem to, lebo veľa komunikujeme a je ten typ, že by mi povedala, keby bolo niečo zle. A ešte dodám, že ona mne to nikdy ústami nerobí, ani to od nej nevyžadujem a jasne som jej niekoľkokrát povedal, že to nechcem recipročne niečo za niečo. Stačilo by mi, keby ma ona pustila tam dole. Nechápem to...

Strana
z2
majulino
10. jún 2023

Asi nechápem, ona tebe nedopraje orál? Či nechce tak často od teba?
Ak ona tebe je to jednoduché, nemá to rada, ja to tiež nerobím rada. Nie že úplne vôbec, ale nevyzivam sa v tom, ako napríklad ty keď to robíš svojej manželke..
Ak ona nechce od teba tak často, tak by si asi fakt mohol ubrať, možno bude viacej dotykovo/citovo založená a napríklad pre mne orál nie je citovo/dotykovo založený. Príde mi to také akoby cudzie, chcem manželovi vidieť do očí, nie vrch hlavy alebo podbrušku.
Chápeš?

autor
10. jún 2023

@majulino Ona nechce, aby som ja robil oral jej. Teda, dovolí mi to veľmi výnimočne.

tianna
10. jún 2023

Skús nejak od nej vyzistit či nemá po ňom nepríjemné pocity.. občas viem že u žien býva aj toto problém.. pálenie, svrbenie, nepríjemný pocit ,,tam dole".. kamoška to takto mala vždy po orále, museli s tým úplne prestať lebo vždy niekoľko dní takto trpela.. nebola to mykóza ani nič podobné, u lekára bola viackrát, len jej skrátka nerobili dobre partnerove sliny.

domkakvet
10. jún 2023

Tiez si myslim, ze to tak nema rada, nebude jej to zrejme prijemne.

meringe70
10. jún 2023

Ahoj, ja ti napíšem svoj pohľad. Môj partner to robí veľmi dobre a rád, ale tiež to nechcem často keďže mám s tým sama v sebe problém - necítim sa pri tom úplne komfortne (moje sebavedomie) a nemá s tým súvis to, ako dobre to robí. Je to len môj problém, ktorý mám sama v sebe a zatiaľ sa mi ho nepodarilo odstrániť. Možno je to prípad aj tvojej ženy

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

Ja to napriklad moc nemam rada.. 😅

Mozno ani ona nie, tak ti to obcas dopraje, ale je radsej, ked to nemusi absolvovat.

vanilkovazmrzka
10. jún 2023

A inak nemas pocit, ze si trochu sebec? Tvrdis, ze jej chces dat vsetko a zalezi ti na jej uspokojeni viac nez na svojom - tak jej teda dopraj svaty pokoj od oralu, ked ho nechce.

slovakboy
10. jún 2023

@ahhola nejde to otvoriť. Povedz názov filmu.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
10. jún 2023

No autor, aspon si zistil, ze nie si v tom sam. Drviva vacsina prispievajucich oral moc nemusi, obcas sa premoze. Takze aspon netrpis sam😉

autor
11. jún 2023

@tianna Nemá potom problémy. Keby nejaké mala, povedala by mi to. Keď ju čokoľvek bolí, alebo jej je nepríjemné aj pri milovaní, vždy mi to povie. Nechcel by som, aby trpela a ona to vie. Takže ak by jej potom bolo nepríjemne, nefavalo by mi logiku, prečo by práve toto zamlčala. Nemáva ani žiadne iné intímne zdravotné problémy.

@meringe70 Vďaka za tvoj príspevok. Myslím si, že možno toto bude najbližšie k pravde. Lebo keď už mi dovolí robiť jej to ústami, tak musí byť hneď po sprche a aj počas toho to prerušuje a utiera sa, hoci som jej veľakrát dal najavo, že pre mňa to je sexi, keď je vlhká a že to je práve krásna odmena pre chlapa. Často jej to dávam najavo, ako veľmi sa mi to páči.

@vanilkovazmrzka nie, nemám pocit, že som sebec. Keby som bol sebec, tak ju do toho tlačím, čo ale nerobím. Rozprávať sa o tom niekoľkokrát za štyri roky manželstva nevnímam ako tlačenie. A potom by sa to dalo otočiť aj naopak: Nie je ona sebec? Keď vidí, že potom túžim a nedopraje, alebo teda veľmi výnimočne? Prečo sa v tejto oblasti musí vždy prispôsobovať ten, ktorý má väčšiu chuť tomu, ktorý ju nemá? To je podľa mňa tiež nespravodlivé.

@tequelinka no takých mužov absolútne nechápem. Ale opačne to od ženy určite vyžadujú..

@0silvia0 áno, aspoň som zistil, že moja nie je jediná. Úprimne, som prekvapený, myslel som si, že prevažná väčšina žien toto proste miluje. Ale ako vidím, neoplatí sa nikdy generalizovať 🙂

zuza265
11. jún 2023

Ja sa vyjadrim len k prisposobovaniu - v sexe sa prisposobuje ten, ktory tam nieco chce a druhy nie. Hranice su jasne: ked druhy v sexe nieco nechce, respektujem to. Potom je tu na zvazenie, ci to druhy dokaze respektovat a tiez ci viete nejak ustalit situaciu a najst vhodne riesenie. Alebo najst pomoc odbornika. Ale “vynucovat” (silne slovo nenapada mi ine) si nieco tym, preco sa musim prisposobovat ja a nemoze sa druhy, nie je spravne. Nie je to nespravodlive, nechcem tu spominat preco, aby si si to nezosobnil a aby nebolo, ze prehanam. Ale hranice mame kazdy a nie su vymozitelne tym, ze prisposob sa. Je rozdiel prisposobovat, lebo ty chces sex a nakoniec ho nemas podla tvojich predstav a nechciet proste taky sex.

aurora33
11. jún 2023

No tak to si musí tvoja žena straaasdne užívať keď ešte počas toho sa musí utierať lebo jej je to očividne nepríjemne. Kebyže si to užíva tak nerieši nič okolo toho a jednoducho si to užíva. A ano dá sa predstierať aj tak orgazmus. Sťahy svalstva sa dajú natrénovať.

dadis
11. jún 2023

@autor tak s hanblivostou si musi pomoct sama, alebo zajst za odbornikom. evidentne nie je pri sexe velmi uvolnena, ked ani oral ti nechce dopriat, hanbi sa za vlhkost. mozno ma nejake traumy, prisna vychova a pod. vyrovnana zena nepocituje pocit hanby pri sexe

karolinakr
11. jún 2023

bože toto su zas odpovede, nakoniec si sebecky darebák, ktory nuti manželku do orgazmu a ona z toho ma traumu..vsetky tu nenavidia oral, ale v každej teme, kde žena nema chut na sex, ju vyzyvaju, nech robi fajky mužovi pravidelne....už chapem prečo moje prispevky na tuto temu su nonstop nechapane..Podla mna si neni debil, ani sebec, oral robiš dobre a pravdepodobne ma žena 1 orgazmus za druhym, ale z toho, ze ho ona tebe nerobi, sa jej zrejme všeobecne hnusi a možno sa jej vlastne lono nepači, tak trpne, ako to na teba posobi a ma pocit hanby.Zeny maju extremne nizke sebavedomie čo sa sexu tyka , takze namiesto uživania radšej ti par krat dovoli, nech ma klud, ale samotna chyba nie je v tebe..No neviem si predstavit, zeby som sa zubami nechtami branila oralu, to proste nehrozi..Ja si myslim, ze ona vo všeobecnosti ma s tym problem..A to, ze ju do fajky nenutiš a nepytaš niečo za niečo, hovori o tebe, že si velkorysy, štedry a určite nie sebec.Neni tvoja žena nejak pasivna v sexe, hanbliva? Niekto sa nevie odviazať..možno neni ten typ takej vašnivej ženy.. aspoň tak si ju predstavujem

dadis
11. jún 2023

@karolinakr presne. mozno keby mu aj ona raz za cas vyfajcila, necitila by sa pri tom tak "nepatricne"

0silvia0
11. jún 2023

Neviem kolko mate rokov, ale zeny vacsinou nachadzaju svoje zenstvo v zrelsom veku, po 30ke, vtedy uz nie su take upate na vzhlad a vedia sa viac uvolnit. U tej tvojej to vyzera na ostych a neciti sa dobre v takejto vysoko intimnej situacii. Ako pise @karolinakr nerobis nic zle, len tvoja zena sa hanbi za prejavy/vzhlad svojho tela.

Ja by som poradila dodat do vaseho sexualneho zivota viac testosteronu, viac rozvasnit partnerku tak, aby sa tolko nekontrovala pri sexe.

macatt
11. jún 2023

Ach, ty to máš ako predohru a pre ňu je už koniec, chápeš?! Už sa jej nič nechce a este s čvachtavou vagínou sa má tváriť ako nadržná nymfa? Veď to nejde, jednoducho ju len navňaď, ale nie dokonca…zober si opačne, ona ťa urobí ústami a este bude od teba čakať že ju vzápeti dobre pretiahneš?! Môže mať aj z toho blbý pocit, že nie je dobrá milenka, lebo už si ten sex nevie užiť a dať ti tú vášeň a chtíč🙏🏼 preto sa snaží tomu vyhnúť, lebo vie že ju urobíš do konca a pre ňu je vymaľované 😂

macatt
11. jún 2023

To nikomu nevysvetlíš, že ti stačí keď sa urobí ona.. miluje ťa a nechce to tak☝️keď sa neurobíš ty, nepotrebuje to ani ona❤️

macatt
11. jún 2023

A určite aj z časových dôvodov uprednostní sex.. mne sa tiež niekedy nechce 10 min sústrediť na seba a potom ešte venovať partnerovi.. urcite by sa jej páčil najskôr sex a potom dorobiť ústami( verím, že tebe tiež, keby si videl že partnerka už to má za sebou)..len to zasa nie je zaujímavé pre teba, keď ťa to navňadi na sex..a tak to je, chceš od partnerky niečo čoho nie si chopný ani ty😅 nie sme úplne z Venuše☝️

autor
11. jún 2023

@karolinakr Ďakujem ti za povzbudivú reakciu. 😊

@dadis Ona mi ho do úst nezoberie, ale mne toto vôbec nevadí, do toho som ju nikdy nenútil. Úprimne, oveľa radšej mám vaginálny sex, než fajčenie.

@macatt pre mňa by to bolo zaujímavé a pekné kedykoľvek. Pred, aj po. Tu nejde o to, že mi to nechce dovoliť v určitom čase, ale že nechce vôbec, alebo len výnimočne.

saxana000
11. jún 2023

Podla mna je jej blbe ho prijimat ked ti ho nerobi.a mozno si mysli ze cim castejsie ho dostane tym skor ju poziadas o rovnaku sluzbu a pre niektore baby je toto proste no-go..tak radsej ho nechce ani ona.a to ze teba to bavi na tom noc nezmeni.

macatt
11. jún 2023

No áno, nechce byť sebecká, že ty to robíš jej a ona tebe nie..

slavka1988
20. aug 2023

Ja osobne to mám rada ale týždeň pred svojimi dňami akoby chuť nula bodov a potom zas týždeň poto mám pocit že som neni ešte Ok takze ostávajú zruba dva týždne kedy to fakt môžem a kedy si to uzijem 🙂 nebude to problém aj tvojej ženy ?

Strana
z2