Intímny život s dieťaťom v izbe
Včera o 20:54
Dobrý večer, mame 3 ročne dieťa a poslednú dobu mame problém so sexom. Malá chce stále spať pri nás, aj keď jej vravime, že je veľká a má mať svoju izbu, tak po pár minútach vždy pribehne k nám do spálne a ide medzi nás. Niekoľkokrát nás takto vyrusila pri sexe.. Už ma to úprimne nebavi. Skúšali sme sa aj zamknúť ale spustila taký krik a plač…. Neviem sa milovať vedla nej, príde mi to zvláštne a veľmi ten intímny život trpí. Skúšali sme aj inú izbu, vždy je to to iste, akokeby mala senzor a príde za nami, hlada nás. Skúšali sme jej to vysvetliť, nejde to. Narúša to náš vzťah s manželom a často sa preto hádame, oddialujeme sa od seba a sme z toho sklamaní… co mame robiť?…
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@leto2 akože čítam knižku dietatu a partner ma zo zadu 🍆 … tak to gól 🤣🤣 … nápad za milión …
Autorka to ako vážne neexistuje ina cesta od večera do rana (cca 10 hodin) kedy vieš byt sama s partnerom? Pár mesiacov? Nebuďte smiešni …
@anonym_1eccae 🙂 každý má hranicu niekde inde. Vie to byť celkom sranda kontrolovať si hlas, keď sa ti venuje ten druhý. Napríklad aj niekde pri stole keď má žena sukňu a muž ju jemne dráždi. Fantázii sa medze nekladú.
Povedal by som, že základ je nehľadať ideálnu situáciu ani nečakať na večer. Proste, využiť každú chvíľu kým to ide. Väčšina rodičov je večer tak zničená, že zaspia pri uspavani detí.