Intímny život s dieťaťom v izbe
Dobrý večer, mame 3 ročne dieťa a poslednú dobu mame problém so sexom. Malá chce stále spať pri nás, aj keď jej vravime, že je veľká a má mať svoju izbu, tak po pár minútach vždy pribehne k nám do spálne a ide medzi nás. Niekoľkokrát nás takto vyrusila pri sexe.. Už ma to úprimne nebavi. Skúšali sme sa aj zamknúť ale spustila taký krik a plač…. Neviem sa milovať vedla nej, príde mi to zvláštne a veľmi ten intímny život trpí. Skúšali sme aj inú izbu, vždy je to to iste, akokeby mala senzor a príde za nami, hlada nás. Skúšali sme jej to vysvetliť, nejde to. Narúša to náš vzťah s manželom a často sa preto hádame, oddialujeme sa od seba a sme z toho sklamaní… co mame robiť?…
@leto2 kolko rocne deti to mate?
@lindusss2016 veľmi dúfam, že žiadne deti nemá a bluzni tu o svojich fantáziách.
@leto2 no vysvetlim ti to takto teda, lebo ty zjavne nechapes pisanemu textu: ja si obojstranne milovanie predstavujem tak, ze sa jeden druhemu venujeme na 100%, pozornostou sme maximalne pritomni, to znamena, ze sa dotykame, bozkavame, vzdychame, atd. Rozhodne to neznamena, ze sexujeme potichucky pod perinkou, upoteni, len stiahnute teplaky a strkacka bez zadychania, este k tomu jeden z nas cita rozpravku 😂 omg, koho toto moze vzrusovat? Ty si asi poriadny sex nezazil este, ked ti toto staci. Hej, chapem, ze sa odbavis, ale co tvoja zena? Ako ona pri citani rozpravky preziva orgazmus?
@lindusss2016 naucil som ta nieco nove? pekne papagajujes :D skus namiesto papagajovania aj premyslat :D snad ti to tvoje IQ povoli :D. Ale k veci, napisal som ja niekde ze takto si predstavujem ze ma prebiehat uzasne vasnive milovanie? Nie. To len tvoja tupa domyslavost sposobila, ze si sa triggerla na niecom co som ani nepisal a nedovolila ti pochopit kontext toho co pisem a ze ide o nudzovu situaciu, kde proste nie je priestor pre milovanie v celej jeho krase. Uz to chapes? Alebo ti to mam napisat tak, ze by to pochopilo aj dieta na zakladnej skole ?
@leto2 snazim sa, ako najlepsie viem, ale ako pisem, este aj v tej garzonke ma clovek kupelnu, takze stale nenachadzam dovod sexovat pod perinou vedla deti. Ibazeby si bol ozaj uchyl 🤷
A odpovies mi teraz na otazku aj ty?
@lindusss2016 autorka pise o situacii, ked dieta je naviazane na rodicov, ze proste stale dolieza za nimi. Deti v urcitom veku proste take fazy mavaju, ze ta pomaly ani na zachode nenechaju samu. Ale to by si mala poznat ked mas deti. Uz chapes o akej extremnej situacii sa bavime? Ci stale nic? Ja som nikde nenapisal , ze to ma byt bezna prax. Napisal som autorke, ze ked uz inak sa neda, tak aj taketo sposoby su. Lepsie ako vobec.
@leto2 Jedno je jasné, tvoje sexuálne správanie vykazuje neštandardné odchýlky, cez sexuálne uspokojovanie ženy v prítomnosti iných ludi, až po plnohodnotný sex pod prikrývkou, počas ktorého sa jeden z partnerov venuje bdelemu dieťaťu.
Vykazujes známky parafilie a ešte sa tváris, že problémom sú všetci ostatní, tvoje odpovede spája jedno - snaha uraziť a to, že vyzerajú, ako keby ich písal chatgpt...
@beronsche nestandardne odchylky :D :D :D ako si mohla vystudovat psychologiu, ked mas problem precitat par riadkou textu? :D Napisal som ja niekde ze sa jedna o plnohodnotny sex? Nie, to len tvoje tupe domyslanie si sposobilo, ze si si to takto projektovala a teraz sa tu strapnujes :D
@beronsche nestandardne odchylky :D :D :D ako si mohla vystudovat psychologiu, ked mas problem precitat par riadkou textu? :D Napisal som ja niekde ze sa jedna o plnohodnotny sex? Nie, to len tvoje tupe domyslanie si sposobilo, ze si si to takto projektovala a teraz sa tu strapnujes :D
@leto2 nie, ty len radiš tak absurdnú radu pre "prípad núdze", že žiaden súdny rodič to nikdy zvažovať nebude..
Mňa neurazís, pokojne skúšaj ďalej, len tu tým ukazujes, akým si človekom ty sám. 🙂
@leto2 nie, ty len radiš tak absurdnú radu pre "prípad núdze", že žiaden súdny rodič to nikdy zvažovať nebude..
Mňa neurazís, pokojne skúšaj ďalej, len tu tým ukazujes, akým si človekom ty sám. 🙂
@beronsche prepac, nevedel som ze ty si tu hovorca za vsetkych sudnych rodicov :D prosim pokracuj :D ja som myslel ze taketo srandy pustaju len volici smeru
@leto2 nie, malé dieťa si neuvedomuje, že majú rodičia vedľa nich pod perinou sex, ale dôjdu na to neskôr.. deti su veľmi vnímave a pamätajú si a časom si to poskladajú.. tuším tu raz jedna žena písala ako si pamätá že jej mama robila otcovi v obývačke fajku pod dekou... Akože fakt úplne príjemne jej z toho musí byť, že? Ak o tom ešte nevieš, najviac sa ľudia formujú práve v detstve a väčšina traum pochádza z detstva a stačia niekdy fakt maličkosti
@leto2 nie, malé dieťa si neuvedomuje, že majú rodičia vedľa nich pod perinou sex, ale dôjdu na to neskôr.. deti su veľmi vnímave a pamätajú si a časom si to poskladajú.. tuším tu raz jedna žena písala ako si pamätá že jej mama robila otcovi v obývačke fajku pod dekou... Akože fakt úplne príjemne jej z toho musí byť, že? Ak o tom ešte nevieš, najviac sa ľudia formujú práve v detstve a väčšina traum pochádza z detstva a stačia niekdy fakt maličkosti
@13uzivatelka11 a kolko mala rokov ta jedna uzivatelka v momente ked sa to stalo? Ja sa nehadam, ze detom to v puberte alebo dospelosti mozno dojde - ze asi toto robili rodicia - vecsinou, ked sa do podobnej situacie dostanu sami. Mozu z toho mat traumu? Keby mali plny vizual, tak je to mozne, ale takto? Velmi nepravdepodobne. Ako su stovky dalsich veci co rodicia robia zle a cim sposobia traumy svojim detom. To ze dietatu neskor dojde, ze jeho rodicia su tiez len ludia a ze sa milovali a mali sex? Myslim ze vecsine to dojde ked sa zacnu pytat ako prisli na svet a pri ucive na zakladnej skole a sexualnej vychove.
@lindusss2016 autorka pise o situacii, ked dieta je naviazane na rodicov, ze proste stale dolieza za nimi. Deti v urcitom veku proste take fazy mavaju, ze ta pomaly ani na zachode nenechaju samu. Ale to by si mala poznat ked mas deti. Uz chapes o akej extremnej situacii sa bavime? Ci stale nic? Ja som nikde nenapisal , ze to ma byt bezna prax. Napisal som autorke, ze ked uz inak sa neda, tak aj taketo sposoby su. Lepsie ako vobec.
@leto2 no pokojne sa vyzur a pis o mojom iq, ved z tvojich odpovedi kazdy pochopi, kolka bije 😉 ja mam dve deti tesne po sebe a presli uz roznymi fazami, mna o rodicovstve poucovat nemusis, nikto mi nikdy nepomahal, ziadni stari rodicia, ani ini pribuzni, napriek tomu som nebola nikdy nutena sexovat v jednej izbe s nimi. Toto je nudzova situacia, ktora moze nastat iba ak tak v nejakej maringotke v osade, inak normalni ludia maju v byte viac miestnosti, takze takuto nudzu nemusia riesit. A ako si tu opisoval citanie rozpravok pod dekou pri sexe, to naozaj neznie ako tvoja imaginarna rada, ale skor zazitok z vlastnej skusenosti.
Sice si neodpivedal na ziadnu z mojich otazok, ale za to si rovno presiel do urazania a utoku, to o tebe vypoveda viac, ako by si asi chcel. Hups 🤭
@leto2 no pokojne sa vyzur a pis o mojom iq, ved z tvojich odpovedi kazdy pochopi, kolka bije 😉 ja mam dve deti tesne po sebe a presli uz roznymi fazami, mna o rodicovstve poucovat nemusis, nikto mi nikdy nepomahal, ziadni stari rodicia, ani ini pribuzni, napriek tomu som nebola nikdy nutena sexovat v jednej izbe s nimi. Toto je nudzova situacia, ktora moze nastat iba ak tak v nejakej maringotke v osade, inak normalni ludia maju v byte viac miestnosti, takze takuto nudzu nemusia riesit. A ako si tu opisoval citanie rozpravok pod dekou pri sexe, to naozaj neznie ako tvoja imaginarna rada, ale skor zazitok z vlastnej skusenosti.
Sice si neodpivedal na ziadnu z mojich otazok, ale za to si rovno presiel do urazania a utoku, to o tebe vypoveda viac, ako by si asi chcel. Hups 🤭
@lindusss2016 😀 ale samozrejme, mas viac izieb v byte a dieta za tebou dojde do kazdej, dokonca aj na wc, takze ako si to riesila? Zamkli ste sa v izbe a nechali dieta plakat za dverami? To muselo byt neuveritelne sexy. Na ktoru otazku som ti mal odpovedat, ked si za tvojim prianim odpovedat na otazku vlastne nenapisala otazku? Na to ci to bolo vzrusujuce? Do istej miery ano, nebolo to samozrejme 100% ono. Navyse som sa musel sustredit na citanie dietatu. Fyzicka intimita je len o orgazme? Vecsina zien nedokaze dosiahnut orgazmus z cistej penetracie. Zo stimulaciu klitorisu skor. Stale vsak existuje velke percento zien , ktore ci uz vdaka traumam, nabozenstvu, psychike alebo comu maju problem dosiahnut orgazmus takmer akokolvek. Mimochodom, ty si mi neodpovedala na otazku, ale si sa jej vyhla. Nepresiel som rovno do urazania, opakovane som sa ta snazil navigovat k tomu aby si si precitala text a snazila sa ho pochopit a nedomyslala si veci, ktore nikto nepovedal. Lenze to je taky probleeem .😀 A ktoze to zacal prvy s tymi urazkami ? Skus si po sebe precitat svoje prispevky 😀
@lindusss2016 😀 ale samozrejme, mas viac izieb v byte a dieta za tebou dojde do kazdej, dokonca aj na wc, takze ako si to riesila? Zamkli ste sa v izbe a nechali dieta plakat za dverami? To muselo byt neuveritelne sexy. Na ktoru otazku som ti mal odpovedat, ked si za tvojim prianim odpovedat na otazku vlastne nenapisala otazku? Na to ci to bolo vzrusujuce? Do istej miery ano, nebolo to samozrejme 100% ono. Navyse som sa musel sustredit na citanie dietatu. Fyzicka intimita je len o orgazme? Vecsina zien nedokaze dosiahnut orgazmus z cistej penetracie. Zo stimulaciu klitorisu skor. Stale vsak existuje velke percento zien , ktore ci uz vdaka traumam, nabozenstvu, psychike alebo comu maju problem dosiahnut orgazmus takmer akokolvek. Mimochodom, ty si mi neodpovedala na otazku, ale si sa jej vyhla. Nepresiel som rovno do urazania, opakovane som sa ta snazil navigovat k tomu aby si si precitala text a snazila sa ho pochopit a nedomyslala si veci, ktore nikto nepovedal. Lenze to je taky probleeem .😀 A ktoze to zacal prvy s tymi urazkami ? Skus si po sebe precitat svoje prispevky 😀
@leto2 a vase deti nespia? Male deti spia dokonca aj cez den. Mna zaujima, ci ma orgazmus pri takom sexe, ked ty citas rozpravku, tvoja manzelka. A este ma zaujimalo, ci zijete v garzonke. O moje deti sa neboj, tie neplacu, ked ja sexujem, vacsinou spia, popripade nie su doma, kedze uz nie su male (ale boli, len pre pripad, ze by si nechapal suvislosti a ani vtedy neplakali za dverami, proste spali...) A ano, vela zien ma trauny kadejake a presne na take traumy zarabate aj vy tym svojim detom 🙈 ale tu uz skoda drat prsty, tebe to normalne pride, 99% tu diskutujucim to normalne pravdepodobne nepride, ale ja som ta s nizkym iq 🤷
Keď zaspi ..urobte si intimco v obývačke ci inej izbe ..zas isto sa nezabúda za 5 minút a nebeha za vami po dome ..keď to nejde v spalni v noci ..tak večer si to viete užiť v inej izbe ..tiež mám 3 r dieta a tiez spi s nami ...ja ho uspim idem do sprchy a ešte aj v prádle prídem za muzom do obyvacky ...alebo len v Osuške..
Ale zas keď spinka posuniem ho na kraj postele a idem k mužovi...ono to nevníma..spinka..
Ked uz nechces rychlovku v sprche ,na pracke alebo len na stojaca medzi dverami .. co teda vie spestriť aj toto vzťah 😅 ...ale vždy vzdy sa to dá...
@leto2 a vase deti nespia? Male deti spia dokonca aj cez den. Mna zaujima, ci ma orgazmus pri takom sexe, ked ty citas rozpravku, tvoja manzelka. A este ma zaujimalo, ci zijete v garzonke. O moje deti sa neboj, tie neplacu, ked ja sexujem, vacsinou spia, popripade nie su doma, kedze uz nie su male (ale boli, len pre pripad, ze by si nechapal suvislosti a ani vtedy neplakali za dverami, proste spali...) A ano, vela zien ma trauny kadejake a presne na take traumy zarabate aj vy tym svojim detom 🙈 ale tu uz skoda drat prsty, tebe to normalne pride, 99% tu diskutujucim to normalne pravdepodobne nepride, ale ja som ta s nizkym iq 🤷
@lindusss2016 predstav si spia, a preto som autorke odporucal, ze ak s tym nema problem, tak sa maju milovat ked deti zaspia. A ze ked dieta nevie spat samo, tak nech jeho postielku prisunu k svojej a pockaju kym zaspi. Ale to si samozrejme prehliadla vsak?
Nezijeme v garzonke, ale za tie roky bola proste 2x taka situacia, ze sme boli dlhodobo v zahranici v ubytovani, kde bola situacia komplikovana.
"A ano, vela zien ma trauny kadejake a presne na take traumy zarabate aj vy tym svojim detom" - samozvany psycholog sa ozval znova 😀
Jaj pockaj, bolo tu asi tak 40 diskutujucich, z toho dajme tomu ze 8 so mnou otvorene nesuhlasilo, alebo aspon s castou toho co som povedal. Cize plus minus hovorime o 20%. Takze ti zjavne nejde ani citanie s pochopenim textu ani matematika. 😀
@lindusss2016 predstav si spia, a preto som autorke odporucal, ze ak s tym nema problem, tak sa maju milovat ked deti zaspia. A ze ked dieta nevie spat samo, tak nech jeho postielku prisunu k svojej a pockaju kym zaspi. Ale to si samozrejme prehliadla vsak?
Nezijeme v garzonke, ale za tie roky bola proste 2x taka situacia, ze sme boli dlhodobo v zahranici v ubytovani, kde bola situacia komplikovana.
"A ano, vela zien ma trauny kadejake a presne na take traumy zarabate aj vy tym svojim detom" - samozvany psycholog sa ozval znova 😀
Jaj pockaj, bolo tu asi tak 40 diskutujucich, z toho dajme tomu ze 8 so mnou otvorene nesuhlasilo, alebo aspon s castou toho co som povedal. Cize plus minus hovorime o 20%. Takze ti zjavne nejde ani citanie s pochopenim textu ani matematika. 😀
@leto2 mne ide citanie, aj pocitanie, dokonca az natolko, ze mam slusnu pracu aj tu a nie som odkazana na zivot na ubytovni v zahranici s malymi detmi. Psycholog sice nie som, ale za to nejaky ten semester psychologie v ramci mojho zdravotnickeho odboru mam za sebou, ale na toto ozaj nemusi byt clovek ani studovany, aby vedel, ze nie, naozaj toto v poriadku nie je. Nie, neprehliadla som ani tvoje prve odpovede, ale taktiez s nimi nesuhlasim, len som na to jednoducho nereagovala. No a sice naozaj sa tu vela diskutujucich nevyjadrilo, ale ak to chces mat relevantne spocitane, mozme zalozit samostatnu temu s nazvom: Je podla vas v poriadku mat sex pod dekou v niestnosti, kde sa nachadzaju male deti a citat im pri tom rozpravku? 🙈 Tak potom si mozes spocitat percentualne, kolko zien aj muzov ti tam napise, ze je to totalne nevhodne a nechutne. Uznavam, ze mnou stanovene cislo bol len odhad, lebo mam este dobru vieru v ludstvo, ze nie je take skazene a najma, ze matky chrania svoje deti a ich nevinnost.
A prepac, mozno som to prehliadla a uz si odpovedal, ale ak nie, tak ta poprosim o doplnenie: Ako moze mat tvoja zena orgazmus pri sexe, ktory sa deje pod dekou a s detskou knizkou v ruke? Mava orgazmus?
Dlho sme riešili ten istý problém dcéra nevedela spať vo vlastnej izbe a chodila k nám. Keď mala 2,5 roka narodila sa druhá dcérka a veci sa začali ešte viac zhoršovať.
Riešili sme sex cez obed kým jedna spala a druhá bola v škôlke. Ale nebolo to ono mala som plnú hlavu povinností ktoré treba urobiť + obedný spánok bol môj jediný voľný čas, ktorý som chcela pre seba. Večer sme deti nechali spať v našej posteli a spravili sme si pekný večer v obývačke , ale to tiež nebolo ono. Mali sme pravidelné hádky a frustráciu so slabého sexu.
Spať u seba sa naučili až keď staršia mala 4,5, s mladšou to našťastie šlo lepšie a spia v jednej izbe spolu. Intímny život sa začal zlepšovať.
Asi treba byť zatiaľ vynaliezavý a mať pre seba pochopenie , veci sa časom zlepšia. Vydržte!
@anonym_ebfd24 nehadame sa vyslovene kvôli sexu. Ale nemali sme ho už pár mesiacov a oddialujeme sa od seba, hádame sa kvôli maličkostiam, nie sme si blízki, už sme akokeby spolubyvajuci. Skúšali sme odísť do inej miestnosti, ale ako som písala v príspevku vyššie, vždy aj tak dobehne aj tam, lebo si mysli, že ideme spať tam. Každá naša spoločná chvíľka je pokazena a manžel je z toho celkom nervózny a ja, priznám sa, tiež. Chýba mi môj muž.
je normálne, že malé dieťa nechce byť pri spaní samé. dala by som ho na kraj vedľa seba, kým je hore, môžeš manželovi pomasírovať chrbát, aj to je fyzický jazyk lásky buď ti dieťa unudí a zadpí a je to ako predohra alebo zaspí muž spokojný. spali sme pri dcére do 6 r, vždy keď mala zlý sen alebo horúčku vedela som o tom. keď podrástli, tak sa cez víkend začali obe z izby nenápadne vytrácať k telke, takže sme prirodzene posunuli manželské aktivity na ráno každopádne to vzďaľovanie sa zhorší, keď vám deti nedajú sa ani porozprávať, intimita nie je len sex ale aj také to pochopenie jeden druhého. zabíja sa keď kritizuješ druhému postup a keď konáte cez emócie večer keď ste obaja unavení. chce to viac sa rozprávať, viac robiť veci spolu než sa len striedať okolo dieťaťa, náročné to bude, ale malá tak rýchlo vyrastie až ti bude ľúto. (aby si vedela kedy štartuje zo svojej izby, nechaj si zapnutú chůvičku a btw aj v 3 rokoch sa dá použiť biely šum ako zvukovú bariéru, možno by ju to udržalo v spánku) držím palce 🙂
@anonym_autor najlepšie keď namiesto dieťaťa, ktoré spí začne pritom otravovať pes😀
@anonym_autor ono je to pri malých deťoch tak. Buď chcú byť s tebou v izbe, alebo ak im zapneš rozprávku a dáš voľakú maškrtu tak aj tak budú na teba 10 razy kričať...
Ozaj to potom ani človeka nebaví... Neboj, vyrastú, bude lepšie. Treba využiť aj nejaké stráženie keď si chcete urobiť pekný večer. Ono je ťažké sa uvoľniť keď je to tak ako píšeš...
@leto2 mne ide citanie, aj pocitanie, dokonca az natolko, ze mam slusnu pracu aj tu a nie som odkazana na zivot na ubytovni v zahranici s malymi detmi. Psycholog sice nie som, ale za to nejaky ten semester psychologie v ramci mojho zdravotnickeho odboru mam za sebou, ale na toto ozaj nemusi byt clovek ani studovany, aby vedel, ze nie, naozaj toto v poriadku nie je. Nie, neprehliadla som ani tvoje prve odpovede, ale taktiez s nimi nesuhlasim, len som na to jednoducho nereagovala. No a sice naozaj sa tu vela diskutujucich nevyjadrilo, ale ak to chces mat relevantne spocitane, mozme zalozit samostatnu temu s nazvom: Je podla vas v poriadku mat sex pod dekou v niestnosti, kde sa nachadzaju male deti a citat im pri tom rozpravku? 🙈 Tak potom si mozes spocitat percentualne, kolko zien aj muzov ti tam napise, ze je to totalne nevhodne a nechutne. Uznavam, ze mnou stanovene cislo bol len odhad, lebo mam este dobru vieru v ludstvo, ze nie je take skazene a najma, ze matky chrania svoje deti a ich nevinnost.
A prepac, mozno som to prehliadla a uz si odpovedal, ale ak nie, tak ta poprosim o doplnenie: Ako moze mat tvoja zena orgazmus pri sexe, ktory sa deje pod dekou a s detskou knizkou v ruke? Mava orgazmus?
@lindusss2016 myslím, že každej príčetnej žene, ktorá čítala jeho príspevky je jasné, že si píšeš so psychopatom 🤦🤮
@lindusss2016 myslím, že každej príčetnej žene, ktorá čítala jeho príspevky je jasné, že si píšeš so psychopatom 🤦🤮
@patriciah1 niekedy sa zamyslam, co vsetko musia niektore deti zazivat, prezivat v zivote 🙈 a rodicom to pride uplne normalne, ako napr.deti fetakov a pod. Dcera (aktualne stvrtacka) ma uz od skolky spoluziacku, ktorej mamicka vystupuje na soc.sietach ako flandra. Za tu dobu, co ju pozname, uz maju jej deti asi piateho "ocinka", s kazdym aktualnym partnerom zverejnuje fotky, ktore by mali ostat v sukromnom albume, ale co vsetko ta mala nosi do skoly a akymi "vedomostami" ovplyva, ze uz od druhej triedy im pravidelne dava sexualnu vychovu 🙈 no des
Tablet do rúk a dieťa zabudne že existujete
@anonym_b0c6c6 to je jedna z najhorsich veci co moze rodic dietatu urobit
@322sima123 no áno taký tablet mu môže aj z nosa odhryznúť
Zlý zlý tablet
@322sima123 preco? My mame 3 male deti a riesime to videom pocas dna. Co mu spravi ta mala chvila pozriet si 1 rozpravku?

@lindusss2016 no vidis ako krasne si to projektujes :D skus teraz trochu tej empatie predviest aj s pochopenim citaneho textu, mozno ti to dojde
@leto2 Jedno je jasné, tvoje sexuálne správanie vykazuje neštandardné odchýlky, cez sexuálne uspokojovanie ženy v prítomnosti iných ludi, až po plnohodnotný sex pod prikrývkou, počas ktorého sa jeden z partnerov venuje bdelemu dieťaťu.
Vykazujes známky parafilie a ešte sa tváris, že problémom sú všetci ostatní, tvoje odpovede spája jedno - snaha uraziť a to, že vyzerajú, ako keby ich písal chatgpt...